Mezner2 írta:EGÉSZ EGYSZERŰEN NEVETSÉGES,hogy egy ilyen adónak BL meccseket adnak,undorodom és hányingerem is van tőle!
De igen,a Digi adja a másik meccset..
Erről annyit, hogy én Eger mellett lakok egy kisebb faluban, Digink van (más nem nagyon lehet

), de mikor szeptemberben felkerültem Pestre egyetem miatt, Zuglóban lakunk albiban egy igen jó helyen, de persze ott sincs digi lefedettség még a közelben se m:)
/OFF: Esélyek
Malaga -
Dortmund : Jóval esélyesebbnek tartom a németeket, de nagyon bízom a Malagaban, nem kis teljesítmény már tőlük az sem, hogy itt vannak a legjobb nyolcban. Elvileg a Dortmundnak nem lehet nagy akadály. 35% - 65%
Real Madrid - Galatasaray : Talán a legegyértelműbb párosítás ha a Real itt kiesik, egy évig ezen fogok röhögni. Török pokol ide, török pokol oda, óriási különbség van a két együttes között, ami két meccsen ki is fog jönni, ahogy nekünk is kijött a Milan ellen.. Több gólos madridi sikert várok. 90%-10%
PSG -
Barcelona : Nagyon jó meccsre számítok, egyik csapat sem a védekezéséről híres, hiába a nagy nevek a hátsó sorban. Annyi előnyünk lehet, hogy a PSG nem az a bunkercsapat, szóval még ha óvatosan is, de támadóbban fog játszani, amit kihasználhatunk, ha okosan játszunk. Ibra a második meccsen mindenképpen bizonyítani akar majd, a Camp Nouban főleg. De az sem lesz elég. Párizsban szoros meccsre, akár még döntetlenre is voksolnék, de otthon lerendezzük őket.
30% - 70%
Bayern München - Juventus - Na ez a negyeddöntő csúcsa, hatalmas csata lesz, két, a végső győzelemre is esélyes csapattal. Itt a legnehezebb megtippelni, az apróságokon fog múlni az egész, lélektanon és a fejben. Mindkét csapat vezeti hazája bajnokságát, nem véletlenül. Ez a Juventus tényleg jó, nem csak az olasz bajnoksághoz képest.
"A futball olyan játék, amikor két csapat kergeti a labdát, és a végén a németek nyernek”
Egy leheletnyivel, de jobbak a németek. Tovább is mennek.
55% - 45%
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/
Visca el Barca!