La Masia - Barça fiatalok

Ki hogy teljesített legutóbb? Ki milyen formát mutat, kik a kedvenceid? Mondd el itt! - Az első csapat játékosai, a La Masia, a vezetőedző és a régmúlt csillagai kapnak itt helyet.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.04.15. 19:41:32

sjd írta:Sztem meg pont h Valdes :D
És tényleg, kösz. :D
Bezavart a mezszám meg a haj. :mrgreen:
sjd
Llegenda del Barça

2013.04.15. 18:06:55

Gareth Tello írta: Amúgy: http://www.youtube.com/watch?v=V41Bs_JDZz8
Igaz, nem Valdés.
Sztem meg pont h Valdes :D
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.04.15. 17:11:01

Menj már, én is ezt akartam belinkelni. :twisted:
Amúgy: http://www.youtube.com/watch?v=V41Bs_JDZz8
Igaz, nem Valdés.
shutterisland írta:ha esetleg elmegy JDS, akkor lehet helye a keretben robertonak, de szerintem akkor sem fog játszani többet, mint a mexikói.

rafinában azért éri meg gondolkodni inkább, mert habár ő is alapjáraton középpályás, de ő egy sorral feljebb is megállja helyét, így ha ő kerülne fel, több lehetőséget kaphatna.
Ezt már írtam korábban én is nem egyszer, annak tényleg semmi értelme egyelőre, hogy Sergi Roberto a nagycsapat tagja legyen, még ha Jonathan el is megy, akkor is minimum négy ember lesz előtte a posztján. Alapesetben a kölcsönadás lenne a legésszerűbb opció, csakhogy azt már sok alkalommal tapasztalhattuk, hogy mi lesz azokkal a játékosokkal, akiket kölcsönadtunk...
Kedvelem amúgy a srácot, szimpatikus futballista, technikás, van esze a játékhoz, de egyelőre nem látom a helyét a Barçában.
Xavi visszavonulása után talán több esélye lenne a viszonylag rendszeres játékra, de addig van még idő (remélhetőleg bőven). Addig is vagy kölcsön kéne adni egy spanyol középcsapatnak, vagy eladni, de annak, hogy papíron az első csapat tagja, de valójában annyit játszik a meccseken, mint én, semmi értelme sincs.
Rafinha esete más, ahogy már írtam és írtad most te is, sokoldalú támadójátékosként valószínűleg jóval több lehetőséghez juthatna, mint Rob, pláne, ha az embereink az ideihez hasonló időközönként sérülnek le. (És az sem mellékes, hogy a bátyóval együtt varázsolhatna tétmeccsen is... :P)
connor
Jugador d'estrella

2013.04.15. 16:55:40

http://translate.googleusercontent.com/ ... 5FVNxVuQww

A B-csapatunk megy a katalán kupa elődöntőjében a Tarragona ellen. Ezért érdemes volt nyáron visszakozni a katalán szuperkupa alól. Ott is uis a kicsik játszottak volna.
Egyébként az én véleményem az, hogy az egész katalán kupa egy marhaság. Teher a vezetőségnek (nyári egyezkedések) és a játékosoknak (a kicsiknek is komoly erőpróba a másodosztály, az első keretből pedig nyilván nem fog senki pályára lépni ilyen terhelés mellett). Nyáron is ment a médiahadjárat, hogy "dehát miért nem állunk ki mi is és az Espanyol is alapcsapattal" meg stb. Végül ugye az lett, hogy nem lett semmi. Most változott volna valami? A legjobb az lenne, ha meghagynák a sorozatot az alsó ligás kicsiknek, akiknek ott a 3-ad meg 4ed osztály és más semmi, a komolyabb csapatokat meg "békén hagynák". Vagy rendeznék meg a korosztályos csapatoknak. A barcelonaiaknak uis ott a Gamper kupa barátságos mérkőzésnek a nyáron, lassan már oda sem tudunk A-csapatot küldeni a korábbi bajnoki kezdés és a szuperkupa miatt. A mostani időpont meg szinte még rosszabb a nyárinál.
Apropó szuperkupa. Számomra rejtély, hogy Spanyolországban minek rendeznek ezen a címen két meccset. Jó, persze, jegybevétel=pénz. De egyrészt a classico-nak sem tesz jót, hogy minden nyáron 2szer már megütközik a két csapat, másrészt közben jönnek a ligameccsek is. Aztán csodálkoznak, hogy tavaszra nem bírják a játékosok.
A legcélszerűbb a katalán kupa megszüntetése (első osztályú, esetleg másodosztályú csapatok számára) és a spanyol szuperkupa lerövidítése lenne. Amelyik nagy akar még meccset, az rendez egy barátságos összecsapást. Nem hiszem, hogy van olyan közép vagy kis csapat, aki ne tudna egy barcelonai vagy madridi összecsapást beiktatni a nyári programba. A játékosoknak és a kluboknak is jobb lenne legalább nyár elején egy kicsit több pihenés.
sjd
Llegenda del Barça

