Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Egy Barcás oldalon nem nagy cucc ezt kimatekozni.sjd írta: De amúgy tényleg érdekes, h kimatekoztuk, h Barca-Real nem lesz, és a Real fogja kapni a könnyebb csapatot, és lássatok csodát, ez lett. (Hozzáteszem, ha ágak vannak, akkor is ugyanez jött volna ki, szóval valamennyire igazságos)
Sajnos ilyet nem gyakran fogunk látni. Mennyivel jobb volt nézni azt a csapatotBarcaman14 írta:Öröm volt nézni, egyike volt a csapat legjobb teljesítményeinek. A Tridente...áh, de jó erre visszaemlékezni.Annál jobb csapatunk és idényünk már aligha lesz.
Most azért elképzelhetetlen ilyesmi, de ennek az eredménynek a felét vagy az 1/4-ét is aláírnám hazai pályán, idegenben meg mondjuk egy 2-2 és jöhet a döntő a Dortmund ellen.
Sztem csak okultak a tavalyibólzolix10 írta:Tegyük fel, hogy igaz, hogy az UEFA El Clásico döntőt akar. Ha ez így van, akkor miért mi kaptuk az erősebb ellenfelet? Lehet, ha ez igaz, akkor az UEFA tényleg jobbnak lát minket a Madridnál!![]()
A Tridente!!! Isten hármas volt abban az évben! Jó volt látni megint a klasszikus 3 csatáros felállást, a mostani 5 középpályás +1 árny ék felálláshoz képest...Barcaman14 írta:Öröm volt nézni, egyike volt a csapat legjobb teljesítményeinek. A Tridente...áh, de jó erre visszaemlékezni.Annál jobb csapatunk és idényünk már aligha lesz.

Rossz forma ide vagy oda, nekünk még mindig több esélyünk lenne a BM ellen a stílusok miatt. Elméletben.zolix10 írta:Tegyük fel, hogy igaz, hogy az UEFA El Clásico döntőt akar. Ha ez így van, akkor miért mi kaptuk az erősebb ellenfelet? Lehet, ha ez igaz, akkor az UEFA tényleg jobbnak lát minket a Madridnál!
Öröm volt nézni, egyike volt a csapat legjobb teljesítményeinek. A Tridente...áh, de jó erre visszaemlékezni.

Ha 2009-ben lennénk akkor még hinnék is neked...Sajnálom a Bajorokat, megérdemelték volna, hogy döntőzzenek. Biztos vagyok abban, hogy mi megyünk tovább. A magyarázatom egyszerű: a bajorok rá lesznek kényszerülve arra, hogy focizzanak, a védelmükben ők sem bízhatnak. Tehát futball lesz a pályán, abban meg nincs ellenfelünk.

Ilyen csapatunk lenne, mint a mostani Bayern, vagy az 1-2 évvel ezelőtti Barcelona, akkor mi is várnánk.Maili írta:Kedves szurkolótársak!
Erre a párharcra már nagyon régóta várunk . Heynckes és Schweinsteiger is (több más kevésbé neves személy mellett) már többször lenyilatkozta, hogy a Barcelonaval szeretnének találkozni tétmeccsen. Mi nagyon várjuk ezt az összecsapást, ahol 2 meccsen kiderülhet melyik csapat a jobb.
A Realnak sokkal nagyobb tapasztalata van ellenünk.zolix10 írta:
Szerintem egy Barca Dortmund döntő nem a legjobb, mert ha ki tudták verni a Realt, akkor talán mivelünk is "végeznek"! De ha a Realt kapjuk és nyerünk, az osztályomban sokan megutálnak, mert legalább 3 hétig nem tudok majd másról beszélni, csak erről a győzelemről! De előtte sajnos ki kell verni a Bayernt, ami nem kis feladat, de ha megvan és megnyerjük a sorozatot, akkor egy ideig ez lesz a Barca történelmének egyik legnagyobb győzelme!

Opció 1: Fizess elő a digi honlapján a meccsre, 600 Ft-t, nagyon jó minőségű stream és még magyar szakértőket is hallgathatsz.Barcaman14 írta:Abban biztosak lehetünk, hogy ha tényleg összejönne az El Clásico a döntőben, akkor jól nem szórakoznánk. Illetve mi még csak csak, de a semleges szurkolóknak nem lenne nagy élvezet és nem miattunk...Lionel85 írta:
Én személy szerint a Reallal kerültem volna össze. Két meccsen jobban kijön a különbség, míg egy egymeccses döntőben a Real képes abszolút a kupára menni és mindenáron megszerezni, ez még a meccs szépségét is el tudja rontani. De először túl kell jutni a Bayernen, ami marha nehéz lesz, de ha van csapat, amelyik megtudja állítani a szárnyalásukat, az az FC Barcelona.
Egyébként mivel 23. kedd, így a Sport1-en láthatjuk az odavágót, a visszavágót meg a Digisporton, tehát részemről megint marad a netes kínlódás.