ozsimiki írta:Primitive!
Követed Miami tornát?
Djoko,Murray milyen formát mutat? Nincs ugye Fed,és Nadal sem,visszamondták az indulást, meglepne,ha nem ők döntőznének.
Bocsi, csak most vettem ezt észre.
Igen követtem, viszont a többi kérdésedre már az idő megadta a választ.
Haas menetelése a tornán lenyűgöző volt. Imádom a németet, egy zseni. Kár, hogy eljárt felette az idő, és nem tudott valami nagyot felmutatni. Hátha sikerül Neki ebben az évben összehozni valami kiemelkedőt. Szerintem elsősorban erre a németországi tornákon lesz lehetősége. Halleban talán majd tud virítani, füvön szeret játszani Tommy, és talán a formája is kitart addig.
Őszintén szólván nekem picit csalódás volt ez az egész torna, és nem azért mert Djokovic kiesett... A Murray win már magában vicc! (már elnézést, de ezt a Murrayt nagyon sok TOP10-es játékos verte volna) Ferrer meg megköszönheti magának, hogy ekkora balek, mert szerencsétlen nem sokszor lesz ilyen tűzközelben. Ezt a Murrayt illett volna ma megfogni, főleg meccslabdáról.

Murray 5-6 40-15-ről hozta vissza Ferrert egészen 40-A-ig. A meccslaszti kihagyása után viszont nem igazán volt kérdés. Ferrer elfogyott a tie-break-re, fizikálisan, és mentálisan is. Őszintén szólva sajnálom a spanyolt, másrészt viszont óriási baleknak is tartom, mert bőven lehetne nagyobb játékos, ha helyén lenne a feje.. Viszont TOP4 ellen mindig összecsinálja magát, és elfelejt teniszezni.
Nőknél pedig nincs kérdés. Serena hihetetlen. Nem szeretem az amerikai nehézbombázót, de hihetetlen hogy mennyire "érinthetetlen". Igazából csak kizárólag rajta múlik, hogy nyerni akar vagy sem. Egy kiváló formában lévő Sharapova kapott ellene a döntő szettben egy 6-0-át.
A box meccset meg nem néztem, de ha úgy van, ahogy olvasom, akkor eléggé nagy szánalom a dolog. Lassan már nem lesz tiszta sport... Mindenhol a korrupció/pénz/politika. Szánalmas!
Matyi
2:15-től.