Bob_Marley írta:Egyáltalán nem éreztem semmi különöset a kérdésben Szalai felé, mondták neki pár meccse nem lőtt gólt (viszonylag szót használ az újságíró is) de a kérdés arra irányult, hogy érez-e bármi féle nyomást.
Erre pökhendin válaszol, meg megsértődik.Akkor ne menjen sajtótájékoztatóra "ha nem bírja".
Dzsudzsákos dologban meg nekem is fura volt, hogy azt mondja különleges esemény hogy Románia ellen lehet szurkolni, WTF??Nem magunkért szurkolunk hanem más ellen ?
Mindkét úriember jóval normálisabban is közölhette volna mondanivalóját.Nem megsértődni meg kényes utakra evezni.
Barcaman14 jól leírta, jóval profibban lehetett volna válaszolni (még ha a kérdés adott személynek "sértő" ) főleg hogy Nyugaton játszó porfi focistákról van szó.
A hátulgombolós Kovács jóval érettebben nyilatkozott csak úgy mellesleg.
De hozzáteszem összességében sokat nem befolyásol, meg nem jó meg rossz fiúkról van szó, ki kell menni a pályára és ott megmutatni mit tudunk aztán ennyi.Nem a szimpatikus vagy antipatikus nyilatkozatok a lényeg hanem az eredmény, de érdekes volt mindenesetre.
De Bob,
az meg van szabva, hogy mit válaszolhat egy játékos?
Én nagyon örülök, hogy ezt mondta Szalai, komolyan mondom. Nem hogy ki lenne nyalva a sgge, mert nem sok ilyen játékost tudunk felmutatni, aki egy EU TOP5ligában rekordokat döntöget, még a kérdésekkel is rúgjunk bele, mert azt a menő, meg hát ez a magyar szokás... Végre egy ember megmondta, hogy a hócipője tele van a fikázásokkal, és ezzel hagyják békén.
Ezzel sem értem mi a baj, nem az anyjába küldte el, csak megmondta a véleményét...
A romános részhez meg, nem értem miért keresed a lehetőséget arra, hogy beleköthess

Annyira egyértelmű...
Na de peace
ui: Bob, szerintem te is jobban szurkolsz a Barcának egy RM ellen, mint egy Celta Vigo ellen, vagy a Bostonnak egy LAL-MIA duo ellen, mint a Bobcats ellen.