Eric Abidal
- BritishKnight
- Capitá del Barça
A Sport információi szerint Abidalnak a vezetőségben ajánlanak állást. Ha folytatni szeretne játékos-karrierjét, akkor másik klubhoz igazolhat.
forrás: Tot El Camp (fb)
forrás: Tot El Camp (fb)
"Gloria Victis, dicsőség a legyőzötteknek, kik győzhetetlenek."
Piquenbauer írta:Ez úgy kacsa ahogy van. Kiálltunk mellette végig. Most pedig eladnák? Kizárt. Ő innen fog visszavonulni, és szerintem szobrot is fog kapni.Alcantara írta:http://barcanoticias.blog.hu/2013/04/08 ... rcelonatol
Ez elég érdekes cikk a szombati visszatérése után!
Én is csak remélem, hogy nem igaz. Viszont nem olvastad el a cikket rendesen, mert ebben nincs eladás írva! Egyszerűen lejár a szerződése.
- Piquenbauer
- Jugador d'estrella
Ez úgy kacsa ahogy van. Kiálltunk mellette végig. Most pedig eladnák? Kizárt. Ő innen fog visszavonulni, és szerintem szobrot is fog kapni.Alcantara írta:http://barcanoticias.blog.hu/2013/04/08 ... rcelonatol
http://barcanoticias.blog.hu/2013/04/08 ... rcelonatol

Óriási ember, hatalmas tisztelet neki!!! Tényleg egy csoda amit véghezvitt, egy ilyen azt gondolom bárkinek erőt tud adni.
SZERETÜNK ABIDAL!!!!!
SZERETÜNK ABIDAL!!!!!
- CsacsMate
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Azért ha végig gondolnád egy pillanatra rájössz, hogy akkor az unokatestvére mivel élne, ha az egészet odaadná. Libamájjal?
Szerencsére a máj könnyen kezelhető rész a betegsége szempontjából.
Szerencsére a máj könnyen kezelhető rész a betegsége szempontjából.
-
- Llegenda del Barça
A májnak van olyan része, ami regenerálódik részben vagy mi és Abidalnak pont erre a részére vt szüksége.albicelesteX írta:Nem is tudtam ezt meg azt se hogy van ilyen h fel majjal is mukodik az ember...
- albicelesteX
- A Vadász
Nem is tudtam ezt meg azt se hogy van ilyen h fel majjal is mukodik az ember...

A májátalbicelesteX írta:Az unokatestvérének mit köszön igazából ezt nem értem csak...

- albicelesteX
- A Vadász
Respeckt Neki!!!A legmélyebb tiszteletem az övé!!!
Amikor beállt és melegített rendesen kirázott a hideg és bekönnyeztem,megható pillanatok voltak.
Az unokatestvérének mit köszön igazából ezt nem értem csak...
Amikor beállt és melegített rendesen kirázott a hideg és bekönnyeztem,megható pillanatok voltak.
Az unokatestvérének mit köszön igazából ezt nem értem csak...

-
- Az Év fórumozója 2013
El sem hiszem, hogy tényleg megcsinálta, le a kalappal előtte, hihetetlen, amit véghezvitt Abi. 
A meccs után készült pár kép:
Alvessel
Pintóval
Thiagóval
Bartrával
Jonathannal

A meccs után készült pár kép:
Alvessel
Pintóval
Thiagóval
Bartrával
Jonathannal
-
- Director del Fútbol
De régen volt már mikor szinte közellenség volt
Nagyon kíváncsi vagyok hogy fizikailag hogy tudja össze szedni magát illetve sebbesége mennyire kopott meg(tegnap úgy tűnt ez rendben van).
Én még abszolút számítanék rá a védelem tengelyében.

Nagyon kíváncsi vagyok hogy fizikailag hogy tudja össze szedni magát illetve sebbesége mennyire kopott meg(tegnap úgy tűnt ez rendben van).
Én még abszolút számítanék rá a védelem tengelyében.
- Capon
- Llegenda del Barça
Le a kalappal Abi előtt.
Nagyszerű érzés volt látni a pályán. Nem lett volna meglepő az sem, ha soha többet nem tud pályára lépni. Remélem a csapat teljes jogú tagja tud maradni még pár évig.
Nagyszerű érzés volt látni a pályán. Nem lett volna meglepő az sem, ha soha többet nem tud pályára lépni. Remélem a csapat teljes jogú tagja tud maradni még pár évig.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Én őszintén mondom, hogy szobrot érdemel ez az ember. Tényleg ő maga a terminátor, egyszerűen nem tudok mit mondani rá.herlius írta:Erre az emberre nincsenek szavak már. Most csak ennyi jut eszembe: http://www.youtube.com/watch?v=K05sNaHemg8 Az elpusztíthatatlanság jelképe.
Kalapomat emelem.
Erre az emberre nincsenek szavak már. Most csak ennyi jut eszembe: http://www.youtube.com/watch?v=K05sNaHemg8 Az elpusztíthatatlanság jelképe.
- 19Messi19
- Jugador del Barça
Mióta vártam már erre a pillanatra, hogy újra a pályán lássam Abit. 
Hát mondanom sem kell ... megkönnyeztem. De ahogy láttam ő is szép nagyokat nyelt.
De azt hiszem ez érthető!
Még sok-sok meccset kívánok neki Barca mezben!
Visca el Catalunya!!!

Hát mondanom sem kell ... megkönnyeztem. De ahogy láttam ő is szép nagyokat nyelt.

Még sok-sok meccset kívánok neki Barca mezben!
Visca el Catalunya!!!
„Magyarnak lenni: Büszke gyönyörűség! Magyarnak lenni nagy szent akarat, Mely itt reszket a Kárpátok alatt.”
- shutterisland
- Director del Fútbol
biztos voltam benne, hogy sportszakmai értelme nincs a reaktiválásának, de lehet, hogy egy picit azért tévedek.
nem egy ilyen meccsből kell kiindulni, de ahhoz képest, amiken átment, és ameddig nem volt meccsben, ügyesen szállt be.
vamos eric.
nem egy ilyen meccsből kell kiindulni, de ahhoz képest, amiken átment, és ameddig nem volt meccsben, ügyesen szállt be.
vamos eric.
Hatalmas öröm volt ismét látni!
Kicsit elérzékenyült, de ki ne tenné ezt!
Visca Abi!
Kicsit elérzékenyült, de ki ne tenné ezt!
Visca Abi!
”A bajnokságban nagyon nehéz dolgunk lesz, mert a Madrid nagyon jó állapotban van. De nyerjék meg ők maguknak, mi nem fogjuk még meg is lökni őket a cél felé.”
- visca el barca
- Presidente del Barça
mikor elment melegiteni azért erősen rágta a trikojat, h ne bőgjön
nagyon aranyos volt, ngy respect. már ezért a pár pillnatért megérte neki visszatérni.
reméljuk puyol ujra a kezébe nyomja majd a bl serleget

reméljuk puyol ujra a kezébe nyomja majd a bl serleget

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...