USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
Eazzy
Entrenador del Barça

2013.04.22. 18:21:54

Ronaldinho&Barca írta:Nem fogtunk ki egy acélos napot, a spurs pedig midnent bedobott, Manu extra kosarai, Duncan hihetetlen könnyű ziccerei-tempói..

Bele se gondolok, ha Kobe egészséges lenne, nem lenne kérdés.. :(
San Antonio Spurs FG%: 37.6

Ha Ők mindent bedobtak, akkor amikor az OKCnél sül a kéz és 60% körül dobálnak az akkor mi? :D

Utolsó mondatod így helyes: "Bele se gondolok, ha Kobe egészséges lenne, se lenne kérdés..."
PCsabi
aka Game90

2013.04.22. 17:10:18

JR Smith will be announced as Sixth Man of the Year this afternoon.

Pipe.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2013.04.22. 16:39:21

Tocy írta:Félve írok...
Én is......de látod tudsz te "normálisan" is válaszolni :wink: , egyébként köszi a Lakers mérkőzéséről a rövid összefoglalót.Én most próbálom megemészteni a Houstoni zakót :oops: Sajnos csúnyán kikaptunk 29 pontal a Thundertől, messze nem vártam győzelmet de ekkora külömbségű zacsekot sem.Most töltöm a mérkőzést "még nem láttam" de statisztikát böngészve "vakon" annyi a véleményem hogy HARDEN 20 pontja talán elfogadható, de Asik és Lin (7-1 mezőnyből) talán egy kicsit többet hozzátehetett volna a dolgokhoz......mondjuk az Oklahoma-ban Durant mellett azért Ibaka, Westbrook és a padról Martin is dobálgatott jó pár pontot......igaz akkor is kikapunk de nem ennyire csúnyán.A Houston-i padról Beverley (11 pont) és Delfino (10) is szerzett 1-2 kosarat, és ahogy átfutottam a "Play-By-Play"-t HARDEN-t már nem is erőltette az edzőbá az utolsó negyedbe.Remélem fel tudunk állni ebből a pofonból és egy küzdelmesebb, szorosabb 2. mérkőzést várok :roll: Jövőre erősíteni kell mint állat :D , ja és szívesen elolvasom ha írtok 1-2 sort a meccsről mert kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is :!:

Én keleten egy Miami-Knicks, nyugaton Thunder-Spurs döntőre tippelek 8)
VÁRNAGY HANNA BOGLÁRKA: 2014. MÁRCIUS 20. 07:22
PEP GUARDIOLA: 2008. JÚNIUS - 2012. MÁJUS
HÁZASSÁGKÖTÉS: 2011. SZEPTEMBER 26.
socio66

2013.04.22. 14:40:04

Ronaldinho&Barca írta:Bele se gondolok, ha Kobe egészséges lenne, nem lenne kérdés.. :(
kobe-val az alapszakaszban a nyolcadik helyért küzdöttetek, ne állítsuk már be úgy a helyzetet, mintha vele verhetetlen lenne a lakers. :lol:
Tocy
Director del Fútbol

2013.04.22. 13:39:28

Ronaldinho&Barca írta:Nem fogtunk ki egy acélos napot, a spurs pedig midnent bedobott, Manu extra kosarai, Duncan hihetetlen könnyű ziccerei-tempói.. sok hiba volt a gépezetben. Gasol azt is kihagyta amit ha álmából felébresztik is bedobja, Nash most tért vissza, messze nem volt az igazi, nagyon sok könnyű kosarat hagytunk elkótyavetyélni. Howard-Gasol párosban számok tekintetében ennyi van, többieknek kéne hozni az extrát, és akkor el lehet csípni 1-2 győzelmet. Bele se gondolok, ha Kobe egészséges lenne, nem lenne kérdés.. :(
Ezek szerint bizony nem egy meccset néztünk...a Spurs pont, hogy nem dobott be mindent, Duncan mellédobálta a tempókat, a könnyű ziccereket a szép csapatjátékkal alakították ki, és védekezésben ennél több nem nagyon várható a Lakerstől...könnyű kosarakat kótyavetyéltetek el? Egyetlen könnyű dobásotokra sem emlékszem...de ez az igazi lakersfan-hozzáállás, hogy ha Kobe van, akkor nem lenne kérdés :mrgreen: Erre nem lehet mit mondani :D
PCsabi
aka Game90

