Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ennek a sorsolásnak örülnék én is leginkább, persze ránk és a Bayernra vár még holnap egy visszavágó, mindkét csapat jó pozícióban van, de azért észnél kell még lenniük.StickyFingaz írta:
A Dortmundot meg megkapjuk mi,a Real meg a Bayernt és minden heppi.
arbeola nem fontos igy nem is lesz fellebbezés. bezzeg ha cuncikarol lenne szo...Stalkyard írta:Úriember biztosra nem fogad!csababarca írta:Ki akar velem nagy összegben fogadni,hogy Arbeloa egyik sárgája el lesz törölve? ha nem mindkettő. várom a felajánlásokat.
Nem rúgtak volna még kettőt.Csak szimplán szép lett volna ha a Galata jut tovább.ferninho írta:igen, mert a Galata rúgott volna még kettőt...StickyFingaz írta:Ehh Rinyáldó eldöntötte a meccset.De szép is lett volna ha kizúg a Madrid.![]()
Malaga miatt csalódott vagyok egy kicsit.... sőt nagyon.. így eltoszni a hosszabbítást... és két ilyen góllal....
Mindkét csapat lőtt egy-egy lesgólt. Szerintem megérdemelt volt a Dortmund továbbjutása, a végsőkig küzdöttek, és nem adták fel 3 perccel a vége előtt sem.Gareth Tello írta:Sajnálom a Málagát, nem ezt érdemelték, a bíró meg ügyes volt...
Úgy h a Dortmund meg 3at rúgottXavi001 írta:Hogy jutott tovább a Dortmund, ha a Malaga 2-t vert idegenben ? :O
0-0 lett az első meccs, ez meg 3-2, szóval nem mentek sokra a két lőtt góllal.Xavi001 írta:Hogy jutott tovább a Dortmund, ha a Malaga 2-t vert idegenben ? :O
Úriember biztosra nem fogad!csababarca írta:Ki akar velem nagy összegben fogadni,hogy Arbeloa egyik sárgája el lesz törölve? ha nem mindkettő. várom a felajánlásokat.
igen, mert a Galata rúgott volna még kettőt...StickyFingaz írta:Ehh Rinyáldó eldöntötte a meccset.De szép is lett volna ha kizúg a Madrid.
A másik meccset néztem, elnézést.Rinku írta:Say what?!Stalkyard írta:Na, akar valaki fogadni, hogy kivel játszik a Malaga a következő körben?
![]()
Say what?!Stalkyard írta:Na, akar valaki fogadni, hogy kivel játszik a Malaga a következő körben?