Örülök, hogy PL fantasy-ben már 2 hete elfelejtek csapatot állítani...
Kicsit megkésve, de akkor írok pár sort a keeper-ről, simáról felesleges, mert nagyon semleges szezonom volt
Minden nagyképűség nélkül, szerintem a draftom minimum top3-as volt a ligában, mondjuk jó helyen is voltam és nem vitték el előlem a kiszemelt játékosokat. Love szezonja kuka volt, de egyáltalán nem bántam meg, hogy őt választottam, top5 fantasy játékos volt a tavalyi szezonban, csodálkoztam is, hogy lecsúszott a 7. helyig, remélem jövőre egészséges lesz. Második körben sokat gondolkodtam Jennings és Bearden között, végül valami oknál fogva az utóbbi mellett döntöttem, asszem jó választás volt

George-tól mindenki áttörést várt ebben az évben, szerencsére be is jött, jó kis all around ember, Ryan Anderson az egyik legjobban triplázó magas, Holiday ugyanaz, mint George, mindenki kiugró szezont várt tőle, amúgy kb. 2 hónapja néztem meg, akkor hasonló statjai voltak, mint CP3-nak. Tyreke Evans kisebb csalódás volt, viszont Lillard hatalmas, ilyen 14-5nek már nagyon örültem volna, aztán 19-6 lett, rengeteg triplával, remélem nem lesz másodéves betegsége. Beasley nagy mellélövés volt, a szezon előtt bíztam benne, hogy egy gyenge Suns-ban tud alkotni, de nem, Pig Baby szerintem rendben volt, Favors-nek nagyon kellett volna, hogy Al Jeff-et vagy Millsap-et elcseréljék előle, Kirilenko ok, Rivers bukó, Jeff Green csak a szezon közepétől kezdett el jól játszani, de addigra már rég kidobtam őt, Ben Gordon vállalható pick, utolsó körben meg Drummond, szerintem ő is jó volt, az all star gála után majdnem dupla-duplát átlagolt, kár volt a sérüléséért. FA-t elég rendesen használtam, Bob-bal kb. külön csatánk volt, hogy kinek lesz több move-ja

Amúgy innen a két legjobb választásom Splitter és Hawes volt, főleg az utóbbi hozott szép számokat a szezon vége felé.
Alapszakasz 3/4-e fantasztikus volt, az első 15 párharcomból csak 1-et buktam el (+ 2 döntetlen), majd jött egy hatalmas hullámvölgy, 4 vereség egymás után. Bevallom, ekkor kicsit el is bizonytalanodtam... Majd jött a PO, itt szerencsére jól alakultak a dolgok, Bob-nál mindenki alul teljesített, kanty-nál és Slither-nél pedig rengeteg sérült volt, szóval összejött 3 upset
Cserékkel rendesen kivártam, majd a végén robbant a bomba

GT-s csere rendben volt, Sessions és Beal sérüléséért kár, viszont Lopez jó volt. Kamaj-os csere egyértelmű volt, gyűjtöttem az embereket a PO-ra. Krisztiánosat sem kell magyaráznom, George-ot beváltottam 4 jó játékosra. Bob-os cserék nagyon kellettek, hogy legyen esélyem, 4ből 3 ember beváltotta a hozzá fűzött reményeket, egy 2. és egy 5. körös picket bőven megért nekem. Bob, tényleg, a pénz már ott van a számládon?
Amúgy grat mindenkinek a szezonért, jó kis csapatok jöttek össze, izgalmak is voltak rendesen, a PO-ba jutott csapatok között nüanszok voltak, kb. pár rosszabb meccs és 1-2 sérülés döntött csak.
Keeper-jeim meg szerintem mindenkinek egyértelműek, Love, Harden, Lillard

Szerencsére mindhárom elég jó játékos, szóval nem panaszkodok. (Bár mennyivel jobb lett volna 5 keeper, ez a hármas mellé még Holiday és George...

)
Következő szezon szerintem még izgalmasabb lehet, bár pár dolgot meg kell majd beszélni (FA, vétó).