Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
1.- ezzel a részével kár vitatkozni mert így van,csak az a különbség,hogy ő olyan tempópasszokkal is képes különbséget teremteni amire a világon csak ő képes,így nem annyira egysíkú a dolog mint az esetetekben,mert ha ő nem szerez gólt,akkor is képes eldönteni a meccseket, CR-nél a jó játék meg szorosan összefügg a gólokkalREMY írta:
1. - nálatok adjuk oda Messinek játék vanláthattuk a PSG ellen is, hogy amikor nem volt pályán, akkor közötök nem volt.
2. -betömörült csapat ellen ti sem tudtok semmit csinálni.
3. - nem vagyunk a legjobb csapat, mert jelenleg a Bayern az. De ez a Madrid akármekkora ocsmány 'mit is' ? játszik, ellenetek ez a taktika olyan tökéletes, hogy hihetetlen. Megöljük a játékotokat, akármit mondasz. Hiába nem mi vagyunk a legszebb focit játszó csapat, de az biztos, hogy mi vagyunk a legerősebb ellenfeletek.
Most nem azért, de ellenünk mindenki betömörülve védekezik. Mondjuk ez leginkább a játékunkból adódik, mert nálunk van a labda ők meg csak védekezni/tömörülni tudnak.REMY írta:2. -betömörült csapat ellen ti sem tudtok semmit csinálni.
Az utolsó 2-3 meccsen kijött a lépés (bár ehhez pl a bajnokin mutatott gyenge teljesítményünk is kellett) és ennyi. Ettől függetlenül, ha olyan szinten játszik a csapatunk mint a Milan ellen, akkor egyáltalán nem kell félnünk senkitől (még tőletek sem).REMY írta:3. - nem vagyunk a legjobb csapat, mert jelenleg a Bayern az. De ez a Madrid akármekkora ocsmány 'mit is' ? játszik, ellenetek ez a taktika olyan tökéletes, hogy hihetetlen. Megöljük a játékotokat, akármit mondasz. Hiába nem mi vagyunk a legszebb focit játszó csapat, de az biztos, hogy mi vagyunk a legerősebb ellenfeletek.

1. - nálatok adjuk oda Messinek játék vanMezner2 írta:Akkor tapsolj továbbra is az álomszerű,nagyszerűen kiforrott és tetszetős,adjuk oda CR-nek oszt majd lesz valami játéknakREMY írta:Mezner2 nem azért, de te elképesztő vagy![]()
vagy annak,hogy ha nem kontrázhattok akkor nincs csapat aki ne lenne pariban veletek,leírtam,hogy egy kicsit sem félelmetes ez a Real Madrid ! A legnagyobb különség kettőnk között,hogy én ezeket a mondatokat anno leírtam Madridistán is,és nem egy kétszínű,teljesen ellentétes fórumozást hoztam a két oldalon
De ha ez megnyugtat akkor ti vagytok a világ legjobb csapata
(ez még leírva is igencsak science fiction)
Akkor tapsolj továbbra is az álomszerű,nagyszerűen kiforrott és tetszetős,adjuk oda CR-nek oszt majd lesz valami játéknakREMY írta:Mezner2 nem azért, de te elképesztő vagy![]()
azt eddig is tudtuk h a való életben normális a pali...Boixos írta:na, van egy ilyen arca is kisbarátunknak és a kollégáinak. ettől mondjuk nem lett szimpatikusabb sem a józsi, sem a brigád, de azért valamennyire árnyalja a képet a szitu.

én csak az összefoglalót láttam, de volt egy csúnyán eladott labdája is hátul, amiből sneijder került zinyóba, csak eltörte.Mi az a két hiba, amiről Varane esetében beszélnek a madridisták?!
miért? egy barca-dortmund, rm-bm nem hozna nem hozna nagy pénzt a konyhára?#David Villa# írta:Egyértelműen (ha továbbjut) Barca-Bayern lesz. Így Real tuti ott van döntőben, és mindkét párharc nagy pénzeket hoz a konyhára. Ha a Psg jut tovább, akkor ők kapják a Bayernt.

connor írta: Mi az európai szövetség érdeke?

Nagyon igaz!Chino írta: Azt azért nem értem Ylmaz sárgáját miért nem törölték akkor el.