Bajnoki Mérkőzések

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.04.20. 13:26:39

Vakmacska írta: Én folyamatosan cserélgetném a posztokat közöttük, hadd zavarja meg a védőket, és mindig legyenek ott középen, golratörően.
Már mióta dumálom ezt? Egyszer nem alkalmaztuk, sosem. Zéró mozgás, mindenki marad a maga helyén, max. Messi időnként kinéz vmelyik szélre. Nem kell itt nagy keresztmozgásokat várni, mert úgysem lesz. Azért mára egy szép eredmény-jó játék kombó odatenne.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Vakmacska
Llegenda del Barça

2013.04.20. 12:01:38

Én a mai meccsre azt mondom, hogy jöjjenek a fiatalok!
Elől legyen Villa-Pedro-Alexis
Alexis végre formába lendült, Pedro is fontos gólt lőtt BL-ben, és Villa sem rossz azért.
Én folyamatosan cserélgetném a posztokat közöttük, hadd zavarja meg a védőket, és mindig legyenek ott középen, golratörően. Villát amúgy sokat játszatnám, nem engedném el.

De ki tudja: lehet, hogy van valami a háttérben, amiről mi nem tudunk?
Az biztos, hogy ősszel még panaszkodott, hogy fájdogál a törött lába. Lehet, hogy nem jött rendbe teljesen?
A Barcát meg ismerjük: nem sok klub állna ki úgy egy játékosa mellett, mint ahogy Abidal mellett kiálltak, és visszahozták a pályára. Lehet, hogy Villával is hasonló a helyzet, csak titkolják?
Alexis9Sánchez
Jugador del Barça

2013.04.19. 13:00:20

sörvirsli írta:Áá de jó!
Megérte itt siránkozni! :D
Na valaki igazán elmondhatná mit gondol arról,hogy Messi játsszon- e a Levante ellen! 8)
Ne játszon! Minek játszana?! :D Nincs is 100%-os állapotban, + nem is kellene,hogy rásérüljön most! Nélküle is nyerni kellene/kell!! ezt a meccset otthon! Én cserepadba se ülltetném le!Had pihenjen keddre még!
Katalán szív, kék lélek, Barcelona drukker maradok, amíg csak élek !!!
sörvirsli
Capitá del Barça

2013.04.18. 21:03:38

Áá de jó!
Megérte itt siránkozni! :D
Na valaki igazán elmondhatná mit gondol arról,hogy Messi játsszon- e a Levante ellen! 8)
Aki azt hiszi, hogy a Messi és a Messiás szavak és jelentések összecsengése véletlen, az orbitálisat téved: Isten kegyelméből való ez az ember.

Messi-Neymar = the ultimate forward duo

Paul Walker - We are always gonna miss you forever!
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.04.18. 19:51:53

vargazoli írta:Sziasztok
Lehet, hogy lemaradtam valamiről, de most végül is melyik adó fogja közvetíteni a Levante meccset élőben?
A honlapunkon a sky4 van feltüntetve, de a port.hu szerint a sport 1 20.00-től élőben közvetíti a meccset, utána ad felvételről egy magyar bajnokit.
Most akkor mi a helyzet??
A Port és a SportTV honlapja is azt írja, hogy élőben lesz a Barça-Levante, szóval úgy tűnik, valamelyik műsorszerkesztő vagy mi rendszeresen olvassa a fórumot. :D
vargazoli
Jugador del Barça

2013.04.18. 19:45:35

Sziasztok
Lehet, hogy lemaradtam valamiről, de most végül is melyik adó fogja közvetíteni a Levante meccset élőben?
A honlapunkon a sky4 van feltüntetve, de a port.hu szerint a sport 1 20.00-től élőben közvetíti a meccset, utána ad felvételről egy magyar bajnokit.
Most akkor mi a helyzet??
Alexis9Sánchez
Jugador del Barça

2013.04.17. 23:59:27

Nevetséges, hogy egy magyar bajnoki miatt kell majd felvételről nézni..... -.-"

de egyébként szerintem pihentetve lesz ugyis mindenki. De Piqué mindenféleképp legyen!Még kispadra se ülljön le! Nehogy megsérüljön ö is,mert akkor Bayern ellen érdekes lenne tényleg :D (Mivel ugye Puyol,Mascherano sérült...Puyol topicba meg írták,hogy Adriano eltiltott lesz első meccsen,szóval tényleg nem kéne hogy Piqué is kidőlljön!)

