Ronaldinho&Barca írta:Négyben már nincs könnyű ellenfél, mégis megkaphattuk az egyik legerősebbet talán. bajern nagyon jó formában focizik, ütős kis gépezetet húztak fel az elmúlt években, minőségi játékosokkal. Úgy vélem, ha őket megverjük, akkor a döntőbe már csak győzni lehet, egy bajern sokkal keményebb dió, mint egy madrid vagy dortmund. Védelmet meg tudjuk oldani, Titoval kiegészülve csak győzhetünk, ha mindenki a maxot tudja kihozni magából. Minimum olyan szinten kell hajtani a biciklit, mint a milan ellen a visszavágón. Foci szempontjából csemege az ilyen párharc.
Én abban nem vagyok biztos, hogy ha továbbmennék, a döntőt simán hozni tudnánk, főleg nem a Real ellen, hisz az utóbbi időben rendre kudarcot vallunk ellenük. A Dortmundot pedig könnyen lehet, hogy alábecsülnénk, ahogy a Milannal és PSG-vel tettük, csak itt annyi lenne gond, hogy nem lenne visszavágó a javításra.
De ezen még ráérünk gondolkozni, először a Bayernen kell továbblépni. Talán jót tehet a csapatnak, hogy most nem mi vagyunk az egyértelmű favoritok, így talán ezt a párharcot nem vesszük félvállról, és sikerül kellően felszívni magunkat. Másrészt lehet a Bayern is kicsit elbízza magát a nagy sikerek után, mert ők is hajlamosak erre, a Bate és az Arsenal ellen már rá is fáztak egyszer-egyszer, szóval én nem bánom, ha papíron ők az esélyesebbek.