Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
lehet, nemtom, nem néztem utána...csak arra emlékszem, hogy a szezon elején tavaly is most is szenzációsan tolta, a szezon végén meg teljesen szürke volt... az oka lehet esetleg, hogy szezon elején több szerepet kap, a szezon végén a fontosabb meccseken alap a Xavi-Ini kettős és így nincs folyamatosan játékban, kiesik a ritmusból, pont akkor, amikor a többiek a legjobban pörögnek...sjd írta:Pedig a jó időszakai kifejezetten azok voltak amikorSubinho írta:azzal a hibával, hogy be akarták erőszakolni mindenáron a csapatba, holott ő is akkor játszott igazán jól, amikor Xavi helyett és nem mellette játszott, illetve folyamatosan. akkor mindenki istenítette...
egyszerűen nem szabad egyszerre a pályán lennie az Iniesta, Xavi, Cesc hármasnak!
1. Árnyékékként játszott, Xavi és Iniesta előtt (2011 ősze)
2. Cesc-Ini-Xavi 3as játszott (2012-2013 tele)
2012 tavaszán nagyon sokszor játszott Xavi helyett, nagyon haszontalanul, és most is csak a Milan, illetve a Real ellen fuccsolt be látványosan a 3 kp (innen jön azt sztem mindenkinél, hogy értelmetlen 3ukat egyszerre játszatni), egyébként eredményesek voltak. Viszont az utolsó 2-3 meccse Xavi helyén elég harmatos volt, főleg, amikor Thiago játszott az oldalán.
Én is azon a véleményen vagyok, hogy nem szabad őket egyszerre játszani, de én még azzal is kiegészíteném, hogy ha Cesc játszik Xavi helyén, akkor még kell melle egy Iniesta, illetve ha Thiago játszik Ini helyén akkor pedig kell mellé Xavi, még nem tudják úgy összefogni az egész közepet, hogy olyan nyugalommal nézzük a meccset, mint ha a két zseni lenne a pályán. Mind a ketten játszanak kivételes meccseket, de itt a világ legjobb középpályásai vannak, így nagyon magasan van a mérce, nem elég csak jó meccseket produkálni, rosszabb időszakaikban is kell egyfajta nyugalmat sugározniuk, a legkényesebb poszt, de úgy érzem, hogy nem lesz gond a pótlással, a B csapatban is van egy-két tehetséges játékos.sjd írta:Pedig a jó időszakai kifejezetten azok voltak amikorSubinho írta:azzal a hibával, hogy be akarták erőszakolni mindenáron a csapatba, holott ő is akkor játszott igazán jól, amikor Xavi helyett és nem mellette játszott, illetve folyamatosan. akkor mindenki istenítette...
egyszerűen nem szabad egyszerre a pályán lennie az Iniesta, Xavi, Cesc hármasnak!
1. Árnyékékként játszott, Xavi és Iniesta előtt (2011 ősze)
2. Cesc-Ini-Xavi 3as játszott (2012-2013 tele)
2012 tavaszán nagyon sokszor játszott Xavi helyett, nagyon haszontalanul, és most is csak a Milan, illetve a Real ellen fuccsolt be látványosan a 3 kp (innen jön azt sztem mindenkinél, hogy értelmetlen 3ukat egyszerre játszatni), egyébként eredményesek voltak. Viszont az utolsó 2-3 meccse Xavi helyén elég harmatos volt, főleg, amikor Thiago játszott az oldalán.
Pedig a jó időszakai kifejezetten azok voltak amikorSubinho írta:azzal a hibával, hogy be akarták erőszakolni mindenáron a csapatba, holott ő is akkor játszott igazán jól, amikor Xavi helyett és nem mellette játszott, illetve folyamatosan. akkor mindenki istenítette...
ezt én nem így látom!!! Xavi pótlása a feladata, egyértelmű, mert ő sem lesz fiatalabb és lassan (2-3 év alatt) át kéne venni a helyét a csapatban. ebből 1 év elment... azzal a hibával, hogy be akarták erőszakolni mindenáron a csapatba, holott ő is akkor játszott igazán jól, amikor Xavi helyett és nem mellette játszott, illetve folyamatosan. akkor mindenki istenítette...socio66 írta:azt érzem, hogy a csapatnak továbbra sincs igazán szüksége rá, nem hiányzik igazán ha nincs, és nincs olyan dolog, amit csak ő tud adni a csapatnak amikor pályán van.
hiába a világ egyik legjobb középpályása, aki mindenhol karmester lehetne, itt egy nélkülözhető ember.