2013.04.22. 11:32:59

Ronaldinho&Barca írta:Bele se gondolok, ha Kobe egészséges lenne, nem lenne kérdés.. :(
:mrgreen:

Jennings szerint Bucks in 6, aztán jött Wade reakciója, hatalmas... :lol:

Dwyane Wade's Reaction to Brandon Jenning's Comments:
http://youtu.be/PC0mr5yi6D4

Kép
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2013.04.22. 09:23:22

Nem fogtunk ki egy acélos napot, a spurs pedig midnent bedobott, Manu extra kosarai, Duncan hihetetlen könnyű ziccerei-tempói.. sok hiba volt a gépezetben. Gasol azt is kihagyta amit ha álmából felébresztik is bedobja, Nash most tért vissza, messze nem volt az igazi, nagyon sok könnyű kosarat hagytunk elkótyavetyélni. Howard-Gasol párosban számok tekintetében ennyi van, többieknek kéne hozni az extrát, és akkor el lehet csípni 1-2 győzelmet. Bele se gondolok, ha Kobe egészséges lenne, nem lenne kérdés.. :(
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Tocy
Director del Fútbol

2013.04.22. 08:24:26

varnagykrisztian írta:Lakers - Spurs 79-91

Jelzem sajnos nem láttam a mérkőzést mert a délutáni FORMA-1-et pótoltam be este de egy kicsit csalódott vagyok :( , nem a vereség hanem a külömbség miatt......picit szorosabbra vártam :? Gasol (16 pont - 6 assist - 16 lepattanó), Howard (20-1- 15), Nash (16-3-2) szépen megosztozott a pontokon + Dwight és Pau leszedett 31 lapattanót és Blake (12) is hozzátette a maga pontjait......de sajnos így sem sikerült egy szoros meccset játszani.Kiváncsian várom a azok beszámolóit akik látták élőben a derbit. :D

Sajnos HARDEN-ék is belefutnak egy nagy pofonba, az utolsó negyed elött -23 :oops:
Félve írok...a túloldalon Duncan és Ginobili is óriásit játszott, utóbbinak volt egy perce, amikor 8 pontot szerzett a 3. negyed végén...ők sem játszottak mindig jól, de voltak időszakok, amikor szokás szerint csak csodálni lehetett a passzjátékukat, bár voltak érthetetlen figuráik. A túloldalon Gasolnak nem estek a tempói és védekezésben is gyenge volt, Nash sem tudott vezér lenni, Howard pedig mindennek való, csak vezérnek nem. Nem volt egy olyan emberük sem, akire rá lehetett volna bízni a labdát, minden kosár nehézkes volt, csak Gasol kreativitásából sikerült szép játékokat csinálniuk.

Mi hoztuk az elsőt, megszakadni nem kellett...ugyanazt a gálaelőadást csináltuk, mint az alapszakaszban, Wade-ért továbbra is aggódok, de ebben a körben valószínűleg ennyi is elég lesz tőle.
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2013.04.22. 05:52:24

Lakers - Spurs 79-91

Jelzem sajnos nem láttam a mérkőzést mert a délutáni FORMA-1-et pótoltam be este de egy kicsit csalódott vagyok :( , nem a vereség hanem a külömbség miatt......picit szorosabbra vártam :? Gasol (16 pont - 6 assist - 16 lepattanó), Howard (20-1- 15), Nash (16-3-2) szépen megosztozott a pontokon + Dwight és Pau leszedett 31 lapattanót és Blake (12) is hozzátette a maga pontjait......de sajnos így sem sikerült egy szoros meccset játszani.Kiváncsian várom a azok beszámolóit akik látták élőben a derbit. :D

Sajnos HARDEN-ék is belefutnak egy nagy pofonba, az utolsó negyed elött -23 :oops:
socio66

2013.04.21. 22:59:50

[quote="Barcaforever"][/quote]
klasszisokkal jobban összerakott csapat a spurs, rutinból hoznak egy olyan szintet, ami erre a párharcra elég lesz szerintem.
csinál szép dolgokat a lakers, de szenvednek minden kosárért, és nincs konzekvens pontdobójuk.
Barcaforever
Director del Fútbol

