Hogy on is legyen: Robben csak akkor szabadul a labdától, mikor észreveszi, hogy kivezette az alapvonalon....

Götze pedig szerintem labdabiztos, kreatív játékos, aki kellhetett Pepnek. El tudom képzelni.
Feltételezem a kolléga a Dortmundra gondolt. Mert h azért mégiscsak más azzal a tudattal pályára lépni egy játékosnak, h tökmind1 mit művelek, jövőre már úgysem leszek itt.Deus írta:Mindenesetre érdekes időzítés... De szerintem nem gáz, maximum Robben parázhat.visca el barca írta:ezek tényleg ennyire hulyék h egy nappal a bl elődöntőjük előtt hozzák nyilvánosságra?
Szted mennyi helye van egy ilyen típusú játékosnak Guardiola csapatában? R10 is (elvileg) a legjobb játékosunk vt, mikor Pep idejött, aztán úgy kirakta, mint macskát ....nisocio66 írta:nem nézek sok bayern-meccset, de robben-nel egyébként mi a baj?
Robbent el akarta küldeni gondolom, helyére hozhatta őt?!vlxe írta:Most csak az jut eszembe, hogy vajon Götze Guardiola kérése e vagy sem! Valahogy nem igazán tudom elképzelni, hogy ezt Pep kérte volna...
Nagyon remélem, h ManUtd -ba megy Falcao és nem máshovaGareth Tello írta:http://sportgeza.hu/futball/2013/04/10/falcao_manutd/
Ez az év átigazolása lenne, nagyon nagyot erősödne a kolumbiaival a United, nem is beszélve arról, hogy van Persie-vel félelmetes párost tudnának alkotni.
Nem tudom, hogy most örüljek vagy szomorú legyek... Ugyanis a BM az egy TOP1es csapat a Német bajnokságban, következő szezontól Pep lesz a padon. Szerintem jól járt most a Götze srác! Robben viszont megszívtacsababarca írta:Götze Dortmund-> Bayern München.
hivatalos. bvb.de
Mindenesetre érdekes időzítés... De szerintem nem gáz, maximum Robben parázhat.visca el barca írta:ezek tényleg ennyire hulyék h egy nappal a bl elődöntőjük előtt hozzák nyilvánosságra?
valóban,biztos nincs szüksége egy atomképzett, labdabiztos, jól passzoló játékosra, akinek van agya is a játékhoz...nem, Pep valóban nem szereti az ilyesmi játékosokatvlxe írta:Most csak az jut eszembe, hogy vajon Götze Guardiola kérése e vagy sem! Valahogy nem igazán tudom elképzelni, hogy ezt Pep kérte volna...
Így mostmár Robben pakolhat is!csababarca írta:Götze Dortmund-> Bayern München.
hivatalos. bvb.de
Ezeket a német igazolásokat sosem fogom megérteni, beltenyészetként működnek. Van egy olyan érzésem,hogy Klopp sem marad ott nyáron, különben nem engedné ezt.
Ezzel hivatalosan is elkezdődött a Dortmund szétkapkodása. Szerintem jól csinálják, hogy a bajnokságban már bizonyított embereket vásárolnak, sokkal kisebb a valószínűsége, hogy nem válik be. Ha pedig KLopp nem marad ott akkor nála a RM, City, Chelsea, Psg közül az egyik a célállomás. Bármelyik is legyen egy bitang erős keret fog rendelkezésére állni, kíváncsi leszek mit tud kihozni belőle.csababarca írta:Götze Dortmund-> Bayern München.
hivatalos. bvb.de
Ezeket a német igazolásokat sosem fogom megérteni, beltenyészetként működnek. Van egy olyan érzésem,hogy Klopp sem marad ott nyáron, különben nem engedné ezt.
Sajnálattal olvasom... Az egyik legjobb játékos Götze. Így viszont biztosra veszem, hogy Robben távozik majd nyáron (így is sokat írtak róla).csababarca írta:Götze Dortmund-> Bayern München.
Mondjuk az ilyen híreknek nem tudom mennyire lehet hinni. A Marca úgy tudja...Gareth Tello írta:http://sportgeza.hu/futball/2013/04/10/falcao_manutd/
Ez az év átigazolása lenne, nagyon nagyot erősödne a kolumbiaival a United, nem is beszélve arról, hogy van Persie-vel félelmetes párost tudnának alkotni.
Rooney pedig így mehetne a PSG-be, és összeállhatna Zlatan bácsival.
A szépség és a szörnyeteg... Ja nem, A szörnyeteg és a szörnyeteg.
KATTbence-barca írta: Hát szerintem pont, h kacsának tűnik.
Valami forrás? Honnan van?
Hát szerintem pont, h kacsának tűnik.thiagoalcantara írta:Ronaldo állítólag 2018-ig a Manchester United játékosa lesz 65 millió fontért és 3 játékosért cserébe! (2 ifista, 1 kapus)
Nem tűnik kacsának, de a fene tudja :O
Edző-téren is, ez természetes.Barcaman14 írta:Inkább az edző téren kéne erősíteniük szerintem. Mancini fel tud mutatni egy PL-t komolyabb eredményként. A BL-ben kétszer is betliztek, míg meg lehet nézni, hogy a szintén olajcsapat PSG hol tart első idényében. Nyilván nem kaptak eddig túl erős ellenfeleket, de Ancelotti akkor is jóval többet hozott ki a bombaerős keretből, mint Mancini.
A City keretével egy jobb edző szvsz még versenyben lenne a PL címért és a BL csoportban nagyon minimum a 3. helyet megszerezte volna. De részemről örömteli, hogy nem megy a Citynek, maradjon csak Mancini a fenekén.
Inkább az edző téren kéne erősíteniük szerintem. Mancini fel tud mutatni egy PL-t komolyabb eredményként. A BL-ben kétszer is betliztek, míg meg lehet nézni, hogy a szintén olajcsapat PSG hol tart első idényében. Nyilván nem kaptak eddig túl erős ellenfeleket, de Ancelotti akkor is jóval többet hozott ki a bombaerős keretből, mint Mancini.Gareth Tello írta:A Manchester City a gyenge PL-szereplésnek köszönhetően már most nézelődik a játékospiacon, a Mirror szerint egy dortmundi párost néztek ki maguknak: Gündoganért és Reusért összesen 58 millió eurót fizetne a klub.
Ráférne az erősítés a Cityre, az igaz, de én nem örülnék, ha pont a Dortmundot gyengítenék meg.