De Gea? Ne vicceljünk már, tökéletesen helyen van ott. Hiszem, hogy van jobb alternatíva is. És ki az a Masi és Depay?Xavi001 írta:Valdes helyére De Gea
Védelembe: Hummels és Masi
Csatárnak: Neymar és Depay
Szerintetek ? Masi és Depay szerintem olcsón megszerezhető.
Távozók: Pedro, Villa
Barca Igazolások
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
-
- Barça C
A Bayern lefutballozta a pályáról a a Barcát. A játék amit kedden játszottunk ugyan az volt, mint eddig. Szerintem a taktikát és a játékosokat már teljesen kiismerték, és már kiveszett a Barcából a motiváció. Messi mellé kéne hozni talán egy jó csatárt mint pl.: Aguero aki gyors mint Messi és még a technikájával sincs gond. Xavi meg már öreg ahhoz a poszthoz ahol játszik valakit kell keresni a helyére is. Én még reménykedni szeretnék a csodákban.
Mr L
- Subinho
- Director del Fútbol
gyökeres változások kellenek!!! és nem szélsők, mint Pedro, vagy Alexis, mert olyanunk van, hanem oroszlánok, mint Henry, Eto'o voltak. most van 1 fél csatárunk (Messi) és 2 szélső kp-nk (Alexis, Pedro). 2008/09 szezonban a Tridente = 3 csatár!!! ez kéne most is, mert Messi nagyon egyedül van elöl!!!
Úgysem merjük Hummelst leigazolni és szélsőként játszatni!!!!!
Azért ez a meccs elég alaposan rámutatott,hogy két khv. és egy vérbeli szélső nagyon el kell a csapatba! És annak nagyon örülnék ha ezekre a posztokra olyat hoznánk aki már legalább edzésen játszott azon a poszton amire itt szánjuk...

Azért ez a meccs elég alaposan rámutatott,hogy két khv. és egy vérbeli szélső nagyon el kell a csapatba! És annak nagyon örülnék ha ezekre a posztokra olyat hoznánk aki már legalább edzésen játszott azon a poszton amire itt szánjuk...
- miihii
- KHAL
Na, így lehet megvezetni az embereketzolix10 írta:A hír igaz, Fliorentino ellopná Neymart!
http://www.fourfourtwo.hu/hirek/del-ame ... a-barcatol
Link, hogy lásd, tényleg igaz!
Amúgy szerintem semmi nem is lesz a z egészből!![]()

Az első forrás a Sport volt, majd erre hivatkozva leközölte a fordítást a méltán elismert színvonalú (háthogyne

Fura volt, h már jó ideje megy a cécó Neymarról és velünk, de nem igazán volt konkurencia feldobva komolyabban. Nem is értem eddig miért nem kapcsolt vmelyik firkász, h ebben jó kis téma lenne. De végre sikerült belekeverni az ősi riválist, így biztos sokan felkapják rá a fejüket, lesz olvasottság, juppy

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Erre mindig úgy rácsodálkoztok,mintha nem tudnátok,hogy mi megy manapság...Mindenki tisztában van vele,hogy a benne rejlő potenciált kell megfizetni,ezt a nem bizonyított Európában hülyeséget meg hagyjuk már,hol kéne bizonyítania,hogy mindenki elismerje?? Én rendszeresen néztem anno pl. a holland bajnokikat,sőt volt szerencsém nézni jópár brazil meccset is (elsősorban pont Neymar,meg a tippmix és sportfogadás miatt) közel sem látok akkora különbséget a két pontvadászat színvonala között,sőt !Sanama írta:ez mióta nyilvános,hogy van előszerződés Neymarra?
Amúgy meg nevetséges az egész. Egy gyerekért, aki 1percet nem játszott EU-ban, ilyen számok felmerülnek...
Ha a hollandnál erősebb bajnokságban rúgná a bőrt,akkor meg az adott top csapat nyilván nem akarná eladni..... Azt meg ne várjátok el,hogy a benne nem bízok kedvéért elmegy a Sunderlandbe focizni két évet,hogy bebizonyítsa,hogy itt is megy neki

A világ legnagyobb futballnemzetének összes lakója a lábai előtt hever,ennek ellenére nincsenek balhéi,nincsenek sztárallűrjei,értelmesen és szimpatikusan nyilatkozik mindig,és a magánéleti botrányairól sem olvastam még !
ez mióta nyilvános,hogy van előszerződés Neymarra?
Amúgy meg nevetséges az egész. Egy gyerekért, aki 1percet nem játszott EU-ban, ilyen számok felmerülnek...
Közvetlenül a Santos fizetné, de lényegében a Real pénzéből. Pérez nem fog belemenni olyan üzletbe, amivel minket ingyen 50 millió euróhoz juttat. Nem hülye ő se. Az már csak hab a tortán, hogy ha ő fizet 100-at a Santosnak, akkor az ő pénzéből fizetné a Santos nekünk a kárpótlást.Lionel85 írta:A potyapénz az a Santos által fizetett büntetés lenne, tehát nem a Real fizetné. Viszont szerintem azért csak nem akarnák a brazilok kifizetni a büntit, így mindenképpen ők is a Barcelonát preferálnák, ahogy a játékos is. Pérez pedig nem hiszem, hogy ténylegesen kifizetne 100 milliót, ez túl sok egy olyan játékoshoz, aki Európában még semmit sem bizonyított. Ott van Robinho esete is, aki nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, szóval csak csínján bánnak vele.MichaaBee írta:És majd Pérez biztosan adna nekünk 50 millió potyapénzt.A Santosnak meg ekkor mindegy lenne, hogy a Realtól kap még 40-et vagy tőlünk...
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
A hír igaz, Fliorentino ellopná Neymart!
Amúgy szerintem semmi nem is lesz a z egészből!

