Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Mivel a következő európai sorozatból amiben indulhatnának ki vannak zárva, ezért a bajnokság nekik tök mindegy, a lényeg, hogy legalább egy EL hely legyen meg. A BL-re koncentrálnak nagyon, mivel nyilván abban van most a pénz, illetve ha megnyernék akkor fellebbezhetnének a döntés ellen azt hiszem. Nem mintha erre rengeteg esélyük lenne.#David Villa# írta:Nézem a meccset, tartalékos a Malaga
Pont most akartam én is írni. Nézem a meccset, tartalékos a Malaga, de a Sociadad nem semmi. A Real elleni 4:3-as vereség óta ez lesz a 12. meccsük, amelyen veretlenek maradnak, többek között legyőzve a Barcát vagy az Atleticot.Barcaman1993 írta:Most egy a Sociedad-Malaga meccs. 3-0-ra mennek a baszkok, a meccs nem mellesleg a 4. BL indulást jelentő helyért megy. Azért erre nem számítottam. Nagy csata lesz még itt, azért a 4. helyért.
Értelek, először én sem értettem igazánRinku írta:???barcafan07 írta:Messi nélkül is tovább tudunk jutni a Bl-ben nem szabad kockáztatni mert az a Bl győzelembe kerülhet
???barcafan07 írta:Messi nélkül is tovább tudunk jutni a Bl-ben nem szabad kockáztatni mert az a Bl győzelembe kerülhet
Nem kell Messire játszaniaKicsi Ini írta:Pedronak miért megy ilyen jól a válogatottba?
Nem nézem a meccset, de nem középen játszik véletlenül?Kicsi Ini írta:Pedronak miért megy ilyen jól a válogatottba?
linket valaki?salas9 írta:Kezdőcsapatok:
Valdés - Arbeloa, Ramos, Piqué, Monreal - Sergio, Xavi, X.Alonso - Pedro, Villa, Iniesta
Lloris - Jallet, Varane, Koscielny, Evra - Pogba, Matuidi, Cabaye - Valbuena, Benzema, Ribéry
DigiSport 2recrea írta:Adja valami a francia-spanyolt?
Gratula a válogatottnak, és a Barcelonai kontingensnek issalas9 írta:A spanyol U21-es csapat tegnap 3-1-re nyerni tudott Oroszország ellen. A hazaiak góljait Rodrigo, Muniain és Thiago szerezték. Barcelonai szemszögből Montoya, Thiago, Bartra és Deulofeu kezdő volt. Első kettő végig a pályán volt utóbbiak közül Bartra 75., Deulofeu 45. percig volt fent, csereként pedig Muniesa 15., Tello 45. percet játszhatott
Sőt Planas lett volna a 7. játékos tőlünk de ő megsérült így még a mérkőzés előtti napon hazautazott. És igen a csapat másik fele a Castillara épült Nacho személyébenvisca el barca írta:örömmel látom h az u21-es team is a barcásokra épít. gondolom a csapat másik fele a castillából jött... oh wait
örömmel látom h az u21-es team is a barcásokra épít. gondolom a csapat másik fele a castillából jött... oh waitsalas9 írta:Így van, örülök is neki! Annak meg végképp, hogy Montoya és Thiago végig a pályán volt. Bartra és Tello 65., Muniesa 70., Deulofeu pedig 45. percet játszott a mérkőzésen.bence-barca írta:Spanyol U21-es csapat 5-2-re verte a norvégokat, Tello lőtte az első két gólt!
Jövő hétfőn folytatás. Egy kicsit nehezebb mérkőzés jön az Oroszok ellen Alcoronban.