Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
semmi extrát nem csinált, csak visszahúzták, kapott egy 11est, amit belőtt. DE 'mit is' ? sem ért vele a csapata.TeeeB0R írta:Larsson tavozasa miatt mindenkivel szoba hozzak a Barcat. Akkor vegyuk meg Mutut. Megverte ma a Romat...
Argyelus írta:Diego Forlan érkezhet a katalánokhoz a nyáron, amennyiben nem sikerül elcsábítani Thierry Henry-t Angliából.
A Barcelona edzője, Frank Rijkaard és az elnöke, Joan Laporta is ragaszkodik a francia csatár leigazolásához a szezon végén. Henry-t azonban 2007-ig köti szerződés az Arsenalhoz, ráadásul jelenlegi kenyéradója 5 évre hosszabítana vele. Ahogy Peter Hill-Wood, az Ágyúsok első embere fogalmazott, "egy abszolút fantasztikus" kontraktust kínáltak a klub gólrekorderének. A francia játékos persze még nem írta alá az elé tett papírokat, ugyanis ha csapatával nem tudják kiharcolni a Bajnokok-Ligája részvételt érő helyezést a bajnokságban, távozik. Az Arsenal pillanatnyilag 6. a tabellán, 4 pontra a már BL-selejtezőt érő 4. pozíciól.
Amennyiben Henry nem menne Barcelonába, a uruguayi válogatott Forlan érkezhet a Nou Campba. Érdekesség, hogy a tavalyi év Aranycipőjét a két csatár holtversenyben nyerte el 25-25 góllal.
Mnek nekünk Forlan, akkor már inkább Henry, vagy más csatár, Forlannak mindösszesen volt egy jó éve...
antiimperialista írta:A kapustémához én csak annyit szólnék hozzá, hogy Canizares nagyon nagy kapus, szerintem jobb Valdesnél. A Zamora-díj pedig, tudjuk jól, nem egyedül a kapus érdeme... Ettől függetlenül Valdes sem rossz kapus, de nem szabad túlzásokba esni vele kapcsolatban.
Ezzel én is egyet értek Henry már 3 éve csúcson van és nem romlik amikor még olaszba volt akkor nem volt olyan jó de most fantasztikus. Trezegue-nek is nagyon megy szerintem idén övé lesz az arany cipő, mivel Eto nem fogja behozni.Kenny írta:Szívemből beszéltélSubinho írta:1., Roni, Eto'o és a többiek nem itt lettek sztárok. azért vette meg őket a Barca mert már akkor is nagy zsugások voltak. Ronaldo, Rivaldo, Romario ugyanígy!!!
2., Ez nem a katalán, vagy a spanyol válogatott. Ez egy klubcsapat, ahol a megengedhető légiósok számát ki kell használni, mert akkor ott állna a Barca mint most a Bilbao...
3., Torres egyáltalán nem jobb mint Eto'o és nem is kell nekünk!!!
4., Henry igenis beférne a csapatba, mert ő nem csak egy név és nem a pályája végén van... 29 és még tuti van 3-4 éve!!! Nagyon megy neki! A csúcson van! A legjobb időben vennénk meg!!!
Sztem nem baj hogy középályást nem vettünk mert semmi értelme nem lett volna egy Albertini-félét megint idehozni fél évre. Tavaly Albertini több kárt csinált mind jót.BANDIKA írta:Miért nem vásároltunk senkit??Ezzel a középpályával és védelemmel érdekes lessz!A Zaragozai meccset végig üvöltöztem!Tönkre fogom magam tenni!De most komolyan,csak kellet volna valakit igazolni!NEM???
Hidd el, a mi támadoink legalább annyi gondot jelentenek a cselzki védoinek.doki írta:Xavi visszatérését én is várom,de a cselszki szélsői hatalmas gondot fognak jelenteni a mi szélső védőinknek