2013.04.21. 22:37:33

Spurs-Lakers

Sztem ezt az első meccset hozza a San Antonio, de innentől kezdve bárki, aki fogad erre a párharcra sztem bízza abszolut a szerencsére.A Lakers nagyon jó!! :shock: Gasol akkora labdákat osztogat Howardnak. Lehet 4-0 vagy 4-1 persze a Spursnek, de egy meglepetés is simán benne van nálam, főleg miután visszajöttek LA-ből.
Kép
MichaaBee
Llegenda del Barça

2013.04.21. 20:06:26

INJURY UPDATE: Warriors forward David Lee will miss the remainder of the 2013 NBA Playoffs due to a complete tear of his right hip flexor.

Ezzel valószínűleg kiszállt a versenyből a Golden State. :? Mindenesetre már a PO is nagy siker volt, de ha Curry-Lee-Bogut lenyom így együtt egy szezont és felnő melléjük Barnes, Jack pedig hozza a best 6th man produkcióját, akkor lehet még ebből valami. :)
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Cumbee
Entrenador del Barça

2013.04.21. 17:41:59

Na jövök homerkedni a Warriorsnak. Nagyon idegesítő volt a tegnapi meccset nézni, mert Farried hiányában itt volt az esély, hogy megszerezzék a hazai pályát, de elszalasztották. Innentől kezdve pedig már nagyon nehéz lesz. Curry akkora hullámvölggyel kezdett, mint a ház. Első félidőben 1/10-el kezdett, viszont legalább volt 8 assistja, a 2. félidőben aztán eléggé feljavult, 8/20-al zárt asszem és volt egy nagyon szép cluch 3 pontosa is a végén. Kár, hogy előtte meg eladott egy labdát, + volt még annyi idő, hogy Miller kivégezze a csapatot. Igazából nem lehet túl sok dolgot mondani a meccsről, elég lüktető volt, azt lehetett érezni, hogy eléggé kiegyenlítettek az erőviszonyok, a döntő szerintem a PO tapasztalat volt. Alapjában véve utálom ezt a megfogalmazást, eléggé légből kapott belemagyarázós dolognak szoktam érezni, ha valaki erre hivatkozik, tegnap viszont tényleg úgy éreztem, hogy a GSW-nek nagyon sok ki nem kényszerített buta hibája volt, ráadásul többször fontos pillanatokban, én egy kis kapkodást éreztem a csapaton. Előzetesen úgy gondoltam, hogy ha Farried kihagy pár meccset, Bogut pedig egészséges tud lenni, akkor ebben a párharcban történhet meglepetés, most viszont már viszonylag sima (4-2) Denver győzelmet várok. Szerintem ez volt az a meccs, ahol fordíthattak volna az esélyeken, de nem jött össze. Bogut nem mozgott rosszul, viszont nem merik sokat játszatni, nélküle pedig nincs védekezése a GSW-nek. Ráadásul Lee megsérült, egy pattanást hallott a sérülésekor, ami általában igen rossz jel szokott lenni, nincs még meg az MRI eredménye, de szerintem ő végzett erre a szezonra, nélküle pedig nem lesz esélye a Warriorsnak. Landry még úgy ahogy tudja pótolni a kezdőben, de gyakorlatilag így elfogyott a pad. Jack-en kívül nincs ember, aki lendületet tudna hozni. Bogut nemtom a jelenlegi állapotában hány embert ér, én nagy jóindulattal megszavazok neki egy felet, ami azt jelenti, hogy 5,5 emberrel ugranának naki így a PO-nak, ez pedig így esélytelen.

Többi meccs: NYK-Boston szvsz papírforma, valszeg a Celtics küzdeni fog még az életéért, de nem hiszem, hogy túl sok esélyük lesz. Idén már nagyon kevés ez a keret, még Green állatkodásával együtt is. Nagyon hiányzik egy guard nekik. Aki még véletlenül sem Rondo, sokkal inkább Terry. Egy jó Terry-vel meglennének a backcourt-ban is. Nem tudom mi lett idén vele, gyanítom, hogy nem kellett volna magára varratni a Celtics-es bohócot, mert az vette el a mojoját, ( :twisted: :D ) de ha csak megközelítőleg annyit tudna mutatni amit az elmúlt években mutatott, akkor másol lenne a Boston jelenleg.