Amúgy szerintem semmi nem is lesz a z egészből!

- Lionel85
- Llegenda del Barça
A potyapénz az a Santos által fizetett büntetés lenne, tehát nem a Real fizetné. Viszont szerintem azért csak nem akarnák a brazilok kifizetni a büntit, így mindenképpen ők is a Barcelonát preferálnák, ahogy a játékos is. Pérez pedig nem hiszem, hogy ténylegesen kifizetne 100 milliót, ez túl sok egy olyan játékoshoz, aki Európában még semmit sem bizonyított. Ott van Robinho esete is, aki nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, szóval csak csínján bánnak vele.MichaaBee írta:És majd Pérez biztosan adna nekünk 50 millió potyapénzt.A Santosnak meg ekkor mindegy lenne, hogy a Realtól kap még 40-et vagy tőlünk...

Kösz a linket. Sörvisli, javaslom ha legközelebb ilyen feltehetőleg koholmányról számolsz be, akkor mindenképp linkkel együtt.salas9 írta:Szerintem csak az árát akarja feljebb tornászni számunkraMichaaBee írta:És majd Pérez biztosan adna nekünk 50 millió potyapénzt.A Santosnak meg ekkor mindegy lenne, hogy a Realtól kap még 40-et vagy tőlünk...
![]()
sport.esMichaaBee írta:Amúgy meg forrás?

Egyébiránt ha van valóságalapja is, akkor is csak az árra megy rá, ha meg mégse, akkor nekem annál jobb... De az egész cikk úgy hápog ahogy van, egy betű se igaz belőle szerintem.

H a t t r i c k
- salas9
- Entrenador del Barça
Szerintem csak az árát akarja feljebb tornászni számunkraMichaaBee írta:És majd Pérez biztosan adna nekünk 50 millió potyapénzt.A Santosnak meg ekkor mindegy lenne, hogy a Realtól kap még 40-et vagy tőlünk...

sport.esMichaaBee írta:Amúgy meg forrás?

És majd Pérez biztosan adna nekünk 50 millió potyapénzt.sörvirsli írta:Nos állitólag a madrid elnöke el akarja halászni Neymart a Barca elöl.Florentino Pérez robbantott egy százmillió eurós ajánlattal, ami mindent überel. Ebből a pénzből a Santos simán kifizetné a szerződésszegésért járó bánatpénzt is a Barcának.
Ez 2 okból is jó hír:
1. Kapnák kb 50-60 millió potyapénzt.
2. CR egója nem bírná el és vagy el igazolna vagy megpukkadna hiúságában!

Amúgy meg forrás?
H a t t r i c k
- sörvirsli
- Capitá del Barça
Nos állitólag a madrid elnöke el akarja halászni Neymart a Barca elöl.Florentino Pérez robbantott egy százmillió eurós ajánlattal, ami mindent überel. Ebből a pénzből a Santos simán kifizetné a szerződésszegésért járó bánatpénzt is a Barcának.
Ez 2 okból is jó hír:

Ez 2 okból is jó hír:

Aki azt hiszi, hogy a Messi és a Messiás szavak és jelentések összecsengése véletlen, az orbitálisat téved: Isten kegyelméből való ez az ember.
Messi-Neymar = the ultimate forward duo
Paul Walker - We are always gonna miss you forever!
Messi-Neymar = the ultimate forward duo
Paul Walker - We are always gonna miss you forever!
http://www.youtube.com/watch?v=PySmkrvd0kQ
Brazil bajnokságban játszik, remekül csinálja a testcseleket, marketingértékével sem lenne probléma. Sztem igazoljuk le

Brazil bajnokságban játszik, remekül csinálja a testcseleket, marketingértékével sem lenne probléma. Sztem igazoljuk le

- JOseppe
- Jugador d'estrella
http://sport365.hu/nemzetkozi-foci,span ... arca,52832
Ilyen hülyeségeket kitalálni.
Abszurd az egész...... 

Ilyen hülyeségeket kitalálni.

