Egyébként a hambis témához, lehet, hogy én vagyok spúr, de 1000 forint feletti összeget biztos, hogy nem adnék ki egy buciért. Itt a közelben is van egy elég jó hamburgeres, ahol 450-600 Ft között mozognak az árak, és baromira meg vagyok elégedve, bár az is lehet, hogy nem csak kissé skót, de még betegesen alacsony igényű is vagyok.
Gyros szempontból pedig nekem az volt elég sokkló élmény, hogy Görögországban mennyire máshogy készítik, gyakorlatilag az itthon ismert gyros köszönőviszonyban nincs a kintivel, persze lehet, hogy ez csak arra a helyre volt jellemző, ahol én voltam. De már ott sokkoltak, hogy tzatziki-nek híre hamva nem volt, de cserébe telenyomták ketchuppal(!) meg sült krumplival...
lui1698 írta:
Ez amúgy szintén egy nagyon nagy tévedés, hogy aki túlsúlyos az nagyon sokat tud zabálni. Persze, nyilván nem salátán, meg fitnessz menün él, de nekem van olyan 70 kilós ismerősöm aki napi szinten megzabál egy kiló kenyeret egymaga, és akkor még a komoly kosztról nem beszéltünk.

Jó nyilván nem törvényszerű, hogy ha valaki túlsúlyos, az zabagép, de azért többnyire nem véletlen az a pár plusz kiló, plusz valószínűleg nagy százalékban hatékonyabbak ezen a téren.
Ezekkel a cérnavékony zabagépekkel meg nem tudok mit kezdeni, nekem is van jópár ismerősöm, aki hozzávetőlegesen 3-szor annyit zabál, mint egy átlagos ember, és egyszerűen egy deka háj nincs rajta.

Én se vagyok az a könnyen hízós, de azért ha annyit kajálnék, mint ők, már görgethetnének.