bence-barca írta:csababarca írta:Aki pl az ibra-könyvet elolvasta, az ezt is elfogja.
csak ennek a csajnak a könyve legalább az igazat írja le, nem lejárató könyv lesz.
Szóval azért, mert nem jó képet fest le a Barcáról, már az egész egy kamu. Értem.
Nem mondom, h biztosan igaz az egész, de biztosan van benne azért igazság is...ezt kb csak a Barcások nem akarják elismerni, h lehet igaz is.
nem ezt mondtam,hogy nincs benne igazság,de túlzás amiket ír.
pl hogy nem járhatott olyan autóval amilyennel akart. ezt ki veszi be?
Max mondhatták neki,hogy ha lehetősége van,akkor a szponzor autóval járjon (audi), de biztosan nem tiltották meg neki,nem is tilthatták.
ilyenekre gondolok, az amikor arról ír, hogy a saját nevelések preferálva vannak, az biztos igaz,de mi is ezzel a baj?!
ibra könyve is egy hatásvadász valami, amire a madridisták csorgathatják önigazolásként a nyálukat.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."