A nap jelenete
Joan Garcia sacrificed Gerard Martin to make the save pic.twitter.com/OAE1f1tIlp
— Berneese (@theberneese) January 3, 2026
shutterisland írta:nekem egyébként örökre deu marad már, csak azt meg vagy úgy ejtem, ahogy írom, vagy "dö"
Biztosan nem fogjuk kifizetni. A Sevilla pedig jól fog járni Albertoval, remek kis játékos. Szerintem simán lehet 2. számú csatár az andalúzoknál Negredo mögött, és bízok benne hogy játszani is fog.kristop írta:tehát elvileg hét milliót kellene fizetni luis albertoért, a sevilla sportigazgatója szerint valószínűtlen, hogy kifizetjük ezt az összeget.

mindenképpen pozitívum, hogy újra előtérbe került titóéknál.Egyébként a PSG elleni visszavágóra is az A kerettel készül. Érik a szerződéshosszabbítása...
Az a baj, hogy neki nem "sima" neve van hanem egy szószerkezet: Deu+lo+feu = deu az istent jelent, a feu az a csinálni múlt időben a lo meg annyi, hogy azt. Szóval Isten csinálta aztbence-barca írta:Ha már ezt felhoztad. Hogy is kell ejteni?Gareth Tello írta: Még mindig jobb ez, mint amit a kommentátorok művelnek... "Dölöfu, Delöfu, Delöfű" satöbbi.![]()
Amikor mi kint voltunk a Barca B meccsen akkor a katalánok úgy mondták, hogy Dölöfú, de pár ember úgy ejtette, hogy Dulufeu .bence-barca írta:Ha már ezt felhoztad. Hogy is kell ejteni?Gareth Tello írta: Még mindig jobb ez, mint amit a kommentátorok művelnek... "Dölöfu, Delöfu, Delöfű" satöbbi.![]()
Elsősorban persze, hogy ez a lényeg. Szakmailag kell megfelelnie, ilyen szempontból pedig valószínűleg nem lesz gond. De az egyik befolyásolja a másikat. Pl CR sem éppen a szerénységéről híres, ugyanakkor azt senki nem vitathatja, hogy hatalmas alázattal viseltetik a játék és a csapattársai iránt. Ezért írtam, hogy Deulofeu csak akkor fog befutni, ha ezt megtanulja.Barcaman1993 írta:Én nem mondom, hogy nem szükséges a megfelelő személyiség, de itt fociról van szó és nem másról. Itt ez a lényeg.

Én is így tudom, az sjd-féle sem tér el sokban ettől.S.Agüero írta:Úgy tudom úgy kell ejteni, ahogyan leírjuk, de az így kicsit hülyén hangzik.
A spanyol kommentátor tegnap következetesen "Delofeeu"-nak mondta (így megnyomva az e-t)bence-barca írta:Ha már ezt felhoztad. Hogy is kell ejteni?Gareth Tello írta: Még mindig jobb ez, mint amit a kommentátorok művelnek... "Dölöfu, Delöfu, Delöfű" satöbbi.![]()
Ha már ezt felhoztad. Hogy is kell ejteni?Gareth Tello írta: Még mindig jobb ez, mint amit a kommentátorok művelnek... "Dölöfu, Delöfu, Delöfű" satöbbi.![]()
Még mindig jobb ez, mint amit a kommentátorok művelnek... "Dölöfu, Delöfu, Delöfű" satöbbi.Alcantara írta:Én személy szerint örülnék annak is, ha az ő nevét leíró fórumozók nem Deu névvel látnák el, hanem leírnák (némi gyakorlás) a teljes nevét, mert ezzel is megtisztelik a játékost, tekintve, hogy a fent említett nem a beceneve.
tökéletesen egyetértek.Egyenlőre neki szoknia kell a nagycsapat meccseinek légkörét. Erre tökéletesek ezek a meccsek. Ezért jó ez a nagy előny a ligában, hogy az ilyen titánok levetkőzzék a lámpalázat és kihozzák magukból egy idő után a tehetségükben rejlő adottságot.
ezzel viszont nem értek egyet.Én személy szerint örülnék annak is, ha az ő nevét leíró fórumozók nem Deu névvel látnák el, hanem leírnák (némi gyakorlás) a teljes nevét, mert ezzel is megtisztelik a játékost, tekintve, hogy a fent említett nem a beceneve.
Kíváncsi voltam a meccs utáni véleményedre, miután elég gyakran és hosszasan taglaltad itt, h mennyire nincs esélye az ifistáknak a felkerülésre és hogyan leépítik Titoék az egész utánpótlást meg a satöbbi, erre fel most egyszerre volt a pályán 6 up. korú srác és nem is csak néhány percet játszottaksura írta:Deu bebizonyította, hogy helye van a kispadon akár jön Neymar, akár nem jön. Hát még ha a jogos 11-est is megadták volna, amit kiharcolt.
Mivel bizonyította be ??? Semmit nem csinált,és a cselekkel is egyfolytában besült,én szurkolok neki,hogy robbanjon be,de ha ez meg is történik,akkor 1000%,hogy nem ez a meccs miatt lesz ! Megértem,hogy nehéz beállni egy olyan csapatba ami 5-0-ra vezet és már senkinek nincs kedve megszakadni,de ökörségeket akkor sem kell írni....Mert ezzel a meccsel abszolút semmit sem bizonyított !sura írta:Deu bebizonyította, hogy helye van a kispadon akár jön Neymar, akár nem jön. Hát még ha a jogos 11-est is megadták volna, amit kiharcolt.
félreértelmezés.Sanama írta:Valóban nem?de az önbizalmát és karizmáját nem veszítheti el.
Akkor mi történt Titivel, Bojannal, vagy most Sanchezzel? De még mondhatom Villat is.