Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
komutnemukod írta:Deco-t kiállították a Bilbao ellen és törlesztésért kapott 2 meccset, amiből egyet letölthetett a kupában. Ronnie és Edmilson pedig 5. sárga miatt hagyják ki a bajnokit azt asszem nem lehet a kupában letölteni. Remélem én is, hogy Messi a bal oldalon fog játszani. Sokat várok tőle az Atleti ellen, kíváncsi vagyok Dinho nélkül hogy muzsikál. Eddig néha volt olyan érzésem, hogy külön-külön jobban menne nekik, kíváncsi leszek...
miért ne játszhatna? a kupameccsen letölti az eltiltást sztem.... mer ugy tom a spanyoloknál ugyvan h mind1 hol tölti le h kupa v. bajnoki, mer Ronaldo is megkapta 5. sárgáját egyik kupamecscen, és ő is a bajnokságban töttöte le... de remélem igyvan, és én tom jol, mer ha nem akkor az athletico bekavahat, az mindig is mumus volt....vacak írta:Ronaldinho nem játszhat a hétvégén a sárgák miatt, így már elképzelhető, hogy a helyén jétszik Messi, bár még így sem hinném.Mental_Theo írta:Én még nem láttam bal oldalon játszani,ugyhogy fingom nincs ott hogy játszana,bár a gólokat onnan lőtte,de ott Ronaldinho fog játszani,és Messi megy a jobb szélre a Zaragoza ellen!
Ronaldinho nem játszhat a hétvégén a sárgák miatt, így már elképzelhető, hogy a helyén jétszik Messi, bár még így sem hinném.Mental_Theo írta:Én még nem láttam bal oldalon játszani,ugyhogy fingom nincs ott hogy játszana,bár a gólokat onnan lőtte,de ott Ronaldinho fog játszani,és Messi megy a jobb szélre a Zaragoza ellen!
A kép régebbi, amúgy igazad van. Csak nem volt még a tegnapi meccsről fotó.laci18 írta:Észrevettétek hogy a főoldalon a képen Messi még a 30-as mezbe van ? Tegnap már a 19-es mezbe volt
Ez így igaz, csak annyiban vitatkoznék, h Larrson azért fiatal korában azért sokkal jobb volt mint most, de Messi Ronaldinho mellett a kovetkezo 10 év legnagyobb játékosa lex...szvsz ezért nem kell Henry.Silvanus írta:Hihetetlen, hogy amit Larsson, vagy Giuly sokszor képtelen megtenni 60-70 percen keresztül, azt ez a 'gyerek' 6 perc alatt lezavarja!!! És ez nem véletlen! Bejött, és máris adott egy okos passzt Sylvinhonak, visszakapta, csel... és GÓL! Majd megint egy gyönyörű megmozdulás! Szóval azt akarom mondani, hogy ez a srác egy kincs, abszolút más dimenzió, mint Larsson, vagy Giuly...
Ez a két ember igaz jó focisták, de semmi extra! Ha előttük áll egy védő, akkor már szinte... semmi!![]()
Messi pedig néha káprázatos, hogy hogyan tartja meg 3-4 ember között. Egyébként van abban valami, hogy Messinek egyenlőre csereként kellene jönnie, mert azt is észrevettem, hogy akkor sokkal-sokkal jobban játszik, tényleg hoz tüzet a csapatba, ami mostanában el kell bizony.
Vezér nem attól lesz vki a pályán,hogy mien szerény,hanem hogyan tud focizni.bebjack írta: Messi tényleg nagyon nagy tehetség, nagy ígéret, de azért most még Dinho nyomába sem érhet, és abban sem vagyok biztos, hogy valaha olyan szintű játékossá válik, mint a brazil. Abban viszont biztos vagyok, hogy soha nem lesz vezéregyéniség, ugyanis teljesen más típusú ember, Leo inkább visszahúzódó alkat, aki nem arra való, hogy a társait motiválja, irányítsa. Ez nem baj, egyszerűen nem ilyen a mentalitása.
ha a hajat nem nézzük, hasonlítanak egymásraTeeeB0R írta:ezen a kepen ronie ugy nez ki mint reiziger...