2013.04.15. 16:37:20

shutterisland írta: masip gólpasszához meg annyit, hogy tényleg 10 éve vagyok már barcelona drukker, de (és lehet, hogy csak kihagyás) nem jut eszembe hirtelen olyan nagycsapatos gól, ahol a kapus adta a gólpasszt. :D
http://www.youtube.com/watch?v=pt0zTnSM4v4
:twisted: :twisted: :twisted:

Amúgy nekem elsőre ez jutott az eszembe, itt is majdnem összejött az Alvesnek, ami most Araujonak: http://www.youtube.com/watch?v=a3YSfd5iOHc
sura
Jugador d'estrella

2013.04.15. 16:27:56

[quote="Piquenbauer"]http://viscaelbarca.blog.hu/2013/04/15/ ... szabbitasa

Ha jól tudom Valdésnek is az ő ügynöke. Örülök annak, hogy egyelőre nem akarja teletömni Deulofeu fejét azzal, hogy jobban járna ha távozna. Bízom benne, ha tényleg leülnek majd tárgyalni, akkor ésszerű keretek között fog majd követelni, és tényleg nem fog akadékoskodni.[/quote]

Azért ennek két olvasata van. Az egyik: ha jelentkezik a vezetőség és emelni akarja a kivásárlási árat, mi az A kerettagságot és magasabb fizetést kérünk cserébe, de ők ezt úgyis tudják. A másik: ha nem jelentkeznek, az tiszta sor, ha nekünk jó az ajánlat, 10 milkáért oda kell adniuk ügyfelemet.
Piquenbauer
Jugador d'estrella

2013.04.15. 14:39:41

http://viscaelbarca.blog.hu/2013/04/15/ ... szabbitasa

Ha jól tudom Valdésnek is az ő ügynöke. Örülök annak, hogy egyelőre nem akarja teletömni Deulofeu fejét azzal, hogy jobban járna ha távozna. Bízom benne, ha tényleg leülnek majd tárgyalni, akkor ésszerű keretek között fog majd követelni, és tényleg nem fog akadékoskodni.
shutterisland
Director del Fútbol

2013.04.15. 13:09:02

középpályásokat addig, amíg xavi vissza nem vonul, vagy esetleg el nem adjuk fabrét, feleseges erőltetni szerintem a nagyokhoz.

ugye alap a busquets-xavi-iniesta, ezt lehet bárhogy variálni szinte a song-thiago-fabregas hármassal, és még ugye ott van vésztartaléknak jonathan dos santos is.
ez 7 játékos 3 posztra.

a támadóknál meg messi,villa,pedro,alexis,tello, tehát 5 emberke van a 3 posztra.

nem véletlen játszott már iniesta és cesc is támadót, egyszerűen a középpályán teltház van, még a támadóknál nincsen.

ha esetleg elmegy JDS, akkor lehet helye a keretben robertonak, de szerintem akkor sem fog játszani többet, mint a mexikói.

rafinában azért éri meg gondolkodni inkább, mert habár ő is alapjáraton középpályás, de ő egy sorral feljebb is megállja helyét, így ha ő kerülne fel, több lehetőséget kaphatna.

bár ha jól tudom, ők ketten jönnek fel ?
Piquenbauer
Jugador d'estrella

2013.04.15. 12:58:47

Barcaman1993 írta:
Annyit fog játszani, mint JDS idén. :wink:
Hát sajna ez benne van a pakliban. Pedig benne nagyobb potenciált látok mint JDS-ban. Csak akkor nem értem, minek felhozni őket a nagy csapathoz.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.04.15. 12:43:37

Piquenbauer írta:Bár nem kapott sok játékpercet a mérkőzésen Sergi Roberto, szerintem ez az idő alatt is bőven bizonyította, hogy nagy potenciál van benne. Remekül szállt be, jó passzokat osztogatott, s nem mellesleg szerintem, nem akarom bántani Fábregast, de gyakorlatilag többet csinált nála ebben a pár percben. Örülök annak, hogy a következő idényt majd a nagy csapatnál kezdi meg. Jó pár évre megoldhatná a középpálya kérdést Thiagoval együtt...
Annyit fog játszani, mint JDS idén. :wink:
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
zola8787
Director del Fútbol

2013.04.15. 08:28:17

shutterisland írta:
Így nem lesz könnyű a gólkirályi cím megszerzése:
1. Charles (Almería) 20 gól
2. Jesé Rodríguez 19
3. Deulofeu 18
8 forduló van még hátra, amiből néhányat könnyen a nagycsapatnál tölthet Deu.
Bár annak is örülök, ha minél több lehetőséget kap Messiék mellett, csak az ne legyen, hogy elviszik, aztán nem játszik egy percet sem.

