Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
hát nem tudom, nem nagyon sikerül kiigazodni a honlapon. az biztos, hogy ennél a kategóriánál még van feljebb(kupaelődöntőn drágább jegyek voltak)...A negyeddöntőn nyugodtan lehet 170-180euros átlagjeggyel számolni, ami közel 18misi egy mérkőzésért. az elődöntő szerintem kb 20-30cal lesz ennél is drágább, így a bevétel elérheti a 20 millát is. nem rossz biznisz ez a BL.Mihu írta:Ráadásul az El Clasiconál is drágább jegyárak vannak. Mi lesz az elődöntőben? 200ezerbe fog kerülni egy jegy?Yaya(07-10) írta:ez a jegyvásárlás elég stresszes dolog...gyakorlatilag 20 perc alatt elfogytak a jegyek a PSG elleni visszavágóra a barca hivatalos oldaláról...15 perc kattintgatás, és állandóan a nincs elég hely válasz...talán Ini góljánál örültem ennyire legutóbb, mint most amikor megláttam az üres székeket.muszáj lesz összehaverkodni egy pártolói taggal, akinek a segítségével a jövőben ezek a tranzakciók lerendezhetők. ez nem állapot...
Bezony, a debreceni egyetemesronaldinho89 írta: csao, debreceni egyetem?mert én is ezt nézem, szerintem holnap befizetem. ha megéri ha nem. valóra válhat egy álom
Ráadásul az El Clasiconál is drágább jegyárak vannak. Mi lesz az elődöntőben? 200ezerbe fog kerülni egy jegy?Yaya(07-10) írta:ez a jegyvásárlás elég stresszes dolog...gyakorlatilag 20 perc alatt elfogytak a jegyek a PSG elleni visszavágóra a barca hivatalos oldaláról...15 perc kattintgatás, és állandóan a nincs elég hely válasz...talán Ini góljánál örültem ennyire legutóbb, mint most amikor megláttam az üres székeket.muszáj lesz összehaverkodni egy pártolói taggal, akinek a segítségével a jövőben ezek a tranzakciók lerendezhetők. ez nem állapot...

csao, debreceni egyetem?kudu írta:Lehetőségem lenne 50e ft-ért egyetemi utazás keretében kijutni Barcelonába. (ebben benne van a szállás+az utazás busszal is, 5 nap)
Ez mennyire éri meg szerintetek?![]()
Illetve mennyit kellene még költeni az ottani utazásokra?
Szeretnék mindenképp egy stadiontúrát, meg azért szétnézni a városban.
Yaya(07-10) írta:Hali!
Április elején Barcelonában töltök egy hetet, és a PSG elleni meccset szeretném a helyszínen megtekinteni. Nézegettem ezzel kapcsolatban az oldalakat, és nem találtam valami vonzónak a jegyárakat... 120-130euro között volt a legolcsóbb, ráadásul azt sem tudom hová ülök, mert még szektor sincs sokszor megjelölve, csak a kategória. a másik, hogy ketten mennénk, és azt sem tudom, egymás mellé szól-e a jegy...Szóval jegyvásárlásban kérném a segítségeteket, mert egyelőre sötétben tapogatózom...
én is küldök egy email-t, az a biztos.
Köszi!
köszi írtam !Mihu írta:Ha rám hallgatsz, akkor magadnak intézel mindent. Ha szükséged van segítségre, nyugodtan írj nekem PÜ-t, vagy e-mail-t. Az e-mail-t gyakrabban olvasom. Mi most voltunk kint a Milan meccsen, és repjegy, szállás, transzfer oda-vissza, ottani közlekedés, meccsjegy kijött 100.000-ből. Ugyan ez utazási irodánál 150nél kezdődik, és sokkal rosszabb helyre, mint ahol mi ültünk.phobia írta:
köszi akkor jobb mint amire számítottam, magyar jegyirodáknál 50 től kezdődnek...nyilván ráteszik a saját részüket de 3. kategóriás jegyért az 50 et sokkaltam volna
Az utazási irodák a világ egyik legnagyobb lehúzásai. A Milan ellen a jegyünk 21.000 volt, ugyan az a jegy a Pegazusnál 65. Erről ennyit...
Ha rám hallgatsz, akkor magadnak intézel mindent. Ha szükséged van segítségre, nyugodtan írj nekem PÜ-t, vagy e-mail-t. Az e-mail-t gyakrabban olvasom. Mi most voltunk kint a Milan meccsen, és repjegy, szállás, transzfer oda-vissza, ottani közlekedés, meccsjegy kijött 100.000-ből. Ugyan ez utazási irodánál 150nél kezdődik, és sokkal rosszabb helyre, mint ahol mi ültünk.phobia írta:
köszi akkor jobb mint amire számítottam, magyar jegyirodáknál 50 től kezdődnek...nyilván ráteszik a saját részüket de 3. kategóriás jegyért az 50 et sokkaltam volna

