Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ezek a jelenetek nem lehet, hogy csak a bővítettben vannak benne?visca el barca írta:(mikor elijah wood meg samu 3x60 percet pofáznak a semmiről)
Na, akkor most cseréljük a szerepeket és én védem meg Danitlui1698 írta:Ezek után a szememben nem vagy többé klikk-tag...sjd írta:Szörny Rt![]()
![]()
Legnagyobb istenkirály mese. Májkvazovszki...
A folytatást meg nem tudom, hogy mennyire várjam...
Ez a rohadt filmtopik, akárhányszor írok ide, mindig elítélnek a véleményem alapján, többet nem is írok ide. (Na jó, de)lui1698 írta:Ezek után a szememben nem vagy többé klikk-tag...sjd írta:Szörny Rt![]()
![]()
Legnagyobb istenkirály mese. Májkvazovszki...
A folytatást meg nem tudom, hogy mennyire várjam...
Valamelyik nap elkezdtem nézni, de csúnyán bealudtam rajta úgy egy óra után. Gondoltam rá később, h majd befejezem, de eléggé elment a kedvem tőle a látottak után.messideco írta:Ölni kíméletesen
Rég néztem ennyire idegesítő filmet, nem lett volna rossz, de még is, idegesítő locsogás volt a semmiről, kevés, de minőségi akciójelenetekkel. Nem csoda, hogy pénzügyi bukás volt, nem érdemes érte kiadni pénzt.
Én 101messideco írta:Eddig 80
Amúgy mennyinél tartasz idén?messideco írta:
Márciusi filmekről:
29 filmet néztem meg
Ezek után a szememben nem vagy többé klikk-tag...sjd írta:Szörny Rt
Az a helyzet, h pont a srác mondta azt, h nem ábrázolja hitelesen.sjay írta:Igaz történet alapján készült a film , egy mai napig a Baltimore Ravens játékosaként "alkalmazott" srác sorsát meséli el, állítólag rendkívül hitelesen. Szóval ez a cukormáz részben az élet fura fintora is.
Ezzel azért tudok vitatkozni. Nyilván az európaiak nem csinálnak blockbustereket, mert senki nem vág hozzájuk 100 milliókat ilyen célra. De amikor igen, akkor meg lehet nézni az eredményt (Cloud Atlas, Pandorum, The Impossible). És kismillió olyan európai filmet lehetne mondani, ahol egy hasonló jellegű amerikai remake mégis egyszerűen elszúrta az egész történetet, hangulatot, pedig nem írták át képregényfilmmé.REMY írta:az USA és az Európai filmeket nem nagyon szabad összehasonlítani. Egyértelmű, hogy több az Eu-s minőségi film, de azért mert más a szemlélet.
A tengerentúlon nagy hangsúlyt fektetnek a szórakoztatásba, mivel a film/mozi egy szórakoztató ipar is. Na már most, ezt egy képregényfilmmel, egy agyatlan hülyeséggel is eltudják érni az emberek 90%-ánál. Európában ez nem cél, ezért sem csinálnak ilyesfajta filmeket.
Mondjuk én sosem értem, hogy az amerikai filmipart miért kell leszólni, ha ők nem lennének, akkor rengeteg klasszikus óriásról maradtunk volna le az évtizedek során.
1 - csak általánosságban jelentettem ki, nem rád céloztamStalkyard írta: Pont, hogy nem szóltam le, de ettől még szerintem ez tény. És Amerikában miért az "agyatlan" szórakoztatásra épül ez az ipar, és úgy en bloc minden? Mert az ottani túlművelt népességnek erre van igénye.
REMY írta:
Mondjuk én sosem értem, hogy az amerikai filmipart miért kell leszólni, ha ők nem lennének, akkor rengeteg klasszikus óriásról maradtunk volna le az évtizedek során.
Stalkyard írta:Nem mintha ez baj lenne
Pont, hogy nem szóltam le, de ettől még szerintem ez tény. És Amerikában miért az "agyatlan" szórakoztatásra épül ez az ipar, és úgy en bloc minden? Mert az ottani túlművelt népességnek erre van igénye. Európában erre IS van igény, de ezeket az amerikai művekkel le is tudjuk. Ez azért nagy különbség szerintem. De ebbe tényleg ne menjünk bele. Nem mondom, hogy ez rossz, attól még így van szvsz.Stalkyard írta:Mondom ezt úgy, hogy számos amerikai kedvencem van a zsáneren belül
Igaz történet alapján készült a film , egy mai napig a Baltimore Ravens játékosaként "alkalmazott" srác sorsát meséli el, állítólag rendkívül hitelesen. Szóval ez a cukormáz részben az élet fura fintora is.sjd írta:The Blind Side
Na ezért nézek szinte már csak európai alkotásokat. Egy korrekt film, alapvetően jól is szórakoztam rajta, de annyira semmi extra, hogy az már gyakorlatilag fáj. Ez a "gazdag fehér család megment egy szegény fekete srácot" tematika elég hamar a visszájára fordult, igazából nem is láttam sem a célt, sem az okot a sztori alakítása mögött. Ahogyan nekem a karakterekből is hiányzott az eredetiség, a húzások kiszámíthatóak voltak, szóval tényleg nem volt benne semmi különleges, de az legalább rendesen össze volt rakva.
Nálam ilyen egy tipikus 6/10, de most azt hiszem egy komoly európai filmes darára lesz szükségem, hogy helyreálljon a lelki békém.
Hát igen, Amerikának a szuperhősök, a képregények és a "mesék" állnak jól, tisztelet a kivételnek, ami nem sok. Nem mintha ez baj lenne, de tény, hogy szellemileg és kulturálisan is elmaradnak Európától. Amerikában a képregényhősök és a McDonalds az érték, a teljesség igénye nélkül. És ennek a hatása ez a filmiparban is tetten érhető.sjd írta:The Blind Side
Na ezért nézek szinte már csak európai alkotásokat. Egy korrekt film, alapvetően jól is szórakoztam rajta, de annyira semmi extra, hogy az már gyakorlatilag fáj. Ez a "gazdag fehér család megment egy szegény fekete srácot" tematika elég hamar a visszájára fordult, igazából nem is láttam sem a célt, sem az okot a sztori alakítása mögött. Ahogyan nekem a karakterekből is hiányzott az eredetiség, a húzások kiszámíthatóak voltak, szóval tényleg nem volt benne semmi különleges, de az legalább rendesen össze volt rakva.
Nálam ilyen egy tipikus 6/10, de most azt hiszem egy komoly európai filmes darára lesz szükségem, hogy helyreálljon a lelki békém.