Én ilyen kezdővel mennék ki: Valdes/Pinto - Montoya, Bartra, Abidal, Adriano - Song, Thiago, Fabregas/Sergi Roberto - Pedro/Deulofeu, Villa/Fabregas, Tello

Sokat nem fűznék a kezdőhöz, Pedro-t csak azért kezdetném, hogy hátha így Bayern ellen nem kezdene és ott akkor kezdetne Alexis.De szerintem úgyis Levante ellen fog kezdeni Alexis, Bayern ellen meg Pedro :roll: :roll:
Katalán szív, kék lélek, Barcelona drukker maradok, amíg csak élek !!!
MatyiG
Adminisztrátor

2013.04.16. 22:06:14

connor írta:
S.Agüero írta: Lehet, hogy nevenincs, de mégis többen nézik meg a magyar bajnoki meccset, mint egy Barca bajnokit.
Valószínűleg felvételről nézhetjük csak, mert a másikon meg jégkorong lesz.
Lehet naiv vagyok, de ezt nem tudom elhinni. A magyar bajnokság egy színvonaltalan sz.rkupac - már bocsánat,de ez az igazság. Néha próbáltam belenézni egy-egy meccsbe( ha tippmixen véletlenül tettem magyar meccsre), de 20 percnél tovább nem bírtam. Értelmes megmozdulás alig van 90 perc alatt. Most nem azért, de a helyieken kívül kit érdekel? Vagy kinek szórakozás a bénázást nézni 90 percig ? A helyiek közül is a "vad" szurkolók kint vannak... Na mindegy. Mindenesetre a Barca-Real tábor is van szerintem idehaza olyan népes, mint egy-egy "bohóccsapat" szurkolótábora.
Pedig de, NB1-et többen nézik. Csomó fiatal is, de leginkább öreg taták unalmukban. :mrgreen:
Például egy Harmadik Félidőnek is több a nézettsége, mint egy Barca meccsnek.
Na mindegy, egyszer kibírjuk. :)
soadroli
Llegenda del Barça

2013.04.16. 21:44:39

S.Agüero írta: Valószínűleg felvételről nézhetjük csak, mert a másikon meg jégkorong lesz.
Ó elmennek a francba :evil: Ha Mennyei Bajnokság ha nem, azért na.
Meg elvileg van olyan szerződésük, hogy Barca és a Real meccseit mindig élőben adják, régen reklámozták is, asszem'.
Kép
connor
Jugador d'estrella

2013.04.16. 21:32:51

S.Agüero írta: Lehet, hogy nevenincs, de mégis többen nézik meg a magyar bajnoki meccset, mint egy Barca bajnokit.
Lehet naiv vagyok, de ezt nem tudom elhinni. A magyar bajnokság egy színvonaltalan sz.rkupac - már bocsánat,de ez az igazság. Néha próbáltam belenézni egy-egy meccsbe( ha tippmixen véletlenül tettem magyar meccsre), de 20 percnél tovább nem bírtam. Értelmes megmozdulás alig van 90 perc alatt. Most nem azért, de a helyieken kívül kit érdekel? Vagy kinek szórakozás a bénázást nézni 90 percig ? A helyiek közül is a "vad" szurkolók kint vannak... Na mindegy. Mindenesetre a Barca-Real tábor is van szerintem idehaza olyan népes, mint egy-egy "bohóccsapat" szurkolótábora.
MatyiG
Adminisztrátor

2013.04.16. 21:18:42

sörvirsli írta:Ez röhej komolyan mondom, a világ 2 legjobb csapatának meccsit nézhetnénk élőben,erre leadnak helyette egy ilyen nevenincs valamit?
:evil:
Lehet, hogy nevenincs, de mégis többen nézik meg a magyar bajnoki meccset, mint egy Barca bajnokit.
sörvirsli
Capitá del Barça

2013.04.16. 21:13:05

Ez röhej komolyan mondom, a világ 2 legjobb csapatának meccsit nézhetnénk élőben,erre leadnak helyette egy ilyen nevenincs valamit?
:evil:
Komolyan mondom ez után azon se csodálkoznék ha legközelebb egy EL Classico helyett adnának valami marhaságot.Lehet a BL döntőt is majd felvételről nézhetjük?
Egy kérdés for evribádi:Messi szerintetek játszon hétvégén vagy ne?
Csak azért mert az írták már közel tökéletes állapotban van.
Én azt mondom egy fél időt nyomjon le,hogy benne legyen az iramban. :)
Aki azt hiszi, hogy a Messi és a Messiás szavak és jelentések összecsengése véletlen, az orbitálisat téved: Isten kegyelméből való ez az ember.

salas9
Entrenador del Barça

2013.04.16. 20:07:37

sörvirsli írta:Láttam,hogy hivatalosan este 20:00-kor kezdődik a Levante elleni szombati derbi,de a sport 1en jelenleg az van kiírva,hogy este 22:45től adják! Ez hogy lehet?Este 11ig tuti elfogy az összes söröm.
:(
Nálam is azt írja 22:45-től... De a Real is csak 20:45-től, méghozzá sanszos, hogy a hülye Pápa-ETO miatt, ami 18:30-kor kezdődik és azt is élőben adják... :evil:
Kép
sörvirsli
Capitá del Barça

