Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
San Antonio Spurs FG%: 37.6Ronaldinho&Barca írta:Nem fogtunk ki egy acélos napot, a spurs pedig midnent bedobott, Manu extra kosarai, Duncan hihetetlen könnyű ziccerei-tempói..
Bele se gondolok, ha Kobe egészséges lenne, nem lenne kérdés..
Én is......de látod tudsz te "normálisan" is válaszolniTocy írta:Félve írok...
kobe-val az alapszakaszban a nyolcadik helyért küzdöttetek, ne állítsuk már be úgy a helyzetet, mintha vele verhetetlen lenne a lakers.Ronaldinho&Barca írta:Bele se gondolok, ha Kobe egészséges lenne, nem lenne kérdés..
Ezek szerint bizony nem egy meccset néztünk...a Spurs pont, hogy nem dobott be mindent, Duncan mellédobálta a tempókat, a könnyű ziccereket a szép csapatjátékkal alakították ki, és védekezésben ennél több nem nagyon várható a Lakerstől...könnyű kosarakat kótyavetyéltetek el? Egyetlen könnyű dobásotokra sem emlékszem...de ez az igazi lakersfan-hozzáállás, hogy ha Kobe van, akkor nem lenne kérdésRonaldinho&Barca írta:Nem fogtunk ki egy acélos napot, a spurs pedig midnent bedobott, Manu extra kosarai, Duncan hihetetlen könnyű ziccerei-tempói.. sok hiba volt a gépezetben. Gasol azt is kihagyta amit ha álmából felébresztik is bedobja, Nash most tért vissza, messze nem volt az igazi, nagyon sok könnyű kosarat hagytunk elkótyavetyélni. Howard-Gasol párosban számok tekintetében ennyi van, többieknek kéne hozni az extrát, és akkor el lehet csípni 1-2 győzelmet. Bele se gondolok, ha Kobe egészséges lenne, nem lenne kérdés..
Ronaldinho&Barca írta:Bele se gondolok, ha Kobe egészséges lenne, nem lenne kérdés..
Félve írok...a túloldalon Duncan és Ginobili is óriásit játszott, utóbbinak volt egy perce, amikor 8 pontot szerzett a 3. negyed végén...ők sem játszottak mindig jól, de voltak időszakok, amikor szokás szerint csak csodálni lehetett a passzjátékukat, bár voltak érthetetlen figuráik. A túloldalon Gasolnak nem estek a tempói és védekezésben is gyenge volt, Nash sem tudott vezér lenni, Howard pedig mindennek való, csak vezérnek nem. Nem volt egy olyan emberük sem, akire rá lehetett volna bízni a labdát, minden kosár nehézkes volt, csak Gasol kreativitásából sikerült szép játékokat csinálniuk.varnagykrisztian írta:Lakers - Spurs 79-91
Jelzem sajnos nem láttam a mérkőzést mert a délutáni FORMA-1-et pótoltam be este de egy kicsit csalódott vagyok, nem a vereség hanem a külömbség miatt......picit szorosabbra vártam
Gasol (16 pont - 6 assist - 16 lepattanó), Howard (20-1- 15), Nash (16-3-2) szépen megosztozott a pontokon + Dwight és Pau leszedett 31 lapattanót és Blake (12) is hozzátette a maga pontjait......de sajnos így sem sikerült egy szoros meccset játszani.Kiváncsian várom a azok beszámolóit akik látták élőben a derbit.
![]()
Sajnos HARDEN-ék is belefutnak egy nagy pofonba, az utolsó negyed elött -23
Nem rosszindulatból írtam, csupán tanácsként, mert a statisztika meccsek nélkül ökörségekhez vezet. Ha ezen te megsértődtél, meg belerúgásnak vetted, az a te bajod, így jártál.varnagykrisztian írta:Kedves Tocy......LESZAKADNÁL RÓLAMTocy írta:Értem én, hogy kevés az időd, de egyszerűen a statisztikák baromira tévútra visznek, ha nem látod mellé a meccseket is. Ha nincs időd nézni, akkor ne vonj le markáns következtetéseket.Nem lehet véleményem ha nem vagyok olyan "tanult" mint te
Ha nem tetszik ne olvasd el......én sosem fikázom más írását, te se tedd
Példát vehetnél pl. "Bob_Marley"-ről......nem belerúg hanem segít az embernek
Köszi és szép napot neked is
![]()
Na kimérgelődtem magam......jöjjön egy kis NBA
Bob_Marley mivel te nagy Boston fan vagy szerinted nem kevés Garnett-től az a 8 pont, ha egy kicsit hozzátesz akár lehetett volna egy meglepetés is......bár akkor a dagi (ahogy ti nevezitek
) rátett volna még egy lapáttal.Sajna a meccset nem láttam de mindenképp pótolni akarom
Este 21:30-kor Spurs - Lakers, és holnap hajnali 03:30 a HARDENMINATOR is akcióba lép
![]()
![]()
Kedves Tocy......LESZAKADNÁL RÓLAMTocy írta:Értem én, hogy kevés az időd, de egyszerűen a statisztikák baromira tévútra visznek, ha nem látod mellé a meccseket is. Ha nincs időd nézni, akkor ne vonj le markáns következtetéseket.
