Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

ez annál is inkább indokolt, mert ugyan statisztikám nincs, de úgy emlékszem amikor nem kezdőként rakják be nem is szokott villogni! egyébként hogy mit ér a csapat Messi nélkül azt (ha nem játszik) majd most lehet lemérni és nem a Malloca ellen!Renka írta:Ha nem egészséges -márpedig úgy tűnik, h nem az- akkor csereként sem küldeném pályára. Nem vagyunk hátrányban, hazai pályán játszunk, ezt a meccset Messi nélkül is le kellene hozni. Nyilván nem lesz könnyű, de nem kockáztatnám meg egy félig sérült Messi játékát. Úgyhogy én azon imádkozom, h ne kelljen beállnia és legközelebb akkor lépjen pályára, amikor teljesen egészséges.
Telloból egy minimális dolog, a megbízhatóság még hiányzik. Elképesztően gyors és nagyon jól gyorsul, labdát is jól kezel de sokszor mikor passzolni kéne lő és fordítva. Ez a hibája de ez hatalmas jelenleg, mert mikor 100ból 99 ember is a helyes megoldást választaná ő meghúzza a rossz megoldástshutterisland írta:annyiból lesz jobb talán, ha cesc játszik, hogy egyrészt nem kockáztatjuk a rásérülést, másrészt pedig tudom, hogy ez az egyetlen hibája kb messinek, de cesc remélhetőleg többet tesz hozzá a védekezéshez, a kontrák megállításához, kevesebbet fog sétálgatni.
nálam egyébként alexis-villa-tello menne, a psg-nek jönni kell a gólért, tellonak lehetne területe.
en is igy latom!shutterisland írta:annyiból lesz jobb talán, ha cesc játszik, hogy egyrészt nem kockáztatjuk a rásérülést, másrészt pedig tudom, hogy ez az egyetlen hibája kb messinek, de cesc remélhetőleg többet tesz hozzá a védekezéshez, a kontrák megállításához, kevesebbet fog sétálgatni.
nálam egyébként alexis-villa-tello menne, a psg-nek jönni kell a gólért, tellonak lehetne területe.
Egyelőre én sem találtam semmit.salas9 írta:Biztos, hogy ma reggel volt neki az ultrahangos vizsgálat? Sehol semmi hír, hogy mi volt...
Ez rohadt jópofa videóStickyFingaz írta:Messi vs. Kínai robotkapus.
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... Ce6P0hPdi8
Épp ezt vettem én is észre. Ennyi gólpassz értékű labdából nem sikerült gólt szerezni, azért az nem semmi.CartmanBarca írta:És ez a videó remekül rávilágít arra a problémára is, hogy mi lenne, ha ő nem lenne. Ilyen csoda passzokból nem született EGY gól sem, mert Alexis, Pedro és a többiek mindet eltökölték. Ennyire impotensek vagyunk nélküle gólszerzés területén. Ezeket még Pölöskey is beverte volta...Gareth Tello írta:Lionel Messi vs His Teammates 2012-2013 ||HD||
http://www.youtube.com/watch?v=_4FyRIK9G58
Atyaég, mekkora irányító lesz majd ebből az emberből.
A mi Gomezünk ugyebárGareth Tello írta:Lionel Messi vs His Teammates 2012-2013 ||HD||
És ez a videó remekül rávilágít arra a problémára is, hogy mi lenne, ha ő nem lenne. Ilyen csoda passzokból nem született EGY gól sem, mert Alexis, Pedro és a többiek mindet eltökölték. Ennyire impotensek vagyunk nélküle gólszerzés területén. Ezeket még Pölöskey is beverte volta...Gareth Tello írta:Lionel Messi vs His Teammates 2012-2013 ||HD||

Egyik szemem sírna a másik nevetne, ha mégis játszana. Nagyon könnyen rásérülhet. Nélküle is tovább kell jutni. Inkább most hiányozzon, mint esetlegesen egy Bayern vagy Real ellen.Barcaman14 írta:Ismerve Messit, mindent meg fog tenni azért, hogy ott lehessen a Psg ellen, és nyilván az orvosi stáb is. Szerintem simán a pályán lesz a Bolha!

Nyilvánvaló, hogy a mai élsportban már nem csak a színtiszta edzés és az "ember" az egyetlen tényező, és az összes élklub teljesítményfokozókkal tömi a játékosokat, ez szerintem nyilvánvaló, de ez ahogy te is mondtad, nem feltétlenül illegális. Ronaldo is a napi ezer felüléstől vált izomkolosszussá, miután a Sportingtól a Unitedbe szerződött, nem? Az meg a másik, hogy ő például el se jut addig, hogy két nap alatt felépüljön, mert egyáltalán meg sem sérül. De őt persze nem tömik a szörppel, igaz?bence-barca írta:Az az igazság, h ezt a gumibogyó szörpöt úgy mondják a madridisták, mintha valami világ nagy doppingja lenne.Stalkyard írta:
De persze ennél valószínűbb, hogy bekopogtak a Barca házi csodalaborjába a csodadoktorokhoz, megivott két pohár génkezelt gumibogyószörpöt és megállíthatatlan terminátor lett.
Az biztos, h sok mindent szednek és nyilván a regenerálódásukra is hatással van. De ilyen-olyan szereket MINDEN sportoló szed. Messi is, de ugyanúgy CR is v akárki más. Ráadásul még az sem biztos, h illegális lenne, egyszerűen csak ők tudják, h mi kell bele. Illetve ha nem is 'természetbarát', akkor is lehet ezzel jönni, de azt nem lehet letagadni, h saját csapatodól nem szednének hasonló szereket. Legfeljebb nem erre, hanem másr jók.
Szóval felesleges ez teljesen, ez a mai sportban alapvető, h minden 'mit is' ? megitatnak/etetnek a sportolókkal. Phelps, Bolt mind nagyon valószínű, h alapból ilyen jók. Meg persze ugyanez igaz a magyarokra is, h ne csak külföldi pélát hozzak, Gyuta is nyilvánvaló, h szed dolgokat. És még azt sem lehet mondani, h kérdés illeglális-e, mert biztos, h egy része az.
De persze érthető, ez a reakció, biztos vagyok benne, fordítva is így menne az egész. Savanyú a szőlő effektus.
De ha már itt tartunk, sokkal jobb testfelépítés ide vagy oda, CR egyáltalán nem egy sérülékeny játékos. Nála nyilván ez fel sem merül sokaknál.
Az az igazság, h ezt a gumibogyó szörpöt úgy mondják a madridisták, mintha valami világ nagy doppingja lenne.Stalkyard írta:
De persze ennél valószínűbb, hogy bekopogtak a Barca házi csodalaborjába a csodadoktorokhoz, megivott két pohár génkezelt gumibogyószörpöt és megállíthatatlan terminátor lett.