BKN-CHI: Nálam ez is papírforma, én év elején nagyon sokat vártam a Nets-től, aztán jól be is égtem velük. Most viszont úgy tűnik, hogy kezdenek összeállni, a Chicago pedig 2 éve már folyamatosan 1000 sebből vérzik, ezt pedig egy jó ellenfél ellen már nem bírják el szerintem.

MEM-LAC: Nálam ez full egyenlő párharc, mindkét csapat van amiben a másik felé nő, a LAC győzelme tegnap igen meggyőző volt, etől függetlenül itt szvsz még bármi lehet.
kanty
Llegenda del Barça

2013.04.21. 16:45:54

Három meccset sikerült elkapnom.

NYK-Boston-ra inkább a küzdés volt jellemző, egyik csapat sem játszott jól. A Knicks nagyon kapkodott, látszott rajtuk, hogy kicsit idegesek. A második félidőre a mesterük a védekezést nagyon összerakta, így viszonylag magabiztosan nyertek. Anthony tényleg erőltette, pedig az elején nagyon bekezdett, gondoltam, hogy végig ilyen lesz, a végén viszont ismét odatette magát, amikor kellett. Mondjuk azt nem értem, hogy egy Chandler-t miért nem játszottak meg abszolút. Tudom, hogy nem a támadói repertoárjáról híres, de palánk alatt ez ellen a Celtics ellen lenne keresnivalója.
JR tömését, aki nem látta gyorsan pótolja. Fontos volt ez a meccs nagyon, szerintem a másodikat simábban fogja hozni a NYK. Kicsit nyugodtabbak lesznek, és a JR Melo párostól is többet várok. TÚl oldalon pedig sok volt a Celticsre nem igazán jellemző TO és könnyelmű hiba.

Denver-GSW
Jó szaladós meccs volt. Igaz a második negyedben kb. az óceánba sem tudott betalálni a Denver. Szerencséjük volt, hogy van egy Millerjük. Az ember valami brutál volt, egy-egybe rendesen alázta az ellenfelet. Másik oldalon Curry valami 0/9-el kezdett, aztán belejött, de tőle ennél mindenképp több kell, ha akarnak valamit ebben a párharcban. Lee megsérült, nem tudom, hogy mennyire komoly, de az ő elvesztése komoly gondot okozna a Warriorsnak. Szórakoztató párharc lesz ez.

Clippers-Grizlies
Számomra itt kicsivel a Clippers az esélyesebb, és ezt a meccset magabiztosan hozták is. Billups visszatérőben van, nagy segítség lehet a rájátszásban. Amúgy elképesztő milyen mély a kicsi LA-i csapat kerete, simán képesek teljes sort is cserélni. Randolph-Griffin párharc elég fincsi volt. Griffin végig sírt, de nagyon jól kivették a memphis-i magaspárost a játékból, összesen szedtek k. 5 lepattanót.

Végre ma mi is játszunk. Az első két meccs kulcsfontosságú lesz, ha valamit akarunk, akkor az egyiket muszáj hozni.

Amúgy PO alatt kellene nekem egy hatalmas tévé, egy LP, és másfél hónap szabadság, egyetem és egyebek nélkül. :P
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
PCsabi
aka Game90

2013.04.21. 14:02:33

Ez a tegnapi nap kimaradt (1 vereség még nem a világ vége, Celtics Pride), de ma leszek, 3 meccs is érdekel 8)

A jó öreg Stackhouse-nak 3 rádobása volt egész meccsen:

Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.04.21. 11:23:59

Bosszantó 1 meccs volt, mert végig úgy éreztem hogy hiába szoros, de többször vezettünk mi, mint a Nix, de a végére nagyon leolvadtunk.Egész szezonban ez volt a bajunk, hogy hiába remek a védekezés, ha elől kevés pontot dobunk, 85 kapott ponttal meccset kellene nyerni, 78 dobott ponttal meg lehetetlen meccset fogni :? A pad nagyon gyenge volt, Terry konkrétan semmi, meg se mertem nézni hányat hajított mellé....S ezekből tartotta sokáig magát a Kinicks, hogy még a nem teljesen rendezett védelmünk ellen, tempózgattak, vagy 3ast dobtak.Második negyedben tisztán emlékszem, volt olyan 5el megyünk és 3 teljesen tiszta sarok triplára volt kijátszva a figura, először Bradley, majd Terry majd Lee dobta mellé, s mindegyikből kaptunk a NY-tól egy hármast :? És lett -4 két perc alatt.

