Ha pedig tényleg váltani akar, akkor azt ugy tudom elképzelni, hogy Németország vagy kelet

mivel 2-3 olajmilliárdos klubon kívül sehol nem kapna annyi fizetést, mint itt, sőt, szerintem nagyon kevés hely van, ahol csak megközelítőleg annyit kapna, így nem csodálom, hogy nem repkednek a csapatnevek.Valdés kérőiről nem igazán hallani semmi komolyabbat.
Egyelőre úgy néz ki, továbbra is tartja magát ahhoz, hogy távozni akar, de én továbbra is azt mondom nem biztos, hogy le van ez már futva.Deus írta:Skacok, van valami fejlemény a Valdes ügyben, vagy valami hír? Hogy mégis marad -e vagy elmegy (--> hova?) ?
Illetve, nagy valószínűséggel ki jön a helyére?
Mert a legutolsó hír róla, hogy Tito adott 10 millliós éves fizu ajánlatot Valdesnek, azóta semmi hír. Remélem vicc volt az a 10 milliós fizu.
Igen, olvastam azt a post-ot, kis híján beírtam, mennyire deja vu a VV topicból, de mondom nem említem meg a srácot inkább. Erre tesséksjd írta:
mihii: amúgy tegnap amikor írtam a Pedro topikban, azon gondolkoztam, h Valdes hh nem lett még elővéve, hiszen ő volt a másik legjobb ezen a meccsen, hát tessék![]()
Már csak azt kéne, h Sanchez is kapjon a fejére, mert rosszul ült a kispadon
Abban egyetértünk, h nincs mit vitatni rajta: Alves már csúszott a labda után, innentől kezdve nem a hosszút kellett zárnia, hanem elvetődni a rövidre. Ha Pastore nem nyúl alá, még meg is lett volna neki lábbal.Barcaman1993 írta:Csak megnyugtatlak, hogy a Valdes-védők között én az elsők közt szoktam lenni.Benne volt a gólban, erről nem nyitok vitát, mert nincs mit vitatni rajt.
Jó, a bűnbak kifejezés használata lehet, hogy túlzás, de sokak kritizálták azokat a meccseit is, amikor szerintem kifejezetten jó teljesítményt nyújtott.shutterisland írta:nem gondolnám, hogy bárki is kikiáltotta annak, annyi, hogy van, aki szerint benne volt a gólban, sőt, az első meccs végén kapott gólról is olvastam oylat, hogy van, aki okolja, viszont a másik oldalára a mérlegnek többet tett a 2x90 perc során.
Megvan a tökéletes recept: bírjuk rá, hogy maradjon, aztán augusztus közepén jelentse be, hogy a szezon végén elhagyja a Barçát, és egész idényben parádézni fog.shutterisland írta:ez is tény, sőt, nagyjából valahogy pont azóta lett stabilabb és jobb a teljesítménye, mióta bejelentette távozási szándékát.
nem gondolnám, hogy bárki is kikiáltotta annak, annyi, hogy van, aki szerint benne volt a gólban, sőt, az első meccs végén kapott gólról is olvastam oylat, hogy van, aki okolja, viszont a másik oldalára a mérlegnek többet tett a 2x90 perc során.Kell egy bűnbak...
ez is tény, sőt, nagyjából valahogy pont azóta lett stabilabb és jobb a teljesítménye, mióta bejelentette távozási szándékát.Pedig mostanában szerencsére nagyon összekapta magát
Kell egy bűnbak...Sanama írta:A következőt nem neked írom.
Már annyira unalmas,hogy VV-t találja meg mindig mindenki, PSG ellen is az egyik legjobb volt.
nyugtass meg, hogy ezt most nem komolyan kérdezed, hanem inkább csak kötöszködsz, mint régen.Nem okolható, de azért odaírod, hogy megfoghatta volna. Ha meg megfoghatta volna, akkor okolható, most kérlek döntsd el.