köszi akkor jobb mint amire számítottam, magyar jegyirodáknál 50 től kezdődnek...nyilván ráteszik a saját részüket de 3. kategóriás jegyért az 50 et sokkaltam volnaMihu írta:A Milan ellen 50 és 150 euró között mozogtak. Jegyárusítás pedig szerintem az elkövetkező pár napban kezdődik meg. Az is lehet, hogy már hétfőn.phobia írta:mikor kezdik meg a psg elleni hazai meccsre a jegy árusítást??? eredetileg a mallorca elleni hazaira mentem volna, mert akkor leszek barcelonába, de így már inkább érdekelne a BL, nagyjából milyen jegyárakra lehet számítani szerintetek ?:))
A Milan ellen 50 és 150 euró között mozogtak. Jegyárusítás pedig szerintem az elkövetkező pár napban kezdődik meg. Az is lehet, hogy már hétfőn.phobia írta:mikor kezdik meg a psg elleni hazai meccsre a jegy árusítást??? eredetileg a mallorca elleni hazaira mentem volna, mert akkor leszek barcelonába, de így már inkább érdekelne a BL, nagyjából milyen jegyárakra lehet számítani szerintetek ?:))

Rabbit Bike üzlete magyarok vezetik!gyuszus írta:Június 1-én megyek a hazai meccsre, valami jó szállás a szentély közelében? Hostelek annyira nem érdekelnek inkább valami olcsóbb 3 csillagos szálloda, vagy hasonló kategória lenne kézenfekvő. Köszi előre is!
Az mellette áll...recrea írta:Ez nem épp a repi-Audi.BritishKnight írta:Egyszer észrevettem egy fullos autót, és ki ül benne? HÁT MESSI
http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 0847_n.jpg
Ez nem épp a repi-Audi.BritishKnight írta:Egyszer észrevettem egy fullos autót, és ki ül benne? HÁT MESSI
http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 0847_n.jpg
azért szerintem az esély sem olyan kicsi, képesnek tartom a csapatot 2 vagy 3 gólt lőni a hullámvölgy ellenére is... lényeg, hogy ne kapjunk, szóval szerintem is akár még egy nagy meccs is lehet belőle!CsacsMate írta:Azért ne keseredj el, mert lehet, hogy történelmi pillanatnak leszel a része.Mihu írta:Sajnos a Milan elleni meccset sikerült kiválasztanisalas9 írta: Nincs mit! Mikor és melyik mérkőzésre mész?
Persze az esély kicsi, de megvan, és az a lényeg.
Azért ne keseredj el, mert lehet, hogy történelmi pillanatnak leszel a része.Mihu írta:Sajnos a Milan elleni meccset sikerült kiválasztanisalas9 írta:Nincs mit! Mikor és melyik mérkőzésre mész?Mihu írta:Köszi![]()