Katasztrófa nincs, nem csak a mi hibánk, hogy nem lett meg a győzelem, Stark kolléga és a sérülések is közrejátszottak ebben.
A visszavágó Messi és Mascherano nélkül érdekes lesz.
1. Messi pótlása - Cesc szerintem a mostanában mutatott játékát egyértelműen felülmúlta tegnap, a három hét alatt állandósítani lehet őt Messi-poszton, látszik, hogy ez jobban fekszik neki, mint a Xavi-Thiago-Iniesta melletti szenvedés a középpályán.
2. Mascherano pótlása - na, ez még érdekesebb lesz...
- Busquetset én azért nem raknám be Piqué mellé, mert nagy szükség van rá szűrőként, egy ilyen meccsen sokkal inkább ő védekezzen a középpályán, mint Song.
- Marad tehát Bartra és Song, egyik sem a tökéletes választás, erre aludni kell még néhányat, most a rutinja miatt inkább a kamerunit választanám.
- Az is megfordult a fejemben, hogy Adrianót alkalmazzuk középhátvédként, csak nem tudom, hogy felépül-e addig, illetve eszembe jutott, hogy a Madrid ellen milyen "jól" muzsikált ezen a poszton.

- Illetve Alvest is el tudnám képzelni Piqué mellett, ez esetben ugye Montoya lenne a jobbhátvéd, csak a brazil szerintem ne bírná ki, hogy ne menjen fel minden második támadással.
Szóval vannak kérdések bőven, lesz dolguk Titóéknak a következő napokban.
Azt gondolom, a továbbjutás mindenképpen meglehet, ha hiszünk magunkban, nem a tutyimutyi játékot hozzuk, megpróbáljuk elfelejteni Messi hiányát és megfelelően pótolni őt, illetve ha Fortuna is mellénk áll, ha csak egy gól erejéig is.
Ha mégsem sikerülne a továbbjutás, akkor pedig lehet 100%-ig a ligára koncentrálni, nehogy még az is kicsússzon a kezünkből.
Visca el Barça!
messideco írta:Amúgy Deulofeu centerként is szokott játszani, vagy szélről indul inkább?
Amennyit láttam belőle, inkább szélső, de középcsatárként is lehet játszatni, csak szerintem azzal, hogy berakjuk szenvedni a benga bekkek közé, elvesztegetjük a gyorsaságát és a kreativitását.