érdekes, hogy hosszú huzavona övezte a transzferét, és még így is azt mondom egy-két évet várhattunk volna vele, mert az ő feladata xavi pótlása lesz, viszont amíg ez nem történik meg, addig egy állandó fejtörést jelent a személye, játszania kell, de hol és kinek a kárára ugye.
Messinek és Villanak gólpasszt adott, csak éppen elfelejtették gólra váltani. Tegnap nagyon jól mozgott a srác, egy panasz nem lehet rá.Barcaman14 írta:Nekem nem nagyon tűnt fel tegnap, hogy a pályán volt. Jó lenne ismét erőre kapni, mert ez így kevés lesz tőle a tavaszra.
Akkor nem tudom te melyik meccset nézted, mert adott kb 4 gólpasszt csak az összes el lett szórakozva..amúgy sokkal észrevehetőbb volt mint Iniesta szerintem, de ez nem az Iniesta sértése, ez egy laza meccs volt, nem lehet mindig olyan meccseket játszani mint a Milan ellen, ilyen meccsek is kellenek.Barcaman14 írta:Nekem nem nagyon tűnt fel tegnap, hogy a pályán volt. Jó lenne ismét erőre kapni, mert ez így kevés lesz tőle a tavaszra.
Nehogy már egy emberre fogjuk a Barca mostani rosszabb formáját.S.Agüero írta:Érdekes, ezt a jó meccsei után miért nem mondtad? Októbertől decemberig kifogástalanul játszott, akkor meg volt benne az a plusz?lahertitty írta:Már kezdem érteni miért adták el annak idején. Nincs meg benne az a plusz, ami ide kell. Kár, hogy ezt elfelejtették és minden áron vissza akarták venni.
Csakhogy most látványosan rossz formában van és a látványosan jó formában levő Ini elől veszi el a helyet. A tavalyi formájával most semmit nem érünk, viszont már 2 sorozatból estünk ki emiatt (is). A spanyol töltelékcsapatok elleni villogás elég a bajnoki címhez, de egy komolyabb európai csapat ellen már értékelhetetlen ez a teljesítmény.S.Agüero írta:Érdekes, ezt a jó meccsei után miért nem mondtad? Októbertől decemberig kifogástalanul játszott, akkor meg volt benne az a plusz?lahertitty írta:Már kezdem érteni miért adták el annak idején. Nincs meg benne az a plusz, ami ide kell. Kár, hogy ezt elfelejtették és minden áron vissza akarták venni.
Érdekes, ezt a jó meccsei után miért nem mondtad? Októbertől decemberig kifogástalanul játszott, akkor meg volt benne az a plusz?lahertitty írta:Már kezdem érteni miért adták el annak idején. Nincs meg benne az a plusz, ami ide kell. Kár, hogy ezt elfelejtették és minden áron vissza akarták venni.
Szerintem meg megvan benne, csak hihetetlenül rossz formát mutat. A forma és a tudás között meg van némi szakadék, nem sok, csak egy kicsi..lahertitty írta:Már kezdem érteni miért adták el annak idején. Nincs meg benne az a plusz, ami ide kell. Kár, hogy ezt elfelejtették és minden áron vissza akarták venni.
Sajnos ez nagyon közel áll az igazsághoz. Talán ezért olyan fájdalmas.herlius írta:Fabregas erőltetése a csapatban totális zsákutca, csak valószínűleg hatalmas öngól lenne ezt beismerni a vezetőség részéről. Továbbra sincs igazi posztja, ráadásul a legkreatívabb emberünktől veszi el a helyet. Egyetlen komolyabb párharcban sem volt még jó húzás a szerepeltetése azon a poszton és ezt rajtunk kívül már mindenki látja. Nem mellesleg pedig úgy vélem, hogy a mentalitása sem mindig a legprofibb. Megérkezett egy kész csapatba, beleült a jóba, de amikor valóban harcolnia kellett volna a csapat sikeréért, akkor többnyire csődöt mondott. Ma sem volt értékelhető mozdulata, 1-2 jobb meccse nem menti fel az egész éves üresjáratait.
Előtte azt ecseteled hogy nullát tesz hozzá a játékhoz, de letéped a fejét ha kiállítatja magát egy fontos meccs előtt? Hogy van ez? Gyanítom hogy neked semmi sem tetszene, bármit is csinálna. Jelen pillanatban a szeretett csapatod alapemberéről, és jövőjéről beszélsz így, aki minden meccsen hoz egy gólpontot.Rinku írta:mert ha kiállítja magát valami fontos meccs előtt, letépem azt a csinos kis fejét...