2013.04.16. 19:40:06

Láttam,hogy hivatalosan este 20:00-kor kezdődik a Levante elleni szombati derbi,de a sport 1en jelenleg az van kiírva,hogy este 22:45től adják!
Ez hogy lehet?Este 11ig tuti elfogy az összes söröm.
:(

Deeperintodark
Barça B

2013.04.15. 12:06:25

Nagyon szeretnék inni előre a medve bőrére, még a következő 3 meccset behúzzuk és bajnokok vagyunk. Lényeg , el lennénk kápráztatva ha 102 pontal zárnánk az idényt (mind a 7 meccset nyerni kéne-nem lehetetlen)
salas9
Entrenador del Barça

2013.04.15. 10:35:41

messideco írta:Levante(H), Bilbao(A), Betis (H), Atletico (A), Vallaodid (H), Espanyol (A), Malaga (H)

Nem lesznek könnyű meccsek, talán az Espanyol és a Vallaodid ellen,a többieknek óriási szükségük van a pontokra a kupaindulás miatt. Jó lenne a Vallaodid, de az Atma elleni meccsig is, eldönteni a bajnoki cím sorsát. :)
De jó is lenne, ha a következő hármat behúznánk és Madridba már úgy mennénk, hogy bajnokok vagyunk :D És utána még az Espanyol is sorfalat állhatna nekünk otthonukban :twisted:
Kép
Vakmacska
Llegenda del Barça

2013.04.15. 10:20:39

Én elégedett vagyok a csapat tegnapi teljesítményével.

Két dolog volt, ami nem tetszett:
1: Alves hozta a szokásos formáját, a beadásai rendre a lelátón landoltak.
2: Fabregas. Lehet, hogy múlt héten megrúgta élete első mesterhármasát, de tegnap semmit nem csinált. Elbújt, alibizett, egyszerűen nem értem, hogy mi van vele. Megkapta megint a lehetőséget, és nem élt vele.

Jah, és ha már ő: nem értem miért Tello-Villa csere volt. Én Fabret már a szünetben lekaptam volna. Villa sajnos nagyon kevés időt kapott, szinte labdához érni nem volt ideje. Remélem ő is fog majd többet kapni, és sikerül neki is góljai számát gyarapítani.
messideco
Presidente del Barça

2013.04.15. 10:19:53

Levante(H), Bilbao(A), Betis (H), Atletico (A), Vallaodid (H), Espanyol (A), Malaga (H)

Nem lesznek könnyű meccsek, talán az Espanyol és a Vallaodid ellen,a többieknek óriási szükségük van a pontokra a kupaindulás miatt. Jó lenne a Vallaodid, de az Atma elleni meccsig is, eldönteni a bajnoki cím sorsát. :)
Kép
"And my heart will leave you never."
Yokozuna
Entrenador del Barça

2013.04.15. 10:10:22

Ne felejtsük el, hogy tavaly ugyanezen harmat gyenge csapatok ellen játszva kerültünk jó nagy hátrányba a bajnokságban. Ez a csapat most idegenben is magabiztos. A BL az más tészta, de ott is meg van a tavalyi szint.
Mezner2
Entrenador del Barça

2013.04.14. 21:43:04

TT írta:mindenki látja ezeket a dolgokat, szal le se írjuk, a fórumot meg zárjuk be.

hadd ossza meg a véleményét, kit érdekel hogy negatív hangvételű. nem csak dicsérni kell a csapatot állandóan
Leírtam,hogy engem mi zavar,az,hogy állandóan a játékunktól függetlenül a lehúzás megy,ha nyertünk 5-0-ra akkor az csak azért volt mert az ellenfél gyenge volt, sose volt még semmi se jó amit a csapat csinált.... Remélem megengeded,hogy én is leírjam ha engem ez zavar vagy bánt,bár nyilván nem érdekel,hogy megengednéd-e :D no offense
hank1ee
Director del Fútbol

