Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Ez a legdurvább, hogy ilyen labdakezelési hibákat itt Fehérváron nem látni, maximum Torghellénél. Ez még olyan embereknek is feltűnik, akik nem sűrűn néznek focit.Mezner2 írta:Labdakezelés ?? Elsírtam magam meccs közben többször is (a vezetésünk ellenére),hogy mind1iktől 0,5-m-re elpattan a labda,még a legegyszerűbb passzok után is,pedig a legtöbbjük Nyugaton profiskodó amatőr !

Nekünk mindig van kifogásunkPick írta:Nem játszottunk annyira rosszul csak meg kéne tanulni kihasználni a helyzeteinket! És a védelmet meg össze kéne már kapni, Mészáros miért válogatott??? Miért nem Bogdán védett? Vele simán elkerülhető lett volna a második gól

Elöször is ott lenni, de a kérdésedre az elkövetkező 10-15 évben nem kell válaszolniuk az illetékeseknek.Mihu írta:Komolyan kérdezem: mi a fészkes fenét akarunk mi így egy VB-n, vagy EB-n?

Meg ne haragudj, de vélhetően ugyanazt a meccset néztézek a Knézy-vel, de az nem a magyar-román volt.Tarsi88 írta:Nem értem, hogy mi ez a hangulat, az első félidőbe idegesen játszottunk, de a másodikba teljesen a románok fölé nőttünk. Szabics, Hajnal és Mészáros akik lefelé kilógnak, az ő helyükre kéne találni valakit és nem lenne rossz ez a csapat. Nyilván nem kell túlzott elvárásokat támasztani velük szemben, de azért a védelmet leszámítva dicséretet érdemelnek a tegnapi meccsért. Szalait sem értem miért támadják ennyien, igen kihagyott egy óriási ziccert (ezt barca szurkolóként már megszokhatta volna mindenki...), de mezőnyben hasznos volt és benne bármikor benne van a gól.