PP szerintem az elején kifejezetten jól és okosan játszott, mikor kezdtünk beragadni már erőltette kisebb sikerrel, Green lehozott egy vadállat első félidőt, aztán nagyon figyeltek rá.
Bradleynek voltak szép kosarai, de amilyen labdákat eladott az kabaré volt., 2szer sikerült a KG-Felton párosból Raymondot megtalálni a belöbbölt labdával......
Bass szerintem nagyon hasznos volt, s remekül védekezett Melon ha épp úgy jött ki a dolog
KG védekezésben irányította a gárdát de végig úgy éreztem hogy egyszerűen nem tudjuk elől megjátszani, s kezdte is ez zavarni, elvállalt a végén olyan dobásokat amiket nem szokott.Nem volt egy pick&roll nem volt hogy mélyen megkapja pozícióba a labdát, zárás-kilépés figura hogy tempózzon. :?
Pad=00 :D

S Doc is egy picit elcseszte, úgy éreztem hogy a 4ik negyed elején nagyon merész volt KG és PP-t is leültetni, s nagyon alacsony szerkezettel kiállni, úgy kezdtük a 4iket hogy 70-67re vezettünk ha jól emlékszem, s aztán 2-3 perc után már ment az időkérés meg a csapatcsere.De a védekezést szépen kitalálta, ott voltunk mindenen, Melo dobálhatta a teljesen kilátástalan tempóit.

Nix nem játszott jól, ki kellett volna ezt használni nagy kár érte, főleg hogy tuti lesz meccsük mikor meg megszalad.Második félidőre nagyon szépen kezdték el csapdázni Greent, így egy potenciális dobók ki is halt.Plusz irgalmatlan mennyiségű labdát adtunk el, de valami hihetetlen amatőr hibákból :?
No ez van, túl kell lépni a másodikat el kellene hozni feltétlenül, továbbra sem érzem hogy nekünk ettől a NY-tól össze kellene tojni magunkat, de nyilván támadásban több kellene mert nehéz dolgunk lesz dobott pontok nélkül :lol: Úgyhogy Kedden uraim folytassák ott ahol az első félidőben abbahagyták.

Celtics PO promo is van ám :D
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 8HReTRbI4c

STANDS AS ONE
Kép
Kép
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2013.04.21. 08:36:13

varnagykrisztian írta:
Tocy írta:Értem én, hogy kevés az időd, de egyszerűen a statisztikák baromira tévútra visznek, ha nem látod mellé a meccseket is. Ha nincs időd nézni, akkor ne vonj le markáns következtetéseket.
Kedves Tocy......LESZAKADNÁL RÓLAM :wink: Nem lehet véleményem ha nem vagyok olyan "tanult" mint te :?: Ha nem tetszik ne olvasd el......én sosem fikázom más írását, te se tedd :!: Példát vehetnél pl. "Bob_Marley"-ről......nem belerúg hanem segít az embernek :P Köszi és szép napot neked is :roll:

Na kimérgelődtem magam :lol: ......jöjjön egy kis NBA :!: Bob_Marley mivel te nagy Boston fan vagy szerinted nem kevés Garnett-től az a 8 pont, ha egy kicsit hozzátesz akár lehetett volna egy meglepetés is......bár akkor a dagi (ahogy ti nevezitek :D ) rátett volna még egy lapáttal.Sajna a meccset nem láttam de mindenképp pótolni akarom :!: Este 21:30-kor Spurs - Lakers, és holnap hajnali 03:30 a HARDENMINATOR is akcióba lép :!: :!: :!:
Nem rosszindulatból írtam, csupán tanácsként, mert a statisztika meccsek nélkül ökörségekhez vezet. Ha ezen te megsértődtél, meg belerúgásnak vetted, az a te bajod, így jártál.

