visca el barca írta:
csak tegnap volt legalabb 5 szituáció amikor puyol mentett helyette mert nem ért vissza. persze természetes, h a védők kisegítik egymást, azért vannak, de azért valljuk be, hogy ezt egy nem depor kaliberű csapat általában kihasználja.
szívesen megnéznék valami olyan statot, hogy az elmult 3 honapban hány gólt kaptunk csak azért mert a szélsők fennragadtak.
ergo lehet h jó tesz a támadásnak h ő is meg alba is mint a mérgezett egér rohangálnak fel-alá, de amennyire jó ez annyira rossz is...
mellesleg tényleg nem lehet mostanaban panasz alvesre, önmagához képest jol játszik, sztem tegnap is azért kezdett ő, hogy ne essen ki a ritmusból. és ami a legszembetűnőbb, hogy mostanában nem megy minden beadása a lelátóra

Tényleg csak azt tudom mondani erre, hogy nézd meg milyen szerkezetben játszik a csapat. Amikor szándékosan jobboldali támadó nélkül állunk fel, akkor Alves mozog fel a helyére, és ilyenkor tudatosan úgy védekezünk, hogy neki ne kelljen visszasegítenie, viszont az ellentámadásnál megjátszható legyen szélen. Nézz meg egy letámadást, Alves sokszor a balhátvédig üldözi a labdát, és mások lépnek be mögé fedezni őt, és ez teljesen tudatosan van így. (amúgy allas-nak talán van erről is egy videoja)
Sokkal nagyobb probléma volt az elmúlt időszakban, h nem h ő nem ért vissza, hanem senki más a védőkön kívül. Se Pedro nem segített a tolódásnál, Muntari felfutását a középpályások végignézték, stb. stb.
Szóval ha csapatszinten nem működik az egész, akkor tényleg lehet mutogatni, h hol volt Alves? miért van az ellenfél létszámfölényben?, de sztem védekezésnél egy ideje már nem 1, hanem 2-3 ember mínuszban vagyunk. Viszont azon gondolkozom, h Thiago pl. szemmel láthatólag elég jól és sokat segít vissza, ebből szempontból talán megdobhatja a csapatot az ő játszatása.