Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nekem ez most tetszett, végre egyre inkább kezd kirajzolódni, amit már sejtettem egy ideje, azaz ahogy a Zoe-Claire-Russo 3-as egyre inkább a fejére nő. Claire-től ugye most megkapta a magáét, de Zoe sem fogja ezt szó nélkül hagyni (főleg h most akaratlanul jól ki is szúrt vele Frank), Russo meg ahogy egyre magabiztosabb lesz, a végén garantáltan a kezébe fogja venni az irányítást.Tarsi88 írta:Én már le is pörgettem, nem volt az igazi a rész, valószínűleg innentől gyorsulnak fel az események. Többet vártam a sorozattól remélem az utolsó pár rész jobb lesz.sjd írta: House of Cards s01e09 magyar felirat elkészült, gondolom rajtam kívül még volt egy pár ember, aki ezt várta
Én már le is pörgettem, nem volt az igazi a rész, valószínűleg innentől gyorsulnak fel az események. Többet vártam a sorozattól remélem az utolsó pár rész jobb lesz.sjd írta: House of Cards s01e09 magyar felirat elkészült, gondolom rajtam kívül még volt egy pár ember, aki ezt várta
Amúgy az a poén, h ha jól tudom, egy behalt sorozattervből született a film, és most így csinálnak belőle újra sorozatot.miihii írta:Nem tudom hallottatok e róla, de sorozatot csináltak a Zombieland-ből, ugyanezzel a címmel. Már lenyomták a pilotot, uh bele lehet lesni![]()
Kíváncsi vagyok mit hoznak ki belőle.
Én is így vagyok vele, a film rohadt nagy kedvenc (épp mostanában került szóba a filmes topicban), de ez valahogy nem hoz lázba.Stalkyard írta:Ahogy olvasgattam a véleményeket nem sok kiemelkedően jót. Biztos nézhető, de így is rengeteg a jó sorozat, a világ ideje is kevés, szal az ilyen próbálkozások nálam sajna alapból kuka. Pedig a filmet imádom.miihii írta:Nem tudom hallottatok e róla, de sorozatot csináltak a Zombieland-ből, ugyanezzel a címmel. Már lenyomták a pilotot, uh bele lehet lesni![]()
Ahogy olvasgattam a véleményeket nem sok kiemelkedően jót. Biztos nézhető, de így is rengeteg a jó sorozat, a világ ideje is kevés, szal az ilyen próbálkozások nálam sajna alapból kuka. Pedig a filmet imádom.miihii írta:Nem tudom hallottatok e róla, de sorozatot csináltak a Zombieland-ből, ugyanezzel a címmel. Már lenyomták a pilotot, uh bele lehet lesni![]()
Legnagyobbvisca el barca írta:
látom van itt egy ilyen h amerikai fater. full family guynak tunik. jol sejtem h érdemes belevágni? (ebben ugy tunik legalabb nincs olyan idegesito karater, mint az FG-ben Brian..)
SP-t termeszetesn láttam, azért irtam h valami uj kellene. clone warsnak nem fekudtem még neki, mostanában csak a komolytalan dolgok érdekelnekvisca el barca írta:geridoss írta:Én néztem az Amerikai fatert. Igazából az is jó, de nálam Family Guy szintjét nem érte el. De próbáld meg, az első pár rész után már érezni fogod, hogy neked bejön-e.
South Parkot nem tudom ismered-e, én azt is nagyon szeretem.
Ami még animációs sorozat, az a Clone Wars, én néztem azt is, az egyik kedvencem (ha a Star Wars filmek/könyvek bejöttek, ez is tetszeni fog).
SP-t termeszetesn láttam, azért irtam h valami uj kellene. clone warsnak nem fekudtem még neki, mostanában csak a komolytalan dolgok érdekelnekgeridoss írta:Én néztem az Amerikai fatert. Igazából az is jó, de nálam Family Guy szintjét nem érte el. De próbáld meg, az első pár rész után már érezni fogod, hogy neked bejön-e.
