2013.04.11. 17:56:46
Elolvastam szinte minden hozzászólást ebben a témában, és azt kell mondja (írjam), hogy mindenkivel egyetértek. Azzal is akinek csalódás volt a tegnapi meccs, azzal is akinek kevésbé. Kicsi kettősség van bennem.
Valóban siralmas volt a tegnap mutatott játék, viszont továbbjutottunk. Az egy kicsit már zavar, hogy "Messi nélkül ez a csapat kevés".
Kérdezem én, hogy CR nélkül a Real működik? Nem nagyon. Falcao nélkül a másik Madrid működik? Nem. És talán még sorolhatnám.
Fentieket tetézhetjük azzal, hogy a Barca játéka Messire épül, legalábbis ez az a játék, amely működik.
Ezt kinek köszönhetjük???? Pep Guardiolának. Lehet, hogy hiba volt???? Miért Ő a leginkább gólerős egy Villa, Fabregas, Sanchez mellett??? Mert ez a Mi játékunk. Lassan kiderül, hogy kevésbé hatékony ez a fajta stílus.
Jómagam kedvelem Guardiola mestert, de véleményem szerint nagy bátorság 1 emberre építeni egy egész csapatot.
Visszatérve a BL-re. Jöhet bárki innentől kezdve. Ha 100%-osan tudunk koncentrálni mindegy, ha meg nem, akkor is mindegy.
Vagyis, vagy nagyon jók leszünk, vagy nagyon gyengék, nem beszélve arról, hogy a 3 lehetséges ellenfél tényleg minőségi csapat.
Ha választani lehetne, jómagam biztosan a két német csapat közül választanék. Na nem azért mert rinyálok a Madridtól, NEM NEM!!
Mentálisan féltem Tőlük EZT a Barcelonát. Egy El Classicon rajtunk lenne nagyobb a nyomás, bár a riválisunk mellénye most igen nagy, ami lehet hogy jól is elsülhet számunkra.
Sajnálom, hogy kimaradt a tegnapi kezdőből Tello és Sanchez, szerintem Ők igen hatékonyan szét tudják húzni az ellenfél védelmét a gyorsaságukkal, több területet teremtve ezzel középen. Egy kicsit kifeszültem attól, hogy Tello még a keretben sem volt. Villanova is szimpi Nekem, de tegnap haragudtam ezért a döntéséért.
A másik hibás lépés szerintem az volt, hogy Fabregas kezdő volt. A felesége, vagy párja, vagy nője (ki hogy szeretné) szülőszobán, Ő meg a kezdőben a PSG ellen.
Szerintetek koncentráció terén hogyan állt?????? Sehogy. Ami egyébként érthető is, hiszen emberből van, nem tud kikapcsolni és teljesen elvonatkoztatni azon ténytől, hogy azokban a percekben született a lánya.
HIBA VOLT!!!!!
Lényeg a lényeg, minden meccs más és más, lássuk a medvét.