Araujo gólja amúgy gyönyörű volt, Masip szép gólpasszt adott neki.
hát nem csodálkozom, hogy előtte vannak, mivel charles 2528, jesé 2525, deulofeu pedig 1873 percet játszott, így az előbbi két úriember 650 perccel többet töltött a pályán, ami nagyon sok, 6 mérkőzésnyi idő.
persze így tudtommal GD a gólkirály, ha holtverseny van, de ahogy írtad, vélhetően lesz ő még az A keretnél a szezonban, így necces.
én már kezdek megbarátkozni vele, hogy ez így ebben a formában el fog úszni.
persze ha nyomatják majd titoék a szezon végén, az talán hosszútávra nézve többet jelent, mint egy gólkirályi cím.

masip gólpasszához meg annyit, hogy tényleg 10 éve vagyok már barcelona drukker, de (és lehet, hogy csak kihagyás) nem jut eszembe hirtelen olyan nagycsapatos gól, ahol a kapus adta a gólpasszt. :D
Azt hiszem VV dobott már gólpassz Ronaldinhonak :D

Igaz Dinnyó közben még kicselezett jó pár embert :D:D
Piquenbauer
Jugador d'estrella

2013.04.15. 08:04:05

Bár nem kapott sok játékpercet a mérkőzésen Sergi Roberto, szerintem ez az idő alatt is bőven bizonyította, hogy nagy potenciál van benne. Remekül szállt be, jó passzokat osztogatott, s nem mellesleg szerintem, nem akarom bántani Fábregast, de gyakorlatilag többet csinált nála ebben a pár percben. Örülök annak, hogy a következő idényt majd a nagy csapatnál kezdi meg. Jó pár évre megoldhatná a középpálya kérdést Thiagoval együtt...
shutterisland
Director del Fútbol

2013.04.14. 11:36:18

2. Jesé Rodríguez 19
3. Deulofeu 18
Bár annak is örülök, ha minél több lehetőséget kap Messiék mellett, csak az ne legyen, hogy elviszik, aztán nem játszik egy percet sem.

Araujo gólja amúgy gyönyörű volt, Masip szép gólpasszt adott neki.
hát nem csodálkozom, hogy előtte vannak, mivel charles 2528, jesé 2525, deulofeu pedig 1873 percet játszott, így az előbbi két úriember 650 perccel többet töltött a pályán, ami nagyon sok, 6 mérkőzésnyi idő.
persze így tudtommal GD a gólkirály, ha holtverseny van, de ahogy írtad, vélhetően lesz ő még az A keretnél a szezonban, így necces.
én már kezdek megbarátkozni vele, hogy ez így ebben a formában el fog úszni.
persze ha nyomatják majd titoék a szezon végén, az talán hosszútávra nézve többet jelent, mint egy gólkirályi cím.

masip gólpasszához meg annyit, hogy tényleg 10 éve vagyok már barcelona drukker, de (és lehet, hogy csak kihagyás) nem jut eszembe hirtelen olyan nagycsapatos gól, ahol a kapus adta a gólpasszt. :D
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.04.14. 10:38:39

shutterisland írta:hát nem menetelt, 2 helyzetét kihagyta, azon kívül gyengén játszott a csapat nagy részéhez hasonlóan.
viszont 0-1, araujo szép góljával megnyerték a kicsik.

vamos. :)
2. Jesé Rodríguez 19
3. Deulofeu 18

Araujo gólja amúgy gyönyörű volt, Masip szép gólpasszt adott neki. :D
sura
Jugador d'estrella

2013.04.14. 09:18:49

Nagy mozgás várható nyáron a B keretében...
shutterisland
Director del Fútbol

2013.04.13. 23:06:01

hát nem menetelt, 2 helyzetét kihagyta, azon kívül gyengén játszott a csapat nagy részéhez hasonlóan.
viszont 0-1, araujo szép góljával megnyerték a kicsik.

vamos. :)
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.04.13. 20:01:21

DavidBarca írta:Itt van egy link kinek meddig tart a szerződése.

http://www.transfermarkt.de/en/fc-barce ... _2464.html
Grimaldóval, Dongouval, Espinosával hosszabítsunk sürgősen.
Na meg Deulofeuval, nyilván.