Értem én, hogy kevés az időd, de egyszerűen a statisztikák baromira tévútra visznek, ha nem látod mellé a meccseket is. Ha nincs időd nézni, akkor ne vonj le markáns következtetéseket.varnagykrisztian írta:Figyelek és tanulok tőletek de egy párszor már leírtam amikor leszúrtatok, hogy időm is kevés van + az ncore-on kívűl nem tudok olyan oldalról ahol le tudnék tölteni NBA meccseket ezért támaszkodom a statisztikákra, az én véleményem az a számokról hogy ha egy játékosnak nem megy egy mérkőzésen amit én nem látok az számok formájában is megmutatkozik pl. az NBA.com-on.De most leírtam hogy sikerült megnéznem a Lakers - Houston derbijét és sajna láttam hogy a "kedvenc" játékosomnak nem ment igazán, ez van de lesz majd jobb isTocy írta:Figyelj, tényleg feleslegesen sok jelentőséget tulajdonítasz a statisztikáknak. Itt szerintem kevés olyan ember van, aki annyit böngészi őket, mint én, de ha nem látod a meccseket, és nem tudod mellétenni, elhelyezni ezeket, akkor értelmetlen, üres dolgok lesznek, amikből borzasztóan rossz következtetésekre lehet jutni. Harden igenis leégett a tavalyi döntőben, nem tudott hozzátenni az OKC játékához, és ő attól, mert a padról jött, nem kiegészítő emberként volt kezelve, hanem egy nagy hármas 3. tagjaként, akinek a padról kell új impulzusokat, lendületet, kosarakat hozni a mérkőzésbe, és nem 37%-kal. A statisztikák csakis úgy értelmezhetők helyesen, ha mellé látod játszani a játékosokat, hogy mit védekeznek, mit várnak tőlük, ehhez képest mit hoznak, milyen dobásokat kapnak, mekkora hatásuk van a többiekre stb.Nehéz összehozni a meccsnézéseket (áprilisban talán 2-őt láttam), mert a MUNKAHELY + CSALÁD + BARCELONA előnyt élvez
De imádom az NBA-t is és kész
Köszi Bob, nah vannak itt azért segítőkész fórumozók isBob_Marley írta:Itt minden meccset megtalálsz, illetve sporteseményt
http://forum.rojadirecta.es/forumdispla ... matches%29
Plusz ez is letöltő:
http://forum.wiziwig.eu/forums/10-NBA-Basketball
És ez is:
http://mixmakers.net/forums/forums/full-games.60/
kanty írta: Először is, Game! Vegyük fel a kapcsolatot pübe, a jutalmadat minél előbb elakarom készíteni.![]()
Jó érzés két fogadást elbukni egymás után. Nem.Bob_Marley írta: Game majd ránézek a pükre, s írokS kösz hogy elolvastad, ja meg kezdj el vetkőzni
Majd szépen felöltözni Pierce bácsinak (mellesleg nem lenne jobb ha addig lenne a sig-ava cseréd amíg bent vagyunk a rájátszásban??Lenne benne egy kis izgalom még részedről is
)
Figyelek és tanulok tőletek de egy párszor már leírtam amikor leszúrtatok, hogy időm is kevés van + az ncore-on kívűl nem tudok olyan oldalról ahol le tudnék tölteni NBA meccseket ezért támaszkodom a statisztikákra, az én véleményem az a számokról hogy ha egy játékosnak nem megy egy mérkőzésen amit én nem látok az számok formájában is megmutatkozik pl. az NBA.com-on.De most leírtam hogy sikerült megnéznem a Lakers - Houston derbijét és sajna láttam hogy a "kedvenc" játékosomnak nem ment igazán, ez van de lesz majd jobb isTocy írta:Figyelj, tényleg feleslegesen sok jelentőséget tulajdonítasz a statisztikáknak. Itt szerintem kevés olyan ember van, aki annyit böngészi őket, mint én, de ha nem látod a meccseket, és nem tudod mellétenni, elhelyezni ezeket, akkor értelmetlen, üres dolgok lesznek, amikből borzasztóan rossz következtetésekre lehet jutni. Harden igenis leégett a tavalyi döntőben, nem tudott hozzátenni az OKC játékához, és ő attól, mert a padról jött, nem kiegészítő emberként volt kezelve, hanem egy nagy hármas 3. tagjaként, akinek a padról kell új impulzusokat, lendületet, kosarakat hozni a mérkőzésbe, és nem 37%-kal. A statisztikák csakis úgy értelmezhetők helyesen, ha mellé látod játszani a játékosokat, hogy mit védekeznek, mit várnak tőlük, ehhez képest mit hoznak, milyen dobásokat kapnak, mekkora hatásuk van a többiekre stb.