Fabregas vagy Pedro helyett szerintem jöhetne.Brazil bajnokságban játszik, remekül csinálja a testcseleket, marketingértékével sem lenne probléma. Sztem igazoljuk le Wink Very Happyhttp://www.youtube.com/watch?v=PySmkrvd0kQ

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára JOseppe 2013.04.19. 12:02:55-kor.
Tata:" Fontos hogy magabiztosak legyünk. Nem kérek sokat a csapattól csak azt hogy egész évben játszunk jól és nyerjünk meg mindent.".
FCB: Ter Stegen, Mário Fernandes, Hummels, Piqué, Alba, Cesc Fabregas, Busquets, Iniesta, Neymar, Messi, Griezmann. Edző: G.Tata Martino
FCB: Ter Stegen, Mário Fernandes, Hummels, Piqué, Alba, Cesc Fabregas, Busquets, Iniesta, Neymar, Messi, Griezmann. Edző: G.Tata Martino
[quote="visca el barca"][quote="JOseppe"]http://barcanoticias.blog.hu/2013/04/13 ... rcelonanal
http://www.sport.es/es/noticias/barca/c ... ar-2362739
Éppen ideje volna már szerintem.
Remélem mostmár hivatalosan is befejeződik ez a saga.
[/quote]
Úgy néz ki, Messi sérülése mindenkire hatott és nyárra érkezik Neymar. A Valencia - kapus is megoldás - szagú. Hummels körül akkora a misztifikáció, hogy nem lehet eligazodni.

Úgy néz ki, Messi sérülése mindenkire hatott és nyárra érkezik Neymar. A Valencia - kapus is megoldás - szagú. Hummels körül akkora a misztifikáció, hogy nem lehet eligazodni.
- lui1698
- Llegenda del Barça
De jó lenne, ha sikerülne a Bayern elleni meccs előtt leigazolni, és akkor mehetne is a Neymar-Messi-Deu hármas.JOseppe írta:Neymar menedzsment Barcelonában....![]()
![]()

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
- JOseppe
- Jugador d'estrella

Neymar menedzsment Barcelonában....

Tata:" Fontos hogy magabiztosak legyünk. Nem kérek sokat a csapattól csak azt hogy egész évben játszunk jól és nyerjünk meg mindent.".
- visca el barca
- Presidente del Barça
és cikk alatt egy link a következő címmel: Neymar Madridba igazolJOseppe írta:http://barcanoticias.blog.hu/2013/04/13 ... rcelonanal
Éppen ideje volna már szerintem.Remélem mostmár hivatalosan is befejeződik ez a saga.

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Biztosan nagyon jó lesz ez nekünk, de én már nyugodtabb lennék, ha egy belső védő átigazolását bejelentenék! Olyat, aki nem töltelék szerepre kárhozott.JOseppe írta:http://barcanoticias.blog.hu/2013/04/13 ... rcelonanal
Éppen ideje volna már szerintem.Remélem mostmár hivatalosan is befejeződik ez a saga.

- JOseppe
- Jugador d'estrella
http://barcanoticias.blog.hu/2013/04/13 ... rcelonanal
Remélem mostmár hivatalosan is befejeződik ez a saga. 

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára JOseppe 2013.04.13. 12:56:46-kor.
- kilibarca
- Capitá del Barça
Hummels szimpatikus jó játékos, örülnék neki ha itt kötne ki nyáron ("normális" áron).
Ez Ramos&Casillas még viccnek is rossz ! Casillast még azt mondom elismerem képességeit meg amit le tett az asztalra (nem tartottam a világ legjobbjának soha bár 3ban ott van/volt ). DE se több se kevesebb elismerem , de hogy a Barcába védjen azt még akkor se szeretném ha ingyen adnák.Nyilatkozott ő is elég cifrákat.
Ramosról jót nem tudok mondani Pepével egy szinten tudnám említeni csak Szerdzsó jobban tud focizni. Aki az elmúlt években nézte az El clasicokat annak el nem tudom képzelni hogy örömöt okozna Ramos ide igazolása. Igazoljuk le Gutit és Pepét is.
Tudom hogy nincs realitása ennek az egésznek csak már a felvetés is felidegesít.
Ez Ramos&Casillas még viccnek is rossz ! Casillast még azt mondom elismerem képességeit meg amit le tett az asztalra (nem tartottam a világ legjobbjának soha bár 3ban ott van/volt ). DE se több se kevesebb elismerem , de hogy a Barcába védjen azt még akkor se szeretném ha ingyen adnák.Nyilatkozott ő is elég cifrákat.
Ramosról jót nem tudok mondani Pepével egy szinten tudnám említeni csak Szerdzsó jobban tud focizni. Aki az elmúlt években nézte az El clasicokat annak el nem tudom képzelni hogy örömöt okozna Ramos ide igazolása. Igazoljuk le Gutit és Pepét is.
Tudom hogy nincs realitása ennek az egésznek csak már a felvetés is felidegesít.
-
- Capitá del Barça
Ha választhatnék akkor Hummelst hoznám,de ha Ramos jönne annak is örülnék.Ramos mellet az szól,hogy Piquével jól össze vannak szokva.Ellene meg persze az,hogy RM-ből jönne és nem hiszem hogy az összes szurkoló elfogadná.