South Parkot nem tudom ismered-e, én azt is nagyon szeretem.
Ami még animációs sorozat, az a Clone Wars, én néztem azt is, az egyik kedvencem (ha a Star Wars filmek/könyvek bejöttek, ez is tetszeni fog).
South Park (ezzel elleszel egy ideig)visca el barca írta:lassan végzek a family guy-jal és kellene valami uj rajzfilm amit eddig még nem láttam
látom van itt egy ilyen h amerikai fater. full family guynak tunik. jol sejtem h érdemes belevágni? (ebben ugy tunik legalabb nincs olyan idegesito karater, mint az FG-ben Brian..)
cleveland showt beprobaltam de ritka rossz.
Én néztem az Amerikai fatert. Igazából az is jó, de nálam Family Guy szintjét nem érte el. De próbáld meg, az első pár rész után már érezni fogod, hogy neked bejön-e.visca el barca írta:lassan végzek a family guy-jal és kellene valami uj rajzfilm amit eddig még nem láttam
cleveland showt beprobaltam de ritka rossz.
Helyes, jó döntés volt. Azt hiszem egy újabb jó pont a kábeles adóknak, ők nem húzzák a végtelenségig a sorozatokat, csak azért, mert pénz még lenne bennük. Nagyon erőltetett lett volna már itt egy 9. évad.StickyFingaz írta:Dexter - a 8. évad lesz az utolsó
fcbarca0827 írta:Leginkább sehol, mert még nincs 4. rész. (Már, ha a 3. évadról van szó.)Deus írta:hol találhatom meg a GoT feliratot a 4. epizódhoz?
Leginkább sehol, mert még nincs 4. rész. (Már, ha a 3. évadról van szó.)Deus írta:hol találhatom meg a GoT feliratot a 4. epizódhoz?
A 3. évad eleje, és én úgy vettem le, hogy valamiféle szertartás lehetett ott a dél-amerikaiak között, és így fogadták meg, hogy megölik Heisenberget. De ez csak tipp.davi10 írta:Ha már Breaking Bad. Én a téliszünetbe daráltam le, azóta is várom a folytatást.
A 3. (4.?) évadban, amikor úgy kezdődik, hogy a 2 gyilkos-ikertesó meg az egész falu kúszik, beérnek egy sátprba, és ott van Heisenbergről egy rajz az mi?
Azóta nem jöttem rá, hogy kéne értelmezni, mert azt a jelenetet nem láttuk újra.
Mit magyaráz meg? Vagy ez spoiler az ötödik évadból? Mert eléggé meglepődtem rajta, de nem igazán tudom semmilyen spekulációba beleilleszteni.Rinku írta:
+1: véletlenül se felejtsétek majd el, hogy az 5. hogy kezdődik, a kávézóban, haj és szakáll...Sok mindent megmagyaráz a számításainkkal kapcsolatban.
Muszáj, terjeszteni kell az igét!ozsimiki írta:Stalkyard is milyen kis toborzóvá vált,nembaj, hajrá!
Nah örömmel látom,h rákaptak még páran a sorozatra:D brutál nagy.Charlie írta:Ráakarta terelni a mérgezést Gus-ra(? rég láttam a sorozatot), hogy vissza szerezze Jesset maga mellé, hogy újra együtt dolgozzanak.soadroli írta:Breaking Bad 4. évad
Hát ez.. ez...Egy kritikából idéznék: "Félreértés ne essék: a Breaking Bad a jelenleg futó amerikai sorozatok legjobbja. Nem az egyik legjobbja, hanem a legjobbja. Mindenféle Trónok harca, Sons of Anarchy és Boardwalk Empire csak másodhegedűs lehet mellette."
![]()
Most akkor Walt koma miért is mérgezte meg a gyerkőcöt?Gus halála meg nagyon laza volt, illet hozzá, ahogy kisétál, megigazítja a ruháját, és félig le van robbanva a buksija
Nézném az új GoT-ot, de először le kell daráljam az 5. évad felétAz élet nem kívánságműsor.
C.