Ma este 9-től Numancia-Barça B!
Deulofeu szerencsére nem utazik el a nagycsapattal Zaragozába, így tovább menetelhet a másodosztály gólkirályi címe felé. :)
A Marca szerinti várható kezdő:
Masip - Balliu, Sergi Gómez, Muniesa, Planas - Rafinha, Ilie, Espinosa - Luis Alberto, Dongou, Deulofeu.
shutterisland
Director del Fútbol

2013.04.13. 17:16:27

Reméljük nem fog nagyon ugrálni, meg követelőzni és lehet egy normális szerződést összehozni vele
mivel tudtommal évi 60.000 eurót keres, ami az első keretbeli fizetések nagyon picike töredéke, így ha már ilyen beugrós lesz jövőre az első keretnél, akkor is szerintem nagy fizetésemelésre számíthat.

egy cikk a fizujáról.
MichaaBee
Llegenda del Barça

2013.04.13. 16:56:44

Deulofeu nevét simán úgy kell ejteni, ahogyan le van írva. Spanyolban biztosan nincs, és legjobb tudomásom szerint katalánban sincs extra kiejtési szabály halmozott magánhangzókra. Úgyhogy szép kacifántos a nrve, de végig kell mondani :)
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
DavidBarca
Barça B

2013.04.13. 16:56:05

Itt van egy link kinek meddig tart a szerződése.

http://www.transfermarkt.de/en/fc-barce ... _2464.html

Csak pár játékosnak nincs jövőre, valószínű megint nagy játékosmozgás lesz a nyáron is. Muniesa-ról is mondták hogy elmegy, hát neki szerintem jobb is lenne, mondjuk sokat még nem láttam játszani, de első csapatba mostanában nem fog bekerülni, szvsz egy spanyol középcsapat jó lenne neki :) Rajta kivül pár komolyabb játékos van akinek lejár a szerződése, remélhetőleg megoldják. Deu ügyét is jó lenne rendezni, ha megmarad az előny a bajnokságban utolsó 4-5 fordulót a B játssza majd, akkor majd villoghat. Reméljük nem fog nagyon ugrálni, meg követelőzni és lehet egy normális szerződést összehozni vele, hírt pedig akkor kapunk róla mikor már aláírja, nem akkora dolog hogy percről percre kövessük :)
sura
Jugador d'estrella

2013.04.13. 16:04:05

Húsvét elmúlt, de nincs hír a B-sek szerződéshosszabbításáról. Deulofeu kapott egy pár perc ligaszereplést, de ennek egyik oldalról sincs elkötelező ereje. Vagy folynak az intenzív háttértárgyalások, vagy mindenki inkább kivár.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.04.10. 16:40:18

Legfrissebb top5:
http://www.youtube.com/watch?v=YY_9yyyEs1I
Luis Alberto szabadrúgásgólja mindent vitt, nagyon bírom a srácot, kár, hogy valószínűleg már a Sevillában fog tündökölni a következő szezonban.
shutterisland írta:nekem egyébként örökre deu marad már, csak azt meg vagy úgy ejtem, ahogy írom, vagy "dö" :D
:lol:
Nekem Deulofeu marad, úgy ejtem, ahogy írom, gyönyörű, dallamos név, bűn lenne lerövidíteni. :D
sura
Jugador d'estrella

2013.04.10. 06:50:55

A keretszűkítés igen jó eszköz mind arra, hogy alkalomadtán fiatalt lehessen kipróbálni az A-ban, mind pedig arra, hogy ha év közben adódik egy jó vételi lehetőség, az ne legyen akadály, hogy teli a keret. Ráadásul így könnyebb megmondani egyeseknek, hogy menniük kell.
shutterisland
Director del Fútbol

2013.04.08. 22:10:53

jah, szolidaritásból lehetne gerard, vagy éppen lazaro. :lol:
bár ha a nevem azt jelentené, hogy "isten teremtetté" akkor még úgy sem tenném félre. :)

nekem egyébként örökre deu marad már, csak azt meg vagy úgy ejtem, ahogy írom, vagy "dö" :D
StickyFingaz
Capitá del Barça

2013.04.08. 18:51:41

Én Deulofeu nevét simán Dölöfunak ejtem. :D
Volt egy olyan kommentátor aki meg se próbálta kiejteni,és egyszerűen Gerardnak nevezte.Szerintem is így sokkal könnyebb,mellesleg jobban hangzik a Zserard mint a Dölöfu.
Válasz küldése