Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
persze, ha kilép rá, és kicselezik, 100%os helyzet lett volna..akkor is az ő nyakába varrnádLG írta:Arra mindig számítani kell!Badi írta:jelwaz írta:...Rijkaard szerintem a második meccsen ott hibázott, hogy Gio-t áttette a jobb oldalra, hiszen a Zaragoza amúgy gyönyörű és fájó góljánál látszik, hogy csak állt Oscarral szemben, de ezt senki nem kérheti számon rajta, pont ezért!...
Nem hibáztatható a ezért a gólért Gio, nem lehetett arra számítani, hogy onnan kapura teszi
Pedig szerintem igen! Idegen helyen volt, nem akart hibázni, ezért inkább a területet fogta, nehogy elmenjenek mellette! Aztán, hogy onnan csak minden 100. játékos lövi rá és azok közül csak minden 100. megy be és ez pont az volt... hát Pech!Pilfer írta: Itt azzal értek egyet, h hiba volt jobb oldalra tenni Gio-t, viszont azt ne mondd, h azért nem lépett ki Oscarra, mert a jobb oldalon volt.![]()
![]()
Arra mindig számítani kell!Badi írta:jelwaz írta:...Rijkaard szerintem a második meccsen ott hibázott, hogy Gio-t áttette a jobb oldalra, hiszen a Zaragoza amúgy gyönyörű és fájó góljánál látszik, hogy csak állt Oscarral szemben, de ezt senki nem kérheti számon rajta, pont ezért!...
Nem hibáztatható a ezért a gólért Gio, nem lehetett arra számítani, hogy onnan kapura teszi
jelwaz írta:...Rijkaard szerintem a második meccsen ott hibázott, hogy Gio-t áttette a jobb oldalra, hiszen a Zaragoza amúgy gyönyörű és fájó góljánál látszik, hogy csak állt Oscarral szemben, de ezt senki nem kérheti számon rajta, pont ezért!...
Itt azzal értek egyet, h hiba volt jobb oldalra tenni Gio-t, viszont azt ne mondd, h azért nem lépett ki Oscarra, mert a jobb oldalon volt.jelwaz írta:...Rijkaard szerintem a második meccsen ott hibázott, hogy Gio-t áttette a jobb oldalra, hiszen a Zaragoza amúgy gyönyörű és fájó góljánál látszik, hogy csak állt Oscarral szemben, de ezt senki nem kérheti számon rajta, pont ezért!...
hát ez Espanyol drukkerTopi írta:http://index.hu/sport/foci/santo0202
Ezek szerint... Hihetetlen mindenesetre: kiejtett minket a bíró a kupából, Ronaldinhot is kiállította - jogtalanul -, és nem hogy eltörölnék a pirosat, hanem ráadásul a BAJNOKSÁGBAN fogja letölteni az eltiltását... Érdekes...Badi írta:a rohadt életbe, spanyolországban senkinek sincs szeme?