2013.04.14. 21:42:26

Mezner2 írta:
mess2009 írta:egy újabb harmat gyenge csapat ellen hoztuk a kötelezőt - erősen- tartalékosan, ez ok.
a csapat ennél a Zaragozánál azért sokkal jobb volt, a Tello gyerek egy 20 perces bénázás után "belőtte" magát és végül egy jó meccset hozott a harmatos védőpárosa mellett. a védelmünk nem kapott gólt ennek az az oka , hogy nem volt egy klasszis csatár sem az ellenfél soraiban. Fabregas ismét alul múlta önmagát, aki tetszett az Thiago és a kis Sergi R. is jól mozgott. Sanchez ma nem bénázott annyit a három szép lövéséből akár be is mehetett volna egy- kettő. Alvesnek a nagy igyekezetben sem sikerült egyetlen jó beadást összehozni, amúgy hozta a szokásost. Bartrán sajnos látszik még, hogy a fizikuma nem optimális annak ellenére sem, hogy magas.(mondjuk pl. Varane-on cca 5-6 kg.-al több izom van.) az hogy elkezték játszatni viszont jó jel.
Azért meglep,hogy ebbe a hozzászólásba csak 7-8 teljesen lehúzó mondatot raktál bele :lol: miért nem elég annyi,hogy harmatos csapattal is magabiztos,fölényes,és megérdemelt a 3pont ? mindenki látja ezeket a dolgokat,de minden győztes/vesztes meccs előtt/közben/utána húzod le állandóan a csapat teljesítményét,mivel nem ismerlek így csak gondolni tudom,hogy alapvetően te egy pesszimista ember vagy ezért van ez,de néha ez már akkor is zavaró tud lenni,még akkor is ha a legtöbb dologban igazad van !
Teljesen jogos. Túl vagyunk egy nagyon nehéz párharcon a BL-ben, most sorsoltak össze minket a Bayernnel, ami nyilván erősen ott lebeg a fejekben, hiszen az 1. meccs másfél hét múlva esedékes. Ráadásul Messi sérült, Iniesta még a keretbe sem volt, 1-2 húzóemberen kívül B csapattal ez egy kötelező, könnyed győzelem volt, én sem értem mi kell még beleszámítva a körülményeket is. Nekem dupla öröm volt, hiszen a srácok még a tippmixemet is hozták. :)
TT
Capitá del Barça

2013.04.14. 21:38:38

bl meccsig az a lényeg, hogy bemelegítsünk 2 belső-védőpárost vagy variáljuk, jöjjünk rá miképp lesz tűrhető. ez ma legalább megvolt, innentől én elégedett vagyok.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.04.14. 21:33:02

TT írta:mindenki látja ezeket a dolgokat, szal le se írjuk, a fórumot meg zárjuk be.

hadd ossza meg a véleményét, kit érdekel hogy negatív hangvételű. nem csak dicsérni kell a csapatot állandóan
Ez így is van. Csak a háttérben ott van, hogy szerdán ki-ki meccset játszottunk és nemsokára nyomjuk a Bayernnel. Ráadásul a kezdő emberek fele el sem utazott, a másik fele meg padozott. Nem lehet olyan játékot elvárni, mintha mondjuk a Messi-Iniesta a pályán lett volna. Az első félidő sztem egész jó volt az összeállításhoz képest és a 2. játékrész első felével sem volt gond. Thiagot és Tellot öröm volt nézni, ennyi. Ha a Bayern ellen 0-ák leszünk gálacsapattal, akkor jogos a lehúzás, de ilyenkor.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
TT
Capitá del Barça

2013.04.14. 21:28:26

mindenki látja ezeket a dolgokat, szal le se írjuk, a fórumot meg zárjuk be.

Mezner2
Entrenador del Barça

2013.04.14. 21:17:44

mess2009 írta:egy újabb harmat gyenge csapat ellen hoztuk a kötelezőt - erősen- tartalékosan, ez ok.
a csapat ennél a Zaragozánál azért sokkal jobb volt, a Tello gyerek egy 20 perces bénázás után "belőtte" magát és végül egy jó meccset hozott a harmatos védőpárosa mellett. a védelmünk nem kapott gólt ennek az az oka , hogy nem volt egy klasszis csatár sem az ellenfél soraiban. Fabregas ismét alul múlta önmagát, aki tetszett az Thiago és a kis Sergi R. is jól mozgott. Sanchez ma nem bénázott annyit a három szép lövéséből akár be is mehetett volna egy- kettő. Alvesnek a nagy igyekezetben sem sikerült egyetlen jó beadást összehozni, amúgy hozta a szokásost. Bartrán sajnos látszik még, hogy a fizikuma nem optimális annak ellenére sem, hogy magas.(mondjuk pl. Varane-on cca 5-6 kg.-al több izom van.) az hogy elkezték játszatni viszont jó jel.
Azért meglep,hogy ebbe a hozzászólásba csak 7-8 teljesen lehúzó mondatot raktál bele :lol: miért nem elég annyi,hogy harmatos csapattal is magabiztos,fölényes,és megérdemelt a 3pont ? mindenki látja ezeket a dolgokat,de minden győztes/vesztes meccs előtt/közben/utána húzod le állandóan a csapat teljesítményét,mivel nem ismerlek így csak gondolni tudom,hogy alapvetően te egy pesszimista ember vagy ezért van ez,de néha ez már akkor is zavaró tud lenni,még akkor is ha a legtöbb dologban igazad van !
Válasz küldése