http://kezdo5.hu/index.php/fastbreak-nb ... -folytatja
Hoppá-hoppá

S Popovich még ki is fog belőle hozni valamit szerintem.
Spurs-Houston első kör, elég korrekt lenne

Meg vajon tud-e nyerni egy PO szériát T-Mac???
Akkor én is leírom a Celtics gondolataimat.
Nagyon régóta nem vártam így szezont mint a mostanit, érzésem szerint remekül tudtunk erősíteni, jól sikerült a draft, az öregekben úgy éreztem van kakaó, csapattól egy szolid 3-6 hely valamelyikét vártam az alapszakaszban, erre....
Rengeteg sérülés, gondok, fegyelmezetlenség, lélektelen játék (nem tudom mikor volt olyan hogy feladogassunk meccseket, s idén elég sűrűn megesett ez.....)
A szezon végére már kezdett "nyűggé" válni Celtics meccsre felkelni, vagy délután megnézni

Idegenben gyalázat amit műveltünk, totális fejetlenség volt nem egy meccsünkön, szerencsére a Garden ereje azért megmaradt idénre is, s azért a hazai pályás csörtéket nagyjából megnyertük.
Rapszodikus is volt a szezon váltogatták egymást a 8 meccses győzelmi sorozat majd 8 meccses bukó sorozatok egymást.

Érezhetően szezon elején picit próbáltunk más játékot erőltetni, majd Rondo sérülésével visszatértünk az "alapokhoz" és innentől PP vállát nyomják mázsás súlyok na meg Garnettét.
PO-ra lövésem sincs mit várjak, simán benne van hogy akár kiesünk 4-1el már az első körben (azért 1et tuti nyerünk

) de akár kis szerencsével megint eljuthatunk odáig hogy kiejt minket a Miami az ECF-ben

Ami bizakodásra ad okot, hogy PP és KG is a szakértők meg Doc szerint is remek fizikai állapotban van (nem csoda 2-3 hete nem játszanak) Green nagyon magára talált, még szezon elején nagyon promótáltam őt, megmondom őszintén egy legjobb 6ik ember vagy MIP játékost kinéztem belőle idénre, sajnos a szezon elején ugyanúgy hitét vesztett volt mint a szívbetegsége előtt, de a szezon végére csuda dolgokat produkált, s ő nagy fegyver lehet, mert 4esek ellen kitudja használni a gyorsaságát, s fizikailag meg képes arra hogy a darálóban alkosson.
Bass is szerencsére mutatott mostanában életjeleket, nagy szükség lenne a tavalyi teljesítményére, mert nem mondok újat, valamit kell kezdeni a pattanózásunkkal mert nem állapot néha amit művelünk (Sullinger ej de hiányzol....)
NY ellen is ez lehet szerintem a kulcs, a tripla elleni védekezésünk az egyik legjobb a ligában, Bradley igaz támadásban eléggé szűk repertoárral rendelkezik, csak sarok tripla, de a védekezése viszont magas szintű, de az átkozott pattanókat le kellene szedni, s jobban félek Chandlertől mint Melotól
Lee-től sokkal többet vártam voltak jó meccsei, de kicsit csalódás volt az alapszakasz tőle, Terryt meg se említem rá is hasonlók igazak mint Lee-re 1-2 periódust elkapott de hát közel sem tudott hozni egy elfogadható szintet.
Összességében vannak kártyák amiket forgatva Doc kitud talán ebből főzni valamit, NY-nál nem lehetett volna talán jobb ellenfelet kapni, itt arra gondolok hogy nem egy Indiana féle atletikus magas jól védekező csapat az ellenfél, nincsenek "motivációs" gondok sem, NY-Boston csata legendás minden major sportban, úgy gondolom Melora vannak embereink, s sokszor is erőltetnek 1-1zéseket.Az első 2 meccsen minden kiderül, ha nem hozunk 1 meccset sem, akkor kifújt a dolog

Úgy érzem most nem mi vagyunk az esélyesek, ez megint egy olyan dolog ami nálunk inkább előny mint hátrány, underdogként tudja a legjobbját mutatni a csapat, plusz a bostoni tragédia szintén pl a szurkolókat nagyon egybe fogja rántani, s az amúgy sem éppen csendes délutáni piknikezésre berendezkedő kelta drukkerek tuti hajszolni fogják a csapatot.
Nagyon érdekes párharc, NY csapatként rendben van, Melo-Smith nagy meccseket tolt mostanában, ott van Chandler aki továbbra is tartja a várat védekezésben, nehéz dolgunk lesz, védekezésünkben bízok, az még mindig nagyjából elfogadható, támadásra meg maradnak az öregek, s a kérdés ők hogy állnak, s mire képesek, nyilván mindkét csapatban vannak "peremeberek" de a döntéseket a sztárok fogják megtenni, s PP-ben bízok, mert remek szezont futott, elvileg rendben a térde is, illetve KG meg talán kicsit gyengébb szezont futott, de ebben benne van hogy erősen limitálta Doc, PO-ban viszont mindent belefognak adni, s azért még a bajnoki szív dobog a srácokban, legalábbis remélem, s odatesszük magunkat, én még mindig látok olyan dolgokat a csapatban, ami igaz sajnos idén csak időszakosan jöttek elő, de lehet rá építeni, s talán megtudunk vele lepni 1-2 csapatot.Kezdőnk is eléggé képlékeny össze-vissza játszottunk egész szezonban, benne van egy Bradley-PP-Green-Bass-KG ötös is a pakilban, de ugye ott van Lee is aki kezdő volt, vagy Terry is, szóval kiderül.
Hangsúlyozom ha azt veszem figyelembe ki milyen "formában" van akkor nincsenek jó érzéseim, ilyen nem igazán volt mostanában hogy ennyire leereszkedve essünk be a PO-ba, s vannak kétségeim hogy feltudunk-e annyira pörögni, amilyenre kellene, de mondom első 2 NY-i meccs után kiderül, az biztos semlegeseknek is az egyik legjobb első körös párharc lehet, Knicks-Celtics mindig jó csatákat hoztak akár a közelmúltban akár régebben, bizakodok de csak úgy ímmel-ámmal a szezon végi szenvedés eléggé beütött

De egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy KG ne lépjen itt az emberek tökére, s ne mutassuk meg, aztán lehet pofára esés lesz de LETS GO CELTICS
NBA Playoffs 2013 Preview
http://www.youtube.com/watch?v=y5pzGa7tITE