Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Köze nincs a gyors felépülésének a gyermekkori kezeléshez, 2005-2008 között több mint 1,5 évet hagyott ki sérülések miatt,ott és akkor radikálisan megváltoztatták az étrendjét ami addig főképp vöröshúsokból állt (argentín révén ez nem meglepő) más kajákat,más erőnléti edzéseket,plusz munkákat adtak neki,ennek köszönheti,hogy kevesebb ideig sérült az átlagnálferninho írta:ha Messi 1 percet se fog a visszavágón játszani, akkor én 2 hétig egy betűt nem fogok erre a fórumra írni...Deus írta: De 3 hét? uh... Mikor volt neki ilyen hosszú kényszerpihije utoljára?
mondjuk az lehet csak azért lesz, mert a padon lesz és nélküle eldönti vhogy a Barca, de ezt a kockázatot bevállalom.
Messit ugye kezelték kiskorában és az elég egyértelmű, hogy ettől a sérülései is sokkal gyorsabban rendbe jönnek, meg nem is annyira sérülékeny, plusz a Barca orvosi stábja ilyen szempontból zseniális, szóval nem kell itt aggódnotok sztem.
Hagyjuk már ezt a Messi kezelést. Iszod a fiatalok hülyeségeit ezzel kapcsolatban.ferninho írta:Messit ugye kezelték kiskorában és az elég egyértelmű, hogy ettől a sérülései is sokkal gyorsabban rendbe jönnek, meg nem is annyira sérülékeny, plusz a Barca orvosi stábja ilyen szempontból zseniális, szóval nem kell itt aggódnotok sztem.
Messi gyerekkori kezelését idekeverni elég balgaság tekintve hogy első éveiben rendre hónapokat hagyott ki hasonló izomsérülések miatt...ferninho írta:ha Messi 1 percet se fog a visszavágón játszani, akkor én 2 hétig egy betűt nem fogok erre a fórumra írni...Deus írta: De 3 hét? uh... Mikor volt neki ilyen hosszú kényszerpihije utoljára?
mondjuk az lehet csak azért lesz, mert a padon lesz és nélküle eldönti vhogy a Barca, de ezt a kockázatot bevállalom.
Messit ugye kezelték kiskorában és az elég egyértelmű, hogy ettől a sérülései is sokkal gyorsabban rendbe jönnek, meg nem is annyira sérülékeny, plusz a Barca orvosi stábja ilyen szempontból zseniális, szóval nem kell itt aggódnotok sztem.
ha Messi 1 percet se fog a visszavágón játszani, akkor én 2 hétig egy betűt nem fogok erre a fórumra írni...Deus írta: De 3 hét? uh... Mikor volt neki ilyen hosszú kényszerpihije utoljára?
Hát el kell ismernem, hogy végülis neked volt igazad...Sanama írta:Akkor sajnos jól láttam, hogy a combját fogja...Hát visszavágóra össze kell szedni magunkat.

Ja hát akkor ezt tessék kérdezniBarcaman1993 írta:Azt tudom, csak konkrétan 3-at.sjd írta: Osasunának 4et lőtt nem is olyan régen.![]()
Azt tudom, csak konkrétan 3-at.sjd írta: Osasunának 4et lőtt nem is olyan régen.
Osasunának 4et lőtt nem is olyan régen.Barcaman1993 írta:Messi lőtt már 3 gólt egy meccsen, ebben a szezonban?
Én meg úgy tudom,hogy ez nem a média sara,hanem Platini-é és Blatteré ! Pisztolyt fogtak Cassano,Totti,és Vermalen fejéhez is,hogy mindenképp mondjanak vmi jót Leóróllui1698 írta:El ne higgyük már ezeket. Mindet a média találja ki, hogy szentként állítsák be ezt a guggolni nem tudó arrogáns laborszökevényt, aki még arra sem képes, hogy a Real-ban játsszon...Mezner2 írta:respektálják a srácot mások is
El ne higgyük már ezeket. Mindet a média találja ki, hogy szentként állítsák be ezt a guggolni nem tudó arrogáns laborszökevényt, aki még arra sem képes, hogy a Real-ban játsszon...Mezner2 írta:respektálják a srácot mások is

Love the way he tells the truth!shutterisland írta:" Csak egyetlen játékos van, aki olyasmire volt képes, amire én sohasem, és ez Messi. Nem hiszem, hogy egyetlen olasz labdarúgót is magam elé raknék a rangsorban. A számok önmagukért beszélnek. "
totti.
Egymás után a Cassano és Totti nyilatkozat...shutterisland írta:" Csak egyetlen játékos van, aki olyasmire volt képes, amire én sohasem, és ez Messi. Nem hiszem, hogy egyetlen olasz labdarúgót is magam elé raknék a rangsorban. A számok önmagukért beszélnek. "
totti.