REMY írta:
1. - nálatok adjuk oda Messinek játék van

láthattuk a PSG ellen is, hogy amikor nem volt pályán, akkor közötök nem volt.
2. -betömörült csapat ellen ti sem tudtok semmit csinálni.
3. - nem vagyunk a legjobb csapat, mert jelenleg a Bayern az. De ez a Madrid akármekkora ocsmány 'mit is' ? játszik, ellenetek ez a taktika olyan tökéletes, hogy hihetetlen. Megöljük a játékotokat, akármit mondasz. Hiába nem mi vagyunk a legszebb focit játszó csapat, de az biztos, hogy mi vagyunk a legerősebb ellenfeletek.
1.- ezzel a részével kár vitatkozni mert így van,csak az a különbség,hogy ő olyan tempópasszokkal is képes különbséget teremteni amire a világon csak ő képes,így nem annyira egysíkú a dolog mint az esetetekben,mert ha ő nem szerez gólt,akkor is képes eldönteni a meccseket, CR-nél a jó játék meg szorosan összefügg a gólokkal
2. Azért egy kicsit több kreativitást mutatunk be ellenük,és simán ledominálunk akárkit amikor formában vagyunk ellentétben mondjuk veletek !
3.Mitől a legjobb csapat a Bayern?

mert nyertek egy Bundesligát? Nagyon erősek ezt aláírom,de keretben továbbra sem veszik fel velünk a versenyt,csapatként legyőzhetnek,de szerintem a középpályán megesszük őket reggelire ( ha a tavalyi egymás elleni elődöntőtökből indulok ki akkor meg pláne,ahol mindkét csapatnak teljesen nevetséges volt a középpályás védekezése) Szerintem nem kérdés,hogy a mai fociban továbbra is van a Barca,és van mindenki más,ha hozzuk amit tudunk akkor ezt a csapatot sem a Real,sem a Bayern,sem a Kiskunlacháza nem tudja megállítani,ebben nincs semmi nagyképűség ez egyszerűen így van,amit számtalan eredmény bizonyít ! 4jó meccsre meg azért még el ne süssd a pisztolyodat (bár azt roncira tartogatod tudom én jól

) azért lennének nagy meglepődések ha egy fitt és erejeteljében lévő Barcával találnátok szembe magatokat,lehet ismét csak a kamillázás menne !
Arról ne is beszéljünk,hogy ha nincs a török Cakir úr akkor bizony még elméletben sem merülhetne fel a Real-Barca döntő mert nem kicsit lettetek lefocizva 11 a 11 ellen..