Hát, skacok, ami ma történt velem, az biz' Isten maga a csoda.
Történt ugyanis, hogy kb. -5x,000 forintba voltam.. Megelégeltem az egészet, a fogadásból megspórolt 50,000 forintomat feltöltöttem bet365-re, és gondoltam elszórakozok vele. Nos, sikerült lemennem 10,000 forintra, majd egészen 2,000 forintig. Lelkiállapotomat el tudjátok képzelni...
De mi utána jött, az tényleg maga a csoda:
Nézzük képekbe mi történt...
Itt látszik, hogy ezzel a 2,000-rel indultam neki.
Itt már ugyan több pénzem volt, de nem gondoltam, hogy a végén ez lesz belőle.
És ami végül az egészből lett.
Őszintén szólva nem tudom mekkora mákom volt, és arra mekkora odds lehetett, hogy én 2,000 forintból 280,000 forintot összeharácsolok, de összejött.
Az utolsó fogadásra hívnám fel a figyelmet: néztem élőben a meccset, és számomra hihetetlen volt, hogy nem születik gól. Félidő 0-0... Hazaiak akkora fölényben játszottak, hogy hihetetlen.
Mondom a 40,000-et felteszem, hogy a hazaiak szereznek gólt a 80. perc előtt... Ment az idő, az ellenfél is támadgatott, mondom, az nem igaz, hogy itt nem lesz gól. 2-es oddson adták azt, hogy lesz gól a 80. perc előtt (itt ugye mindegy, hogy ki szerzi).
Teltek a percek, helyzet, ziccer, kapusbravúr, kapufa, minden volt. Én meg 250-es pulzussal néztem a meccset, és azt hajtogattam magamban, hogy "Ez nem létezik!"
És eljutottunk odáig, hogy én már lélekben mindenről lemondtam, amikor egy 20 méteres szabadrúgáshoz jutott a hazai csapat... 77. perc lejárt már, 78.-ba beleléptünk, tudtam, hogy vagy ez vagy semmi. Hát Hector Mancilla akkora gólt akasztott, hogy az hihetetlen, még most is pislogok. Linkelnék róla videót, de sehol sem találtam.
Itt a meccsről a bizonyíték!
Nos ennyi lenne a kis sikersztori. (ami gyakorlatilag ugyanakkora elrettentő példa is)
De az biztos, hogy ma ennek tiszteletére bevágok néhány sört!
Ja, és azt hozzá se kell tennem, hogy 253,500 forintot azzal a lendülettel meg is indítottam lefelé. A többivel majd holnap (vagyis ma) bohóckodok tovább. Ha nem is ekkora sikerekkel, de... Na majd meglátjuk!