Csak másfél meccset láttam tegnap, a Denver-Golden State annyira agyatlan volt, hogy inkább szünetben kinyomtam :D A Boston szépen tartotta magát, A csapatjátékból mindig ki tudott valaki emelkedni, előbb Green, aztán Bradley és Pierce, de a 4. negyedben már senki nem tudott előlépni, így nem volt a végén esélyük. A Knicksnél fordítva, csak és kizárólag az egyénieskedés ment, 3-4 szép játékot leszámítva Melo pumpált, vagy Smith pumpált, nem erről kellene szólnia a dolognak. Ennek ellenére azt mondom, hogy nem lehet rájuk nagyobb panasz, mer a védekezésük borzasztóan jó volt, és ezzel meg is nyerték a meccset. Anthonynak volt asszem egy 1/11-es sorozata mezőnyből, vagy valahogy így, ott ment el kicsit a Boston, Kiddnek köszönhetően feljött a Knicks, majd a végén újra villant a Dagi.

Ma 7-től Pacers-Hawks, ez szerintem nem sok embert érdekel :D Na de 21:30-tól Spurs-Lakers, ezt borzasztóan várom, szerintem képes meglepetést okozni a LAL. Aztán utána jövünk mi a Bucks ellen, Sanders ellen gáz lesz, meg a két dobógépüknek elsülhet a keze ( főleg Ellisnek ), de azért ezt a párharcot illene hoznunk könnyedén.
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2013.04.21. 06:38:13

Tocy írta:Értem én, hogy kevés az időd, de egyszerűen a statisztikák baromira tévútra visznek, ha nem látod mellé a meccseket is. Ha nincs időd nézni, akkor ne vonj le markáns következtetéseket.
Kedves Tocy......LESZAKADNÁL RÓLAM :wink: Nem lehet véleményem ha nem vagyok olyan "tanult" mint te :?: Ha nem tetszik ne olvasd el......én sosem fikázom más írását, te se tedd :!: Példát vehetnél pl. "Bob_Marley"-ről......nem belerúg hanem segít az embernek :P Köszi és szép napot neked is :roll:

Na kimérgelődtem magam :lol: ......jöjjön egy kis NBA :!: Bob_Marley mivel te nagy Boston fan vagy szerinted nem kevés Garnett-től az a 8 pont, ha egy kicsit hozzátesz akár lehetett volna egy meglepetés is......bár akkor a dagi (ahogy ti nevezitek :D ) rátett volna még egy lapáttal.Sajna a meccset nem láttam de mindenképp pótolni akarom :!: Este 21:30-kor Spurs - Lakers, és holnap hajnali 03:30 a HARDENMINATOR is akcióba lép :!: :!: :!:
socio66

2013.04.20. 23:54:08

megvan az első meccs, de a rosszabbik arcát mutatta a csapat, idegesség, túl sok egyénieskedés, és nagyon gyenge teljesítmények jellemezték a meccset.

- cope kezdőként mindkét oldalon használhatatlan volt
- melo 36 pont, de a 2.-3. negyed totál homály, sokszor fölöslegesen erőltette
- j.r. végre megtalálta a játékát az utóbbi időben, erre megint elkezd kintről hajigálni, remélem ez az 1-7 észhez téríti
- chandler végig frusztrált volt, semmi befolyása nem volt ma a játékra, 20 perc alatt nem volt mezőnykísérlete

akiket ki lehet emelni, az kidd, aki újfent hozta az apró pluszokat, amikkel rendesen megtolta a csapat szekerét, illetve tetszett még kenyon is, az ő energiája kulcsfontosságú nekünk, woodson fent is hagyta a meccs végén.
csapatként pedig a második félidei védekezésünk a pozitívum, 25 pontot dobott összesen a celtics az utolsó két negyedben, az utolsóban csak nyolcat.
összességében az eredménnyel elégedett vagyok, de ennél több fog kelleni ebben a párharcban is, az esetleges következőkben meg pláne.
a második meccsen egy higgadtabb, pontosabb, hibákat kiküszöbölő knicks-et szeretnék látni, és akkor nem lesz probléma.
Tocy
Director del Fútbol

