Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ne, ne, nehogy!messideco írta:Esetleg az Arrow-val tegyél egy próbát
Az elsőhöz:geridoss írta: Ha van még olyan sorozat, amit sokan néztek és tudnátok ajánlani, azt szívesen venném
A Spartacust olvastam itt sokszor, arról valaki tudna dióhéjban mesélni, mégis nagyjából mi fogta meg a sorozatban? Köszi
Nem, persze az nem a legfontosabb kritériumsjd írta: Az fontos kitétel, h innen sokan nézzük?![]()
Köszi, holnap belenézek a Homelandbesjd írta: Amúgy sztem Homelandet követjük páran, ha a Dexter bejött, akk sztem ez is be fog. Illetve most még a House of Cards a nagy sláger, bár pont most kezdek elbizonytalanodni benne.
Az fontos kitétel, h innen sokan nézzük?geridoss írta: Ha van még olyan sorozat, amit sokan néztek és tudnátok ajánlani, azt szívesen venném
Lehetőleg ne most rajtoló sorozat legyen (tehát 1-2 vagy több átvészelt évaddal rendelkező inkább).
Az elsőt szinkronosan néztem, de kíváncsiságból a mostani részt eredetiben szedtem le, h összehasonlíthassam. Végig nem néztem ugyan, csak belepörgettem, de ez alapján az a véleményem, h teljesen rendben van a szinkron, nem ront az élményből. Uh én maradni fogok a magyar verziónál.Stalkyard írta:Gyerekek, van aki már látta a Hannibalt szinkronosan és eredeti nyelven is? Ha igen, hogy érdemes nézni? Alapjában nem lenne kérdés, de Mads Mikkelsen szinkronhangját bírom, szerintem illene is a karakterhez.
Igen.CsacsMate írta:Valaki, aki nézi a Spartacust megmondanád, hogy ma este vagyis holnap reggel/éjjel jön az utolsó rész?
Az első három részt láttam, de az alapján van fantázia benne.messideco írta:A Vikingeket vagy a Da Vinci démonait nézi valaki? Ha igen, akkor írjátok le, hogy érdemes-e nézni őket
Na ugye, megmondtam én.soadroli írta:Breaking Bad S2
Mekkora királysááág![]()
Az ombrénak ez most miért jó, hogy összement a 2 repcsi? Amúgy f*szán megcsinálták, nagyon érdekelt már, hogy mi lenne ez a plüssmaci, mert mindig csak berakták a rész elejére.
Az kemény volt, mikor Walt hagyta megfulladni a csajt a hányásában, nem értem( vagy is értem, de na...) miért nem segített neki.
Walt mikor mondja már el, hogy honnan van a money?
Nem kicsit!3. évad adja?
soadroli írta:Hát ahogy belenéztem, nem változtak a hangok.davi10 írta: Walt és a többi szereplő a 3.évadból olyan gagyi hangot kapott, hogy az hihetetlen...
Így, hogy egyszerre olvasom a 3. kötetet és megy a sorozat, még melegében össze tudom hasonlítani a dolgokat. Van ami jobban tetszik a sorozat verziójában (pl Havas vs Mance dumánál a könyvben arra hivatkozik Jon, h a fattyút a sarokba ültették Deresben és azért lépett meg, a sorozatban meg a Craster téma miatt. Utóbbi sztem jobb érv.sjd írta:Engem (ezen kívül) ami meglepett, hogy végül Boltonékat is beleerőltették, bár azért így nem jött ki olyan jól minden, mint a könyvben. Meg volt Harrenhal, meg Deres felgyújtása is magyarázva, de azért így nem az igazi.miihii írta:
Megjelentek Reed-ék is a képben. Róluk már olvastam korábban, de azt hittem vmiért kimaradnak a sorozatból. ezek szerint nem és felvilágosítják Bran-t az álmokról, stb...
De amúgy nekem ennek kapcsán az a pozitív benyomásom, hogy akkor eszerint jól tudnak gazdálkodni a játékidővel, és nem lesz az az erőltetett menet, mint az előző évadban, sőt, még onnan is bele tudnak hozni történetszálakat, karaktereket, amik/akik kimaradtak.
Lord Loras Snow.Deus írta:King's Hand Samwell Lannistermiihii írta: Fácséról lőttem egy ilyet:
http://www.sfportal.hu/tronok-harca-nev ... 4906.scifi
Master Cressen Tully![]()
Nekem tetszik az eredmény![]()
Nekem is megfordult a fejemben h a Királyölő romantikázik a nőstény hústoronnyal, tehát nem vagyok én egyedül így ezzel.
King's Hand Samwell Lannistermiihii írta: Fácséról lőttem egy ilyet:
http://www.sfportal.hu/tronok-harca-nev ... 4906.scifi
Master Cressen Tully