Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Biztosan nem fogjuk kifizetni. A Sevilla pedig jól fog járni Albertoval, remek kis játékos. Szerintem simán lehet 2. számú csatár az andalúzoknál Negredo mögött, és bízok benne hogy játszani is fog.kristop írta:tehát elvileg hét milliót kellene fizetni luis albertoért, a sevilla sportigazgatója szerint valószínűtlen, hogy kifizetjük ezt az összeget.
mindenképpen pozitívum, hogy újra előtérbe került titóéknál.Egyébként a PSG elleni visszavágóra is az A kerettel készül. Érik a szerződéshosszabbítása...
Az a baj, hogy neki nem "sima" neve van hanem egy szószerkezet: Deu+lo+feu = deu az istent jelent, a feu az a csinálni múlt időben a lo meg annyi, hogy azt. Szóval Isten csinálta aztbence-barca írta:Ha már ezt felhoztad. Hogy is kell ejteni?Gareth Tello írta: Még mindig jobb ez, mint amit a kommentátorok művelnek... "Dölöfu, Delöfu, Delöfű" satöbbi.![]()
Amikor mi kint voltunk a Barca B meccsen akkor a katalánok úgy mondták, hogy Dölöfú, de pár ember úgy ejtette, hogy Dulufeu .bence-barca írta:Ha már ezt felhoztad. Hogy is kell ejteni?Gareth Tello írta: Még mindig jobb ez, mint amit a kommentátorok művelnek... "Dölöfu, Delöfu, Delöfű" satöbbi.![]()
Elsősorban persze, hogy ez a lényeg. Szakmailag kell megfelelnie, ilyen szempontból pedig valószínűleg nem lesz gond. De az egyik befolyásolja a másikat. Pl CR sem éppen a szerénységéről híres, ugyanakkor azt senki nem vitathatja, hogy hatalmas alázattal viseltetik a játék és a csapattársai iránt. Ezért írtam, hogy Deulofeu csak akkor fog befutni, ha ezt megtanulja.Barcaman1993 írta:Én nem mondom, hogy nem szükséges a megfelelő személyiség, de itt fociról van szó és nem másról. Itt ez a lényeg.
Én is így tudom, az sjd-féle sem tér el sokban ettől.S.Agüero írta:Úgy tudom úgy kell ejteni, ahogyan leírjuk, de az így kicsit hülyén hangzik.
A spanyol kommentátor tegnap következetesen "Delofeeu"-nak mondta (így megnyomva az e-t)bence-barca írta:Ha már ezt felhoztad. Hogy is kell ejteni?Gareth Tello írta: Még mindig jobb ez, mint amit a kommentátorok művelnek... "Dölöfu, Delöfu, Delöfű" satöbbi.![]()
Ha már ezt felhoztad. Hogy is kell ejteni?Gareth Tello írta: Még mindig jobb ez, mint amit a kommentátorok művelnek... "Dölöfu, Delöfu, Delöfű" satöbbi.![]()
Még mindig jobb ez, mint amit a kommentátorok művelnek... "Dölöfu, Delöfu, Delöfű" satöbbi.Alcantara írta:Én személy szerint örülnék annak is, ha az ő nevét leíró fórumozók nem Deu névvel látnák el, hanem leírnák (némi gyakorlás) a teljes nevét, mert ezzel is megtisztelik a játékost, tekintve, hogy a fent említett nem a beceneve.
tökéletesen egyetértek.Egyenlőre neki szoknia kell a nagycsapat meccseinek légkörét. Erre tökéletesek ezek a meccsek. Ezért jó ez a nagy előny a ligában, hogy az ilyen titánok levetkőzzék a lámpalázat és kihozzák magukból egy idő után a tehetségükben rejlő adottságot.
ezzel viszont nem értek egyet.Én személy szerint örülnék annak is, ha az ő nevét leíró fórumozók nem Deu névvel látnák el, hanem leírnák (némi gyakorlás) a teljes nevét, mert ezzel is megtisztelik a játékost, tekintve, hogy a fent említett nem a beceneve.
Kíváncsi voltam a meccs utáni véleményedre, miután elég gyakran és hosszasan taglaltad itt, h mennyire nincs esélye az ifistáknak a felkerülésre és hogyan leépítik Titoék az egész utánpótlást meg a satöbbi, erre fel most egyszerre volt a pályán 6 up. korú srác és nem is csak néhány percet játszottaksura írta:Deu bebizonyította, hogy helye van a kispadon akár jön Neymar, akár nem jön. Hát még ha a jogos 11-est is megadták volna, amit kiharcolt.
Mivel bizonyította be ??? Semmit nem csinált,és a cselekkel is egyfolytában besült,én szurkolok neki,hogy robbanjon be,de ha ez meg is történik,akkor 1000%,hogy nem ez a meccs miatt lesz ! Megértem,hogy nehéz beállni egy olyan csapatba ami 5-0-ra vezet és már senkinek nincs kedve megszakadni,de ökörségeket akkor sem kell írni....Mert ezzel a meccsel abszolút semmit sem bizonyított !sura írta:Deu bebizonyította, hogy helye van a kispadon akár jön Neymar, akár nem jön. Hát még ha a jogos 11-est is megadták volna, amit kiharcolt.
félreértelmezés.Sanama írta:Valóban nem?de az önbizalmát és karizmáját nem veszítheti el.
Akkor mi történt Titivel, Bojannal, vagy most Sanchezzel? De még mondhatom Villat is.
Valóban nem?de az önbizalmát és karizmáját nem veszítheti el.
Nem azért, de bárki is ismeri a srácot? vagy olyan embert, aki ismeri? Nem hinném, ezek a fantasztikus cikkek meg... Nem mondom, hogy nincs benne igazság, de annyira áll közel az igazsághoz, mint a hazugsághoz. De ha mégis így lenne, kit érdekel, hogy milyen személyiségű, amíg a csapat hasznára válik. Inkább nézem (nézném) ezt a gyereket a flegmaságával és a maga zsenialitásával, mint mondjuk Pedrot, hogy gólt nem lő, töketlenkedik, de olyan gyönyörű személyisége, hogy lerí róla az alázat.Barcaman14 írta: Deulofeunál eddig nem sikerült elérni a kitűzött célt és ez már egyre nehezebb feladat lesz. Ebből kifolyólag több esélyt látok arra, hogy ez nem teljesen fog sikerülni és lehet, hogy hatalmas tehetség, de itt sem most, sem 5 év múlva nem lesz szükség egy nagyképű, ki vagyok én figurára. Legalábbis remélhetőleg a klub szellemisége soha nem fog ebbe az elindulni.
Tényleg remek iromány a srác helyzetéről, lehetőségeiről.shutterisland írta:deulofeuról egy kis olvasnivaló.
sok érdekesség van benne, jó, és tartalmas írás.
kötelező.