2013.04.20. 22:30:24

varnagykrisztian írta:
Tocy írta:Figyelj, tényleg feleslegesen sok jelentőséget tulajdonítasz a statisztikáknak. Itt szerintem kevés olyan ember van, aki annyit böngészi őket, mint én, de ha nem látod a meccseket, és nem tudod mellétenni, elhelyezni ezeket, akkor értelmetlen, üres dolgok lesznek, amikből borzasztóan rossz következtetésekre lehet jutni. Harden igenis leégett a tavalyi döntőben, nem tudott hozzátenni az OKC játékához, és ő attól, mert a padról jött, nem kiegészítő emberként volt kezelve, hanem egy nagy hármas 3. tagjaként, akinek a padról kell új impulzusokat, lendületet, kosarakat hozni a mérkőzésbe, és nem 37%-kal. A statisztikák csakis úgy értelmezhetők helyesen, ha mellé látod játszani a játékosokat, hogy mit védekeznek, mit várnak tőlük, ehhez képest mit hoznak, milyen dobásokat kapnak, mekkora hatásuk van a többiekre stb.
Figyelek és tanulok tőletek de egy párszor már leírtam amikor leszúrtatok, hogy időm is kevés van + az ncore-on kívűl nem tudok olyan oldalról ahol le tudnék tölteni NBA meccseket ezért támaszkodom a statisztikákra, az én véleményem az a számokról hogy ha egy játékosnak nem megy egy mérkőzésen amit én nem látok az számok formájában is megmutatkozik pl. az NBA.com-on.De most leírtam hogy sikerült megnéznem a Lakers - Houston derbijét és sajna láttam hogy a "kedvenc" játékosomnak nem ment igazán, ez van de lesz majd jobb is :D Nehéz összehozni a meccsnézéseket (áprilisban talán 2-őt láttam), mert a MUNKAHELY + CSALÁD + BARCELONA előnyt élvez :!: De imádom az NBA-t is és kész :lol:
Értem én, hogy kevés az időd, de egyszerűen a statisztikák baromira tévútra visznek, ha nem látod mellé a meccseket is. Ha nincs időd nézni, akkor ne vonj le markáns következtetéseket.

Amúgy PO VAN!!! Nagyon jó meccs a nyitómeccs, csapat vs 1-1-ezés :D Eddig nagyjából egál van, jó lenne, ha elhozná ezt a Celtics.
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2013.04.20. 16:02:58

Bob_Marley írta:Itt minden meccset megtalálsz, illetve sporteseményt :D
http://forum.rojadirecta.es/forumdispla ... matches%29
Plusz ez is letöltő:
http://forum.wiziwig.eu/forums/10-NBA-Basketball
És ez is:
http://mixmakers.net/forums/forums/full-games.60/
Köszi Bob, nah vannak itt azért segítőkész fórumozók is :D
PCsabi
aka Game90

2013.04.20. 15:32:36

Egy kis hallgatni való:
http://www.sport1tv.hu/Podcastok/2013/04/20/alleyoop34
http://www.nba1.hu/index.php?lap=blogroll2&uin=426
kanty írta: Először is, Game! Vegyük fel a kapcsolatot pübe, a jutalmadat minél előbb elakarom készíteni. :P
Bob_Marley írta: Game majd ránézek a pükre, s írok :P S kösz hogy elolvastad, ja meg kezdj el vetkőzni :D Majd szépen felöltözni Pierce bácsinak (mellesleg nem lenne jobb ha addig lenne a sig-ava cseréd amíg bent vagyunk a rájátszásban??Lenne benne egy kis izgalom még részedről is :D )
Jó érzés két fogadást elbukni egymás után. Nem.

Szerintem megegyezhetünk ebben a sorrendben: 1 hét Celtics ava-sig, 1 hét pihi, majd jön a kanty által megálmodott ava-sig kombó 2 hónapig.

Amúgy It's All About 18!

PO-ról csak röviden.

Heat - Bucks: Jennings szerint 6 meccs alatt lerendezik a Miami-t. A drog rossz, értem? Amúgy szerintem az egyik meccsen elszáll az Ellis - Ilyasova - Jennings trióból kettőnek az agya, szóval 1-et hozhatnak majd. 4-1.

Knicks - Celtics: igazi rangadó, de szerintem a NY bedarálja Garnett-éket. A két jelszó: pipe ill. Honey Nut Cheerios. 4-2.

Pacers - Hawks: igazából rohadtul nem érdekel ez a párharc. 4-1.

Nets - Bulls: mondjuk ettől sem lesz orgazmusom. Noah állítólag limitálva lesz, így én a Brooklyn-t egy fokkal erősebbnek érzem. 4-2.

