Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Gareth Tello írta:Nem magyar, de megbízhatónak megbízható.karmac írta:Sziasztok ! Interneten hol lehet nézni a PSG-Barca meccset ? Tud valaki valami jó megbízható folyamatosan nézhető oldalt ?
Köszi
Hali
http://www.firstrow1.eu/watch/178394/1/ ... elona.html
Nem magyar, de megbízhatónak megbízható.karmac írta:Sziasztok ! Interneten hol lehet nézni a PSG-Barca meccset ? Tud valaki valami jó megbízható folyamatosan nézhető oldalt ?
Köszi
Hali
Igen, láttam, de érdekes módon a cserék között ott van, szóval lehet, hogy mégsem annyira súlyos a dolog.Castiel írta:Nem néztem utána a dolgoknak, de akkor a Giovinco sérült? Cambiassotól kapott egy elég derék bokataposást!
Nem néztem utána a dolgoknak, de akkor a Giovinco sérült? Cambiassotól kapott egy elég derék bokataposást!Gareth Tello írta:BAYERN MUNICH: Neuer, Lahm, Van Buyten, Dante, Alaba, Luiz Gustavo, Schweinsteiger, Ribéry, Müller, Kroos, Mandzukic.
JUVENTUS: Buffon, Barzagli, Bonucci, Chiellini, Vidal, Pirlo, Lichtsteiner, Marchisio, Peluso, Quagliarella, Matri.
(Eurosport)
Bayern-győzelmet várok, ami azért is jó lenne, mert őket raktam meg tippmixen.

Ilyenkor azért elgondolkodik az ember, hogy vajon miért rendeznek próbasorsolást a valódi sorsolás előtt. Talán le kell tesztelni, hogy mindegyik golyó rendesen rezeg és akkor amikor kell.
hát igen, érdekes h mit nyulkalt ott

Ameddig nem látom a két szememmel,hogy a bíró belefúj a sípjába ápr.2.-án 20:45-kor addig én már egy időpontnak sem hiszekvisca el barca írta:lehet h a hivatalos honlapon az van, de az rossz
kedden mi, bayern
szerdán, malaga meg a real.
a sorsolás napján is elmondták.

Déjà Vu-m van ezzel az eredménnyel kapcsolatbaCsacsMate írta:A legszebb az lenne, ha elszállna a Real-osok feje, és a lenézett Galata odahaza elkapná őket egy, vagy két idegenben lőtt góllal.