Mezner2 írta:...
A véleményed elfogadom és tiszteletben tartom, ahogy másét is.
Annyira kérlek, hogy mielőtt ellenvéleményt fogalmazol meg, nézz utána annak amit leírsz. A szuperkupa meccsen az Adriano-Pique,Mascherano-Alba védősor állt ki. Montoya kapufája a bajnoki 2-2-es meccsen volt. Számomra ez a vicces.
http://www.worldfootball.net/spielberic ... barcelona/
A Real Madrid játéka -már nem csak ellenünk- nem a presszión alapszik. Tipikus kontracsapat. Nem is várható el tőlük az a stílus amit mi játszunk, mert nem ezt gyakorolják, nem ehhez alakították ki a játékoskeretüket. Ennek megfelelően azt játszották, amit az edzőjük elvárt tőlük és a saját stílusukkal győzték le -nem is kicsit- a mi stílusunkat. A visszavettek pedig nem azt jelenti jelen esetben, hogy kevesebbet volt náluk a labda vagy nem nyomtak be minket a kapunk elé. Egy kontracsapat amúgy sem csinál ilyet, legfőképp, ha előnyben van. A visszavettek alatt azt kell érteni, hogy a kontráknál kevesebben jöttek előre, többen maradtak hátul.
Alcantara: ha elolvastad (és értetted) amit írtam, a mondandóm lényege annyi volt, hogy attól, hogy szurkolsz valakinek értékelheted objektíven is. Nem arról volt szó, hogy a két csapat teljesítménye között vontam párhuzamot.
Egyébként nem véletlenül nem jutott még soha tovább egy csapat ilyen helyzetből, mint most mi a Milan ellen. És igen, a Barca győzelem nem meglepetés - de ezt is leírtam, csak nem olvastad. A továbbjutás volt számomra a meglepetés. A statisztikák és az utóbbi hónapok teljesítménye alapján nem a mi továbbjutásunk volt a papírforma. És azért arról sem feledkezhetünk meg, hogy nem egy APOEL Nicosia, BATE Borisov vagy hasonló kiscsapat volt az ellenfél.
És igen, nem sikerült meggyőznöd, mivel konkrétan nem cáfoltál meg semmit abból, amit írtam, csak ez közhelyes kritikát fogalmaztál meg, amiben semmi építő jellegű nincs.
Chino: Nekem is meglepetés volt a 2-0-ás vereség. A 4-0 az első meccsen mutatott teljesítmény, az eredmény és a két meccs között mutatott teljesítmény alapján volt meglepetés. A madridos részre válaszoltam fentebb. Egyébkén ta többiben egyetértünk.
Nekem nem tetszik, ahogy sokan ezt a sikeres időszakot kezelik. A mi csapatunk is emberekből áll, akik közel sem hibátlanok. És vannak még rajtunk kívül is jó csapatok. Nagy szurkolói nagyképűségre, felsőbbrendűség érzésre vall, ahogy itt sokan fogalmaznak. Ez pedig nem jó dolog. Azok, akik régebb óta szurkolók (nem csak pl. a Pep-éra óta) tudják, hogy miről beszélek.