Nem okolható, de azért odaírod, hogy megfoghatta volna. Ha meg megfoghatta volna, akkor okolható, most kérlek döntsd el.shutterisland írta:hát inkább azt nevelik beléjük, hogy a rövidet fogják, van különbség.VV akkor hibázott volna ha nem vetődik el a rövidre, mert ez az amit a kapusoknak először a fejébe vernek.
ziccer volt végül is, de védhető, megfoghatta volna, de a gólért mégsem okolható.
hát inkább azt nevelik beléjük, hogy a rövidet fogják, van különbség.VV akkor hibázott volna ha nem vetődik el a rövidre, mert ez az amit a kapusoknak először a fejébe vernek.
Fő a magabiztosság, de azért túlzásba nem szabad vinni.Barcaman1993 írta:Benne volt a gólban, erről nem nyitok vitát, mert nincs mit vitatni rajt.
Csak megnyugtatlak, hogy a Valdes-védők között én az elsők közt szoktam lenni.thiagoalcantara írta:
én se szívlelem túlzottan, de ha nem dől el akkor tényleg belőhette volna a rövidre Pastore és azért szidnád Victor-t mert nem dőlt el
olyan jó hogy a fotelból mindenki kivédene minden ziccert
én se szívlelem túlzottan, de ha nem dől el akkor tényleg belőhette volna a rövidre Pastore és azért szidnád Victor-t mert nem dőlt elBarcaman1993 írta:Na ne akard már megdumálni. Talpon marad és védi a rövidet. Így pedig gyönyörűen a kezében landolt volna a zsuga. Ne mondjad, hogy más nem maradt volna talpon, mert ez nem igaz. Hibázott, ennyi.thiagoalcantara írta:ez már kicsit felháborító szerintem, hogy ezt a gólt a nyakába akarják varrni néhányan
ziccer volt, csak bravúrral fogható, majdnem összejött neki, de nem lehet okolni azért mert elvetődöttel kellett vetődnie, minden kapus ezt tenné
nálam a meccs legjobbja volt, továbbra is ilyen magabiztosságot várok tőle
Pedro meg nem a jobb felsőbe lőtte a gólt hanem egy kicsit alá, szerintem ő is hibázott.Barcaman1993 írta:Na ne akard már megdumálni. Talpon marad és védi a rövidet. Így pedig gyönyörűen a kezében landolt volna a zsuga. Ne mondjad, hogy más nem maradt volna talpon, mert ez nem igaz. Hibázott, ennyi.thiagoalcantara írta:ez már kicsit felháborító szerintem, hogy ezt a gólt a nyakába akarják varrni néhányan
ziccer volt, csak bravúrral fogható, majdnem összejött neki, de nem lehet okolni azért mert elvetődöttel kellett vetődnie, minden kapus ezt tenné
Na ne akard már megdumálni. Talpon marad és védi a rövidet. Így pedig gyönyörűen a kezében landolt volna a zsuga. Ne mondjad, hogy más nem maradt volna talpon, mert ez nem igaz. Hibázott, ennyi.thiagoalcantara írta:ez már kicsit felháborító szerintem, hogy ezt a gólt a nyakába akarják varrni néhányan
Mondom én, h tegnap a meccs egyik legjobbja volt.miihii írta:Valdés-nek 43 Bajnokok Ligája meccs óta (2009/10) nem kellett annyiszor védenie egy meccsen, mint tegnap (7).
Ez elég durva adat, 43 BL meccsen nem kellett 7-et védenie a kapusunknak
Nekem úgy tűnt, mintha még a lövés előtt elvetődött volna. Egyértelműen talpon kellett volna maradnia.visca el barca írta:
valdesnek meg van az hulye szokása mint a többi kapusnak, hogy a lábától 5 centire menő labdára is vetődik, ahelyettt h lábbal kitenné és kész. idén már ez sokadik ilyen golja, mikor tök feleslegesen vetődik.
ettől függetlenül ez nem az ő gólja volt.