Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Sosem bírtam különösebben Mancinit, ez is alátámasztja, hogy miért.Zozzy 5 írta:...

Ez már erősség, nem nézhetőség, avagy élvezhetőség.Mezner2 írta:...
Mondom, hogy segített neki az a telefonbeszélgetés Bale barátunkkal.Game90 írta:Gervinho meg fényt kapott, újabb gólpassz.
Én meg veled nem értek egyetGareth Tello írta:Ehhez a meccshez pont nem volt szerencsém, de amúgy nem értek egyet, számomra a PL a legnézhetőbb, legélvezhetőbb bajnokság a világon, sokkal gyorsabb, dinamikusabb a spanyolnál.Barcaman1993 írta:Volt "szerencsém" szintén megtekinteni. Nem akarok nagy felháborodást szítani, de a Celta elleni meccsünkön jobban játszottunk, mint ez a 2 csapat együttvéve. Hihetetlenül unalmas meccs, helyzet is csak elvétve. Az angol foci nála továbbra is a majdnem nézhetetlen kategóriába tartozik a spanyolokhoz képest. Csel nincs, passzjáték minimális, ívelgetések annál inkább... Borzalom.
Ráadásul a technika is egyre inkább teret hódít, köszönhetően az egyre több külföldi, fiatal, tehetséges, technikás támadónak és középpályásnak. (Mata, Michu, Hazard, Kagawa, Cazorla, Agüero, csak hogy néhányat említsek.)
Amúgy nagyon szubjektív ez a dolog, valaki így látja, valaki úgy, olyan nincs, hogy valakinek igaza van, mindenki számára más jelenti A Bajnokságot.
Ez nálam egyértelműen a PL, de azt is megértem, ha valaki a Ligát részesíti előnyben.
Engem ebben az lepett meg a legjobban, h Rosicky még él egyáltalán. Már nem is tudom mióta nem hallottam róla semmit. Utoljára valami 2 évvel ezelőtti ManCity elleni gólpasszra emlékeszem tőle, de már akkor is valami sérülésből tért vissza.Game90 írta: Commentator: "Rosicky, not known for his goalscoring abilities, one goal in 65 league games." 45 mins later - "Rosicky has scored 2 goals!"
Ráadásul Lennon is megsérült...Game90 írta:Bale-t hordágyon vitték le a Basel ellen:
http://www.thickaccent.com/2013/04/05/g ... sel-video/

Chelsea nem semmiGame90 írta:1999-2003 nettó költés:
United: £90,050,000
Liverpool: £60,110,000 (a MU 50%-kal többet költött)
Newcastle: £56,950,000 (a MU 58%-kal többet költött)
City: £54,662,000 (a MU 65%-kal többet költött)
Spurs: £46,552,500 (a MU 93%-kal többet költött)
Chelsea: £40,760,000 (a MU 121%-kal többet költött)
Arsenal: £17,916,000 (a MU 403%-kal többet költött)
2004-2013 nettó költés:
Chelsea: £524,500,000 (325%-kal többet, mint a MU)
City: £434,820,000 (252%-kal többet, mint a MU)
Liverpool: £168,800,000 (37%-kal többet, mint a MU)
United: £123,400,000
Spurs: £100,850,000 (a MU 22%-kal többet költött)
Newcastle: £1,900,000 (a MU 6,395%-kal többet költött)
Arsenal: -£23,570,000 (a MU > 12,300%-kal többet költött)
Carlos Tevez has played 234 hours of Premier League football since joining West Ham in 2006. He has been ordered to do 250 hours community service - that's 16 hours FEWER than his total time on the pitch in the Premier League.