Thunder - Rockets: ha jól triplázik a Houston, akkor egy meccset foghatnak. A kulcs szerintem Westbrook lesz, szerintem lemossa a pályáról Lin-t. 4-1.

Clippers - Grizzlies: kiegyenlített párharc, de a LAC fejlődött tavaly óta, szerintem továbbmennek majd. 4-3.

Nuggets - Warriors: ez azt hiszem nem Bob párharca lesz, garantált a 100+ pont a csapatoktól. 4-3.

Spurs - Lakers: igazából mindkét csapatot utálom, nem lehetne, hogy kiessen mindkettő? Ez a Howard - Gasol kettős biztató, Blake 20 pontot átlagol a legutóbbi 3 meccsen, Nash visszatérőben, túloldalon meg Parker nem az igazi a sérülése után. Ha az első két meccsből elhoz egyet a LAL, akkor szerintem továbbmennek, ha nem, akkor 4-2.

Ez nagyon szemét, de visítok a röhögéstől :mrgreen:

Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2013.04.20. 15:08:43

Valaki összefoglalná egy hszben,hogy a következő 2 hétben mikor,milyen meccseket ad élőben (és ha már élő,akkor hajlandóak lesznek felkelni Szaniszlóék,vagy még egyelőre eredeti kommentárral fogják adni) a Sport tv?
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.04.20. 13:32:13

Itt minden meccset megtalálsz, illetve sporteseményt :D
http://forum.rojadirecta.es/forumdispla ... matches%29
Plusz ez is letöltő:
http://forum.wiziwig.eu/forums/10-NBA-Basketball
És ez is:
http://mixmakers.net/forums/forums/full-games.60/

Várom már a mait, szó se róla :D Bár szerintem nem ez a mi meccsünk, inkább a másodikon érzem hogy lopunk, de azért hátha ma is :D
Nálam a kulcs egyértelműen Green játéka, remélem feltud nőni a feladathoz s esetlegesen nem most a PO-ra fog összeroppanni ezután a szép második félév után.
Meccset sörözgetés közben fogom megtekinteni haverokkal, úgyhogy mindenki lemarad a meccs közbeni hosszú novelláról (bocs Game :mrgreen: ) de holnap majd jövök és kivesézzük a többi meccset is.
LETS GO CELTICS
Kép
Kép
Kép
Kép
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2013.04.20. 11:47:01

Tocy írta:Figyelj, tényleg feleslegesen sok jelentőséget tulajdonítasz a statisztikáknak. Itt szerintem kevés olyan ember van, aki annyit böngészi őket, mint én, de ha nem látod a meccseket, és nem tudod mellétenni, elhelyezni ezeket, akkor értelmetlen, üres dolgok lesznek, amikből borzasztóan rossz következtetésekre lehet jutni. Harden igenis leégett a tavalyi döntőben, nem tudott hozzátenni az OKC játékához, és ő attól, mert a padról jött, nem kiegészítő emberként volt kezelve, hanem egy nagy hármas 3. tagjaként, akinek a padról kell új impulzusokat, lendületet, kosarakat hozni a mérkőzésbe, és nem 37%-kal. A statisztikák csakis úgy értelmezhetők helyesen, ha mellé látod játszani a játékosokat, hogy mit védekeznek, mit várnak tőlük, ehhez képest mit hoznak, milyen dobásokat kapnak, mekkora hatásuk van a többiekre stb.
Figyelek és tanulok tőletek de egy párszor már leírtam amikor leszúrtatok, hogy időm is kevés van + az ncore-on kívűl nem tudok olyan oldalról ahol le tudnék tölteni NBA meccseket ezért támaszkodom a statisztikákra, az én véleményem az a számokról hogy ha egy játékosnak nem megy egy mérkőzésen amit én nem látok az számok formájában is megmutatkozik pl. az NBA.com-on.De most leírtam hogy sikerült megnéznem a Lakers - Houston derbijét és sajna láttam hogy a "kedvenc" játékosomnak nem ment igazán, ez van de lesz majd jobb is :D Nehéz összehozni a meccsnézéseket (áprilisban talán 2-őt láttam), mert a MUNKAHELY + CSALÁD + BARCELONA előnyt élvez :!: De imádom az NBA-t is és kész :lol:
Válasz küldése