És tényleg, kösz.sjd írta:Sztem meg pont h Valdes

Bezavart a mezszám meg a haj.

És tényleg, kösz.sjd írta:Sztem meg pont h Valdes
Sztem meg pont h ValdesGareth Tello írta: Amúgy: http://www.youtube.com/watch?v=V41Bs_JDZz8
Igaz, nem Valdés.
Menj már, én is ezt akartam belinkelni.
Ezt már írtam korábban én is nem egyszer, annak tényleg semmi értelme egyelőre, hogy Sergi Roberto a nagycsapat tagja legyen, még ha Jonathan el is megy, akkor is minimum négy ember lesz előtte a posztján. Alapesetben a kölcsönadás lenne a legésszerűbb opció, csakhogy azt már sok alkalommal tapasztalhattuk, hogy mi lesz azokkal a játékosokkal, akiket kölcsönadtunk...shutterisland írta:ha esetleg elmegy JDS, akkor lehet helye a keretben robertonak, de szerintem akkor sem fog játszani többet, mint a mexikói.
rafinában azért éri meg gondolkodni inkább, mert habár ő is alapjáraton középpályás, de ő egy sorral feljebb is megállja helyét, így ha ő kerülne fel, több lehetőséget kaphatna.
http://www.youtube.com/watch?v=pt0zTnSM4v4shutterisland írta: masip gólpasszához meg annyit, hogy tényleg 10 éve vagyok már barcelona drukker, de (és lehet, hogy csak kihagyás) nem jut eszembe hirtelen olyan nagycsapatos gól, ahol a kapus adta a gólpasszt.
Hát sajna ez benne van a pakliban. Pedig benne nagyobb potenciált látok mint JDS-ban. Csak akkor nem értem, minek felhozni őket a nagy csapathoz.Barcaman1993 írta:
Annyit fog játszani, mint JDS idén.
Annyit fog játszani, mint JDS idén.Piquenbauer írta:Bár nem kapott sok játékpercet a mérkőzésen Sergi Roberto, szerintem ez az idő alatt is bőven bizonyította, hogy nagy potenciál van benne. Remekül szállt be, jó passzokat osztogatott, s nem mellesleg szerintem, nem akarom bántani Fábregast, de gyakorlatilag többet csinált nála ebben a pár percben. Örülök annak, hogy a következő idényt majd a nagy csapatnál kezdi meg. Jó pár évre megoldhatná a középpálya kérdést Thiagoval együtt...
Azt hiszem VV dobott már gólpassz Ronaldinhonakshutterisland írta:hát nem csodálkozom, hogy előtte vannak, mivel charles 2528, jesé 2525, deulofeu pedig 1873 percet játszott, így az előbbi két úriember 650 perccel többet töltött a pályán, ami nagyon sok, 6 mérkőzésnyi idő.Így nem lesz könnyű a gólkirályi cím megszerzése:
1. Charles (Almería) 20 gól
2. Jesé Rodríguez 19
3. Deulofeu 18
8 forduló van még hátra, amiből néhányat könnyen a nagycsapatnál tölthet Deu.
Bár annak is örülök, ha minél több lehetőséget kap Messiék mellett, csak az ne legyen, hogy elviszik, aztán nem játszik egy percet sem.
Araujo gólja amúgy gyönyörű volt, Masip szép gólpasszt adott neki.
persze így tudtommal GD a gólkirály, ha holtverseny van, de ahogy írtad, vélhetően lesz ő még az A keretnél a szezonban, így necces.
én már kezdek megbarátkozni vele, hogy ez így ebben a formában el fog úszni.
persze ha nyomatják majd titoék a szezon végén, az talán hosszútávra nézve többet jelent, mint egy gólkirályi cím.
masip gólpasszához meg annyit, hogy tényleg 10 éve vagyok már barcelona drukker, de (és lehet, hogy csak kihagyás) nem jut eszembe hirtelen olyan nagycsapatos gól, ahol a kapus adta a gólpasszt.
hát nem csodálkozom, hogy előtte vannak, mivel charles 2528, jesé 2525, deulofeu pedig 1873 percet játszott, így az előbbi két úriember 650 perccel többet töltött a pályán, ami nagyon sok, 6 mérkőzésnyi idő.Így nem lesz könnyű a gólkirályi cím megszerzése:
1. Charles (Almería) 20 gól
2. Jesé Rodríguez 19
3. Deulofeu 18
8 forduló van még hátra, amiből néhányat könnyen a nagycsapatnál tölthet Deu.
Bár annak is örülök, ha minél több lehetőséget kap Messiék mellett, csak az ne legyen, hogy elviszik, aztán nem játszik egy percet sem.
Araujo gólja amúgy gyönyörű volt, Masip szép gólpasszt adott neki.
Így nem lesz könnyű a gólkirályi cím megszerzése:shutterisland írta:hát nem menetelt, 2 helyzetét kihagyta, azon kívül gyengén játszott a csapat nagy részéhez hasonlóan.
viszont 0-1, araujo szép góljával megnyerték a kicsik.
vamos.
Grimaldóval, Dongouval, Espinosával hosszabítsunk sürgősen.DavidBarca írta:Itt van egy link kinek meddig tart a szerződése.
http://www.transfermarkt.de/en/fc-barce ... _2464.html
mivel tudtommal évi 60.000 eurót keres, ami az első keretbeli fizetések nagyon picike töredéke, így ha már ilyen beugrós lesz jövőre az első keretnél, akkor is szerintem nagy fizetésemelésre számíthat.Reméljük nem fog nagyon ugrálni, meg követelőzni és lehet egy normális szerződést összehozni vele
shutterisland írta:nekem egyébként örökre deu marad már, csak azt meg vagy úgy ejtem, ahogy írom, vagy "dö"