Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jah, ezen én is felidegesítettem magam. Azért a szlovákoknak mindig is olyan jó csapatuk volt, hogy számolni kellett velük, sokan játszanak az NHL-ben, akik meg nem ott azok a legerősebb ligákban. Meg amúgy a neveket sem bírja kimondani, elkezdi: Gaborcsik, Garborik, Graboriki. Csak le kéne olvasni. Amúgy Gaborik a leggyorsabb az NHL-ben!Melkor írta:Én a végét láttam, egész gyors a srác..jelwaz írta:Láttátok az orosz-szlovák meccset? Ilyen jó mérkőzést rég látam! És ki volt a legjobb? Hát persze, hogy a kedvencem, Marian GaborikMilyen gólokat rámolt, te jó isten!
![]()
![]()
![]()
, és a csuklója sem rossz!
![]()
Azt viszont nem értem, hogy a kommentátor miért mondta, hogy ez micsoda meglepetés.........én a nevek alapján kb egyerősnek érzem a két csapatot.
a Svédeket hagyd ki boixos amigo :DDdBoixos írta:mivel a kanadaiak egyébként is nagyon jók, ezért
HEJJA SUOMI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
svédek, csehek, szlovákok--->>> FFÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚJJJJJ!!!!
Én a végét láttam, egész gyors a srác..jelwaz írta:Láttátok az orosz-szlovák meccset? Ilyen jó mérkőzést rég látam! És ki volt a legjobb? Hát persze, hogy a kedvencem, Marian GaborikMilyen gólokat rámolt, te jó isten!
![]()
![]()
Szerintem pont a svédek nem emelkednek ki a Kanadát követő csapatok közül (bár az sem biztos, hogy Kanada kiemelkedik). A svédeknél érzésem szerint az oroszok és a csehek is erősebbek, inkább őket lehetne kiemelni.Melkor írta:Kanada - svédek - szlovákok, finn, usa, oroszok, csehek.
Véleményem szerint ez jelenleg az erősorrend, de elég kicsik a különbségek a csapatok között, szal egyik győzelme se lenne igazán meglepetés.
Strobel és Broten nevére emlékszem, a Suter srác pedig gondolom, a népes és igen híres Suter família tagja, ergo Gary Suter testvére. De amikor én elkezdtem az NHL-lel foglalkozni ('94 körül), akkor ezek a srácok már nem nagyon nyomták ott.HAnonymus írta:OFF
Jim Craig
Steve Janaszak
Bill Baker
Dave Christian
Ken Morrow
Jack O'Callahan
Mike Ramsey
Bob Suter
Neal Broten
Steve Christoff
Mike Eruzione
John Harrington
Mark Johnson
Rob McClanahan
Mark Pavelich
Buzz Schneider
Dave Silk
Eric Strobel
Phil Verchota
Mark Wells
ON
HAnonymus írta:OFF
Jim Craig
Steve Janaszak
Bill Baker
Dave Christian
Ken Morrow
Jack O'Callahan
Mike Ramsey
Bob Suter
Neal Broten
Steve Christoff
Mike Eruzione
John Harrington
Mark Johnson
Rob McClanahan
Mark Pavelich
Buzz Schneider
Dave Silk
Eric Strobel
Phil Verchota
Mark Wells
ON
Látom nézted az hbo-t és ott is a csoda a jégent nemtom a névsort de szerintem ezt nem is ide kéne írnodcsababarca írta:Tudom hogy nem ide tartozik,de nem tudna nekem valaki adni egy linket, amin megtalálhatom a lake placidi téli olimpián aranyérmet nyerő usa jégkorong válogatott tagjainak névsorát?
előre is köszönöm.(bocs hogy ilyenekkel zaklatok bárkit)
Visca el barca!!!!!!!!!