Ehhez a meccshez pont nem volt szerencsém, de amúgy nem értek egyet, számomra a PL a legnézhetőbb, legélvezhetőbb bajnokság a világon, sokkal gyorsabb, dinamikusabb a spanyolnál.Barcaman1993 írta:Volt "szerencsém" szintén megtekinteni. Nem akarok nagy felháborodást szítani, de a Celta elleni meccsünkön jobban játszottunk, mint ez a 2 csapat együttvéve. Hihetetlenül unalmas meccs, helyzet is csak elvétve. Az angol foci nála továbbra is a majdnem nézhetetlen kategóriába tartozik a spanyolokhoz képest. Csel nincs, passzjáték minimális, ívelgetések annál inkább... Borzalom.
De ennek oka van. Mármint, hogy több időt fordítanak a kiesőjelöltekre is. Maradjunk szigorúan a focis okoknál (a gazdaságin túl). Meg lehet nézni egy angol kiesési rangadót, összevetve egy spanyollal.Barcaman1993 írta:Hát, én ebben azért annyira nem lennék biztos. A különbséget abban vélem felfedezni, hogy a spanyol bajnokságban van szó a 2 nagyról, míg a PL-ben még a kiesőkre is tetemes időt fordítanak.Barcaman14 írta:Viszont az biztos, hogy körítésben, hangulatban utánozhatatlan a PL!
méghozzá egy olyan pénzügyi kérdés, ami már teljesen off a témától hiszen ha összehasonlítjuk spanyolország és anglia gazdaságát láthatjuk, hogy Spanyolország romokban és tombol a gazdasági válság, míg Angliában az angol nem vállal el akármilyen munkát mert szinte mindent szir-sz*rt a külföldi munkások vállalnak el. Van idejük kimenni meccsre, és ami a legfontosabb pénzük is, hiszen nem biztos, hogy rohanni kell 10 órázni a gyárba a legtöbbjének. Spanyolországba ha hétközi forduló van szinte biztos, hogy nincs teltház és állítom a bl meccseken se lenne ha nem lenne annyi külföldi, persze ez igaz Angliába is de ott a másodosztályba is olyan fanatizálás van.. De hát Angliának ez van, Spanyolország azért jobban használja a turizmust.Barcaman1993 írta:Hát, én ebben azért annyira nem lennék biztos. A különbséget abban vélem felfedezni, hogy a spanyol bajnokságban van szó a 2 nagyról, míg a PL-ben még a kiesőkre is tetemes időt fordítanak. Az már más kérdés, hogy az angol csapatok fele nyugodtan játszhatna az NB1-ben, mert 0 kreativitásra képesek. Nem értem a nagy hype okát. Azt meg nem mondom, hogy hiába volt ez Chelsea-MU, hangulatban messze nem ér fel egy Klasszikussal. Sokkal több néző van, ezt aláírom, szebbek a stadionok, ezt is, de ez csak pénzügyi kérdés, nem pedig a játék színvonalára utal, mert továbbra is "majdnem" nézhetetlen.Barcaman14 írta:Viszont az biztos, hogy körítésben, hangulatban utánozhatatlan a PL!
Hát, én ebben azért annyira nem lennék biztos. A különbséget abban vélem felfedezni, hogy a spanyol bajnokságban van szó a 2 nagyról, míg a PL-ben még a kiesőkre is tetemes időt fordítanak. Az már más kérdés, hogy az angol csapatok fele nyugodtan játszhatna az NB1-ben, mert 0 kreativitásra képesek. Nem értem a nagy hype okát. Azt meg nem mondom, hogy hiába volt ez Chelsea-MU, hangulatban messze nem ér fel egy Klasszikussal. Sokkal több néző van, ezt aláírom, szebbek a stadionok, ezt is, de ez csak pénzügyi kérdés, nem pedig a játék színvonalára utal, mert továbbra is "majdnem" nézhetetlen.Barcaman14 írta:Viszont az biztos, hogy körítésben, hangulatban utánozhatatlan a PL!
Egyetértek! Ezért is írtam, hogy a hangulata hiányzik, sem mint az angol foci stílusa. Annak is megvan a maga szépsége persze, de a én is spanyol foci párti vagyok, bár azt hiszem ez nem meglepő.Barcaman1993 írta: Az angol foci nála továbbra is a majdnem nézhetetlen kategóriába tartozik a spanyolokhoz képest. Csel nincs, passzjáték minimális, ívelgetések annál inkább... Borzalom.

Volt "szerencsém" szintén megtekinteni. Nem akarok nagy felháborodást szítani, de a Celta elleni meccsünkön jobban játszottunk, mint ez a 2 csapat együttvéve. Hihetetlenül unalmas meccs, helyzet is csak elvétve. Az angol foci nála továbbra is a majdnem nézhetetlen kategóriába tartozik a spanyolokhoz képest. Csel nincs, passzjáték minimális, ívelgetések annál inkább... Borzalom.Barcaman14 írta:Hiányzott már az angol foci hangulata, ennek apropóján megnéztem a Chelsea-MU-t. 1-0-val tovább mentek a kékek.

- Üdvözlöm, Mr. Bale, Gervinho vagyok, szeretnék tanácsot kérni öntől a mai meccsel kapcsolatban. Az az igazság, hogy már vagy két éve nem volt egy jó mérkőzésem se, de ma a Reading ellen szeretnék robbantani. Mit tanácsol?Game90 írta:Gervinho 1 gól, 2 gólpassz, van kérdés?
Gervinhoba mi az isten ütött ?Game90 írta:Ez nagyon sima volt, végig domináltuk a meccset. Gervinho 1 gól, 2 gólpassz, van kérdés?
Gervinho on song ☑ Magical Cazorla ☑ Giroud's sexy goal ☑ Arteta goal + hair still perfect ☑ Breathtaking passes ☑ Orgasmic play ☑