Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A lengyelnek szerintem visszalépés lenne az Atma, de ettől függetlenül jól csapatná ott az biztos.Barca_10 írta:Láttam az imént, h Falcaot elengedi az Atletico.. nos, szerintem a pótlás Lewandowski lesz. Falcaot már 2 éve is jó pár európai élcsapat akarta megszerezni, most Lewával ugyanez a helyzet, és volt pár hír anno, h távozni szeretne Dortmundból.
Vélemények?
2005 óta tartó City-szurkolásom alatt mindig ilyen balfékek irányították a csapatot, mint Mancini. Tényleg elegem van már abból, hogy euromilliókat dob ki ilyen Javi Garciákra meg Sinclairekre, hogy aztán a padra se férjenek fel, Rodwellről már nem is beszélve. Ha nem kacsa a hír, akkor megint egy jó kis buta húzást láthattunk az olasztól, fogalmam sincs Fernandinho hová férne be ebbe a TKP. sorba.. Na mindegy, nagyon kellene ide a pletykákban felmerült Pellegrini.Gergely írta:salas9 írta:Az olasz Sky Italia szerint a Manchester City megegyezett a Sahtarral, így a 27 éves brazil (5-szörös válogatott) Fernandinho nyártól Manciniékhez kerül.
A dologban annyi a vicces még, hogy 14 millióra taksálják, és a City állítólag 25 milliót fizet érte
Nem értem , hogy lehet még az olasz mindig itt edző...
Hihetetlen Euro százmilliók felesleges kidobása!
salas9 írta:Az olasz Sky Italia szerint a Manchester City megegyezett a Sahtarral, így a 27 éves brazil (5-szörös válogatott) Fernandinho nyártól Manciniékhez kerül.
A dologban annyi a vicces még, hogy 14 millióra taksálják, és a City állítólag 25 milliót fizet érte
„Miért távozik Götze? Mert Josep Guardiola első számú átigazolási célpontja" – idézi a Goal.com a sárga-feketéket irányító Jürgen Kloppot.messideco írta:Kíváncsi vok, hogy Guardiola külön kérésére érkezett-e, vagy a vezetőség egyik előre tervezett projektje volt...
Szerintem meg csak, simán prosti szinte az összes jelenlegi focista.Stalkyard írta:Meglepett ez az eset Götzével, dortmundi közönségkedvencként nem hittem, hogy a Bayernbe igazol. De a németeknél ez biztos nincs ennyire komolyan véve, meg úgy látszik, szeretnek otthon maradni.
Az egyik tiltott oldal az írja,hogy Pep kérésére igazolták le Götzét.messideco írta:Kíváncsi vok, hogy Guardiola külön kérésére érkezett-e, vagy a vezetőség egyik előre tervezett projektje volt...
sjd írta:Feltételezem a kolléga a Dortmundra gondolt. Mert h azért mégiscsak más azzal a tudattal pályára lépni egy játékosnak, h tökmind1 mit művelek, jövőre már úgysem leszek itt.Deus írta:Mindenesetre érdekes időzítés... De szerintem nem gáz, maximum Robben parázhat.visca el barca írta:ezek tényleg ennyire hulyék h egy nappal a bl elődöntőjük előtt hozzák nyilvánosságra?
http://www.youtube.com/watch?v=reluTqQfzigsocio66 írta:nem nézek sok bayern-meccset, de robben-nel egyébként mi a baj?
Jó, akkor legyen szó Eto'o-ról, csak h értsd a párhuzamotsocio66 írta:jól írtad, akkor már csak elvileg volt a legjobb játékosunk.
azt a lelassult, motiválatlan, éjszakázó ronaldinho-t bármelyik normális edző kirakta volna, teljesen más szitu.
Ez azért mondjuk a Barcát megnézve még akkor sem biztos, ha az ember történetesen nem megy jövőre másik csapathoz...lui1698 írta:Azért talán, még is csak van annyi tartás, meg kötődés egy emberben, hogy attól, hogy ezt tudja még igen is kimegy megdögleni azért a csapatért amelyik focistát csinált belőle.
Azért talán, még is csak van annyi tartás, meg kötődés egy emberben, hogy attól, hogy ezt tudja még igen is kimegy megdögleni azért a csapatért amelyik focistát csinált belőle.sjd írta:Mert h azért mégiscsak más azzal a tudattal pályára lépni egy játékosnak, h tökmind1 mit művelek, jövőre már úgysem leszek itt.