vicces, hogy eljutottunk onnan, hogy én 4kg-s power proteint fogok venni reggeli fejhérjének, hogy másra is tudjak költeni...oda, hogy mekkora szr vagyok, hogy nem tudom az edzést és kajálást maximálisan betartani, biztos csak kifogást keresek.
de azért a teljesség kedvéért akkor leírom, hogy ma voltam edzeni, és bár csak 25 km-re van a konditerem, ahova járok, mégis mennyi időt vett igénybe.
a 13.50-es busszal mentem be csabára, beértem 14.20-ra, a 14.30-as helyi járattal mentem fel a bajzára, így mire átöltöztem, nagyjából 15.00-kor elkezdtem edzeni. végeztem 16.15 körül, lezuhanyoztam, átöltöztem, elkaptam egy helyi járatot, és kiértem 16.45-re az állomásra, ahonnan a 16.55-ös busszal tudtam hazajönni, és 17.30-ra értem haza a szobácskámba.
tehát odavoltam 3 óra 40 percet.
hogy van e közelebb konditerem ? van, kettő is, de az egyik nincs jobban felszerelve, mint egy sima garázskondi, van vagy 3 gép meg 5 súlyzó, a másik meg tele van afrikai légiósokkal.
a csabai konditermek közül pedig max 20 percet tudnék spórolni, ha váltanék, de vagy drágábban jönne ki, vagy ismét csak kevésbé felszerelt termet találnék.
de nincs is ezzel baj, hiszen nem mindig itthonról megyek be, csak az a gáz, hogy 4-5, a kondival egyenrangú fontosságú, vagy fontosabb dolog (barátnő,iskola,diákmunka,foci,barátok) is van az életemben, és általában egymáshoz kell igazítanom a dolgokat.
ezzel sem lenne még baj, meg lehet oldani, meg is tudom nagyjából, de a már korábban írt övsömörrel, ami miatt 3 hetet hagytam ki, a mérgezéssel, ami miatt 2 hetet, a húzódásommal, ami miatt 3 hetet, az utóbbi hónapokban divatos vírus elkapásával, ami miatt ismét 2 hetet...ezekkel nem nagyon tudok mit kezdeni.
a kajálás szintén, amikor van lehetőségem, betartom, amikor valami keresztülhúzza, sajnos nem tudom.
nyilván ha profi testépítő lennék, akkor az életem minden egyes pontját ehhez igazítanám, de nem vagyok az, ezért nem tudom ezt megtenni.
a kérdést megelőzve pedig igen, attól függetlenül, hogy sajnos nem sikerül mindig mindent rendben tartani, igen is van értelme beruháznom táplálékkiegészítőkre.
akkor nem lenne értelme, ha szrnék az egészbe, és full rossz lenne az egész edzésem meg étrendem.
de most azért, mert nem tökéletes, hanem csak nagyjából tudom betartani a dolgokat, nem gondolnám, hogy kidobott pénz lenne, ahogy eddig sem volt az.
mondjuk azt sem értem, miért kell ilyet elmagyarázni, mindannyian mások vagyunk, más genetika, más körülmények, más anyagi helyzet, más szokások, más értékrendek, más felfogás.
amit tudok, megteszek az ügy érdekében, de vannak fontosabb dolgok is, és vannak olyan dolgok is, amik ellen nem tudok tenni, és akadályozó tényezők.
ennyi.