A nap jelenete
Joan Garcia sacrificed Gerard Martin to make the save pic.twitter.com/OAE1f1tIlp
— Berneese (@theberneese) January 3, 2026
1. - nálatok adjuk oda Messinek játék vanMezner2 írta:Akkor tapsolj továbbra is az álomszerű,nagyszerűen kiforrott és tetszetős,adjuk oda CR-nek oszt majd lesz valami játéknakREMY írta:Mezner2 nem azért, de te elképesztő vagy![]()
vagy annak,hogy ha nem kontrázhattok akkor nincs csapat aki ne lenne pariban veletek,leírtam,hogy egy kicsit sem félelmetes ez a Real Madrid ! A legnagyobb különség kettőnk között,hogy én ezeket a mondatokat anno leírtam Madridistán is,és nem egy kétszínű,teljesen ellentétes fórumozást hoztam a két oldalon
De ha ez megnyugtat akkor ti vagytok a világ legjobb csapata
(ez még leírva is igencsak science fiction)
Akkor tapsolj továbbra is az álomszerű,nagyszerűen kiforrott és tetszetős,adjuk oda CR-nek oszt majd lesz valami játéknakREMY írta:Mezner2 nem azért, de te elképesztő vagy![]()
azt eddig is tudtuk h a való életben normális a pali...Boixos írta:na, van egy ilyen arca is kisbarátunknak és a kollégáinak. ettől mondjuk nem lett szimpatikusabb sem a józsi, sem a brigád, de azért valamennyire árnyalja a képet a szitu.

én csak az összefoglalót láttam, de volt egy csúnyán eladott labdája is hátul, amiből sneijder került zinyóba, csak eltörte.Mi az a két hiba, amiről Varane esetében beszélnek a madridisták?!
miért? egy barca-dortmund, rm-bm nem hozna nem hozna nagy pénzt a konyhára?#David Villa# írta:Egyértelműen (ha továbbjut) Barca-Bayern lesz. Így Real tuti ott van döntőben, és mindkét párharc nagy pénzeket hoz a konyhára. Ha a Psg jut tovább, akkor ők kapják a Bayernt.

connor írta: Mi az európai szövetség érdeke?

Nagyon igaz!Chino írta: Azt azért nem értem Ylmaz sárgáját miért nem törölték akkor el.
Nem akarok vitába szállni, de ezt pont tőled olvasni - ismerve a munkásságodat odaát - kicsit vicces. Félreértés ne essék, úgy vélekedsz mindenről ahogy akarsz, nem várom el, hogy egyformán gondolkozzon mindenki, de marha felesleges és cseppet kétszínű itt álszenteskedni, miközben odaát egész más stílusban nyomod. De innentől lezárva részemről, peace, világbéke!REMY írta: jajj, ne legyünk már ennyi gyűlölet benned.