Nem Ede72 írta:Tiago, Bartra, Alexis, Montoya nem üti meg a Barca szintet...ez már egy fél csapat. Egy ilyen meccsen, amin a legnagyobb gond a motiváció hiánya, nem bírunk el ennyi pótkocsit...18 pont elonyről el fogjuk érni, hogy a végén izgulni kell a bajnokságért...egyébként ha Tito NY-bol hazatért, miért nem tudott elmenni Vigoba??? Na mindegy kedden kell villantani, nem ma...
Bartra fél éve nem rúgott labdába meccsen, Alexist nem húznám le, harcolt, kereste a lehetőséget, de nem tudott helyzetbe kerülni, Montoya szintén elfelejtette már milyen is tétmeccsen focizni + nem is posztján játszott. Hogy nem Barca szint? nagyon tudok mosolyogni az ilyen kijelentéseken. Teszem hozzá Bartra még így is jobb volt mint Piqué.
Nem ezeket az embereket kell elsősorban elővenni. Fabregasnak sajnos a mai teljesítménye is olyan volt mint tavasszal általában. Ennek ellenére én nem írnám le. Megmutatta már nem egyszer, hogy nagyon jó teljesítményre képes és igenis illik a csapatba. én leginkább a cserékben csalódtam. Megértem hogy fáradtak stb. de sajna több kárt okoztak mint hasznot kis túlzással. Villa ért egyáltalán labdába? Ini is rengeteg labdát eladott.
Mindent összevetve nem történt katasztrófa, gratulálni kell a Vigonak, kis szerencséjük is volt, de tettek ezért az X-ért.
Abban egyetértek hogy Tello jól játszott, de rengeteg támadás elhalt nála, nagyon sokszor rossz megoldást választott pedig tiszta gólhelyzet kerekedhetett volna belőle. Nem lehúzni akarom, de túlzásokba sem kell esni. Lehet, hogy Alexis veszélytelenebb volt kapura, de rengeteg kontrát megakadályozott, ami a másik szélről nem mondható el.
Illetve a koncentrációhiány nagyon látszódott, nem véletlenül kerültünk vagy 15x lesre.
Biztos vagyok benne, hogy Párizsban nem ilyen játékkal rukkolunk elő.