csababarca írta:recrea írta:csababarca írta:Aki pl az ibra-könyvet elolvasta, az ezt is elfogja.
csak ennek a csajnak a könyve legalább az igazat írja le, nem lejárató könyv lesz.
Ezt a logikai sort fejtsd már ki bővebben, légy szíves.
csak annyi,hogy ugyanolyan bulvár mindkettő, ezért aki az egyiket a kezébe veszi, az a másikat is fogja, mert érdeklik az ilyen "botrány" könyvek.
Egy korábbi témához szólnék hozzá,mert ez azért elég alaposan szúrja a szememet!
Mi alapján állítod Ibra könyvét egyszerű botrány könyvnek??A mondataidból az jön le,hogy nem olvastad,ezért nem is nagyon értem,hogy miért formálsz róla ilyen markáns véleményt ? Pláne,hogy nincs is igazad!
Esetleg a kiragadott,és a média által agyonforgatott pár sor miatt amit Pepről mondott?? Mert ha igen akkor ki kell,hogy ábrándítsalak ezenkívül semmi rosszat nem mond pl. szeretett csapatunkról sem,abszolút nem a mocskolódás a szándéka,hiába is írnám le,hogy hányszor mondja,hogy Xavi,Ini,Messi mind nagyszerű játékosok,és emellett nagyszerű emberek,úgysem számítana mivel beskatulyáztad őt már jó előre!
A srác egy önéletrajzi könyvet írt,ami amellett,hogy élvezetes,és jó olvasni,olyan dolgokba is bepillantást enged amiről te vagy én elég keveset tudunk,és ő előtte ezeket nem sokan írták meg! Példának okáért részletesen beszél arról,hogy mi zajlik egy csapatnál (Ajax,Inter) az átigazolási szezonban,hogy a játékosok ilyenkor milyen viszonyba kerülnek egymással,és mennyire megy a fújás egymásra meg a belső harcok azért,hogy egy jobb csapat elvigye őket !
Részletesen leírja,hogy anno pl. egy Juve-Interen milyen verbális eszközöket vetnek be provokálásra stb.stb. érdekes dolog...
Emiatt nem szeretem ha valaki,valamit úgy ítél el,vagy úgy formál véleményt róla,hogy az adott témában nem szerezte meg a megfelelő háttértudást,és csak részleteket ismer a teljes egészből...