Sanama írta:ez mióta nyilvános,hogy van előszerződés Neymarra?
Amúgy meg nevetséges az egész. Egy gyerekért, aki 1percet nem játszott EU-ban, ilyen számok felmerülnek...
Erre mindig úgy rácsodálkoztok,mintha nem tudnátok,hogy mi megy manapság...Mindenki tisztában van vele,hogy a benne rejlő potenciált kell megfizetni,ezt a nem bizonyított Európában hülyeséget meg hagyjuk már,hol kéne bizonyítania,hogy mindenki elismerje?? Én rendszeresen néztem anno pl. a holland bajnokikat,sőt volt szerencsém nézni jópár brazil meccset is (elsősorban pont Neymar,meg a tippmix és sportfogadás miatt) közel sem látok akkora különbséget a két pontvadászat színvonala között,sőt !
Ha a hollandnál erősebb bajnokságban rúgná a bőrt,akkor meg az adott top csapat nyilván nem akarná eladni..... Azt meg ne várjátok el,hogy a benne nem bízok kedvéért elmegy a Sunderlandbe focizni két évet,hogy bebizonyítsa,hogy itt is megy neki

A legutóbbi két tévés meccsén pont nem ment neki,de előtte rendesen butította a nemzeti csapatban is az embereket,jöjjön csak Neymar..... (pedig én aztán abszolút nem vagyok a fanja,de idegesít amit sokan művelnek már az érkezése ellen kampányolva (és itt nem rád gondolok) ) Az olyan épületes baromságokra már ki sem térek,hogy: " de há milyen mán a haja,tuti nagyképű,há hogy néz ki"

és hasonló magasröptű gondolatokra sem szívesen cáfolok,mert értelmetlen !
A világ legnagyobb futballnemzetének összes lakója a lábai előtt hever,ennek ellenére nincsenek balhéi,nincsenek sztárallűrjei,értelmesen és szimpatikusan nyilatkozik mindig,és a magánéleti botrányairól sem olvastam még !