Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Mezner2
Entrenador del Barça

2013.03.15. 22:10:26

Erre a B csapatra nagyon rápörgött a brigád :D
Nyilván a kolléga képletesen értette,és nem úgy,hogy a kezdő 11 maradjon otthon,hanem egy kicsit felforgatott csapattal játszanak azok is,akik kevesebb lehetőséget kaptak eddig,vagy nem feltétlen a kezdőcsapat tagjai : értsd: Song,Thiago,Cesc,Tello,Villa, Montoya, azért ez sem rossz névsor,egy 0-2 esetén vegyetek rá nyugodtan mérget,hogy ez lesz
Primitive
Entrenador del Barça

2013.03.15. 21:08:15

visca el barca írta:
Subinho írta:jól gondolom, hogy utána a Juve-Bayer győztese jöhet (persze csak ha tovább megyünk) és a Real csak a döntőben jöhetne max??? ennek nem örülök!!! jobb lett volna letudni a Real-t hamarabb, mert a sorsolás alapján sima sor a döntő nekik...
:lol: :lol: :lol:

ETTŐL AZ ÉVTŐL KEZDVE NINCSENEK ÁGAK, AZ ELŐDÖNTŐ PÁROSÍTÁSAIT IS SORSOLNI FOGJÁK.
És jó lesz az BayerNnek is. A Bayer az egy teljesen másik csapat. :roll: :twisted:
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
visca el barca
Presidente del Barça

2013.03.15. 21:05:15

Subinho írta:jól gondolom, hogy utána a Juve-Bayer győztese jöhet (persze csak ha tovább megyünk) és a Real csak a döntőben jöhetne max??? ennek nem örülök!!! jobb lett volna letudni a Real-t hamarabb, mert a sorsolás alapján sima sor a döntő nekik...
:lol: :lol: :lol:

ETTŐL AZ ÉVTŐL KEZDVE NINCSENEK ÁGAK, AZ ELŐDÖNTŐ PÁROSÍTÁSAIT IS SORSOLNI FOGJÁK.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
sörvirsli
Capitá del Barça

2013.03.15. 21:03:31

Most komolyan van olyan aki azt hiszi,hogy egy B csapattal bármi közünk lenne a PSG-hez (akármennyire is nyernénk az odavágón)??! :twisted:
Nem láttátok a hazai Benficai elleni 0-0 ás szenvedést a B csapattal?
És tényleg van olyan aki el tudja képzelni,hogy a Bl egyenes kiesés szakaszában a legjobb 8 közt a Barca megtenné,hogy kiálljon a tartalékos csapatával?
Ennél nagyobb butaságot még életben nem hallottam.
Aki azt hiszi, hogy a Messi és a Messiás szavak és jelentések összecsengése véletlen, az orbitálisat téved: Isten kegyelméből való ez az ember.

Messi-Neymar = the ultimate forward duo

Paul Walker - We are always gonna miss you forever!
Subinho
Director del Fútbol

2013.03.15. 21:00:07

komolyan meg kellett volna tennem a bwinen a Barca-PSG-t... erre számítottam... akárcsak a Barca-Milan 4-0... jövő héttől lottózom... :)
egyébként nem kell leírni a PSG-t, nagyon jó csapat. nem is olyan rég a Milan ellen is már lejátszottnak gondoltuk és izgalmas lett!
tovább megyünk, de nem lesz egyszerű! biztos nem lesz 2-0 és 4-0, sokkal inkább 1-1 gól fog dönteni, mint pl. 1-0, 2-1, stb.
jól gondolom, hogy utána a Juve-Bayer győztese jöhet (persze csak ha tovább megyünk) és a Real csak a döntőben jöhetne max??? ennek nem örülök!!! jobb lett volna letudni a Real-t hamarabb, mert a sorsolás alapján sima sor a döntő nekik...
MatyiG
Adminisztrátor

2013.03.15. 20:52:07

Nem arról van szó, hogy partiban lenne-e, hanem, hogy nem valószínű, hogy idegenben olyan eredményt érnénk el, hogy otthon már B-vel állhatnánk ki. :roll:
Firefox
Capitá del Barça

2013.03.15. 20:45:13

Alcantara írta:[quote A visszavágón mehet a B csapat, ha olyan eredményt érünk el./quote]

Nem szeretném senkinek az eufóriáját elrontani, de kicsit maradjunk már két lábbal a földön. Az egész egyenes kieséses szakaszban nem volt olyan együttes, akivel a "B" (???) csapat könnyedén állhatott volna ki!
Pinto- Montoya-Bartra-Piqué-Adriano- Song-Sergi Roberto-Fabregas-Tello- Villa-Pedro

ha szerinted ez a csapat nem lenne partiban a PSG-vel ...
Gracias Pep Guardiola! Visca el Barcaaaaa!!!
Fuc*k off Madrid!
Alcantara
Director del Fútbol

2013.03.15. 20:03:56

[quote A visszavágón mehet a B csapat, ha olyan eredményt érünk el./quote]

Nem szeretném senkinek az eufóriáját elrontani, de kicsit maradjunk már két lábbal a földön. Az egész egyenes kieséses szakaszban nem volt olyan együttes, akivel a "B" (???) csapat könnyedén állhatott volna ki!
Mezner2
Entrenador del Barça

2013.03.15. 19:51:29

A Bayern-Juventus párharc lesz a BL-negyeddöntők slágerösszecsapása, de Toni Kroos szívesen eltekintett volna ettől.

„A Juventus az előző kiírás győztesét búcsúztatta a csoportkörben. Csak a Barcelona lett volna erősebb ellenfél” – panaszkodott a németek középpályása.

Elég durva respectje van a csapatnak,minden irányból !
Firefox
Capitá del Barça

2013.03.15. 19:42:29

Imperial írta:Én azért triplán örülnék, ha a Galatával találkoznánk az elődöntőben! :)
Szép álmokat :)

Örülni én is örülnék, csak az a helyzet, hogy hiába a törököknél a nagy mellény, a spanyolok kis túlzással negyed óra alatt lerendezik őket. Bár ne így legyen természetesen, de ez a valószínű. A Real simán fog továbbjutni.

A mi meccsünk sem lesz szerintem kérdéses, a lényegi dolgok el fognak dőlni az odavágón. A visszavágón mehet a B csapat, ha olyan eredményt érünk el.
Természetesen ugyan úgy benne van egy szoros, szenvedős meccs is, ami a szezonban nem egy alkalommal előfordult, de kétlem, hogy egy Ibra nélküli P$G-t ne üssünk ki. Egyetlen aggodalmam Ancelotti Úr, tőle mindenképp tartok, nem egy "hülye" ember, szó mi szó ...
Fuc*k off Madrid!
Firefox
Capitá del Barça

2013.03.15. 19:36:29

A Sport1 fészbuk ódalán lehet szavazni, hogy melyik Béjel meccset aggyák április 2-án. A Bájern - Juventusz vezet 3000 akárhány szavazattal, a mi meccsünk csak ezer valamennyivel áll, szóval ha lehet akkor szavazzunk minél többen, nem akarom a netrű lesni szaggatós sztrímeken. Ja egyébként ezer %, hogy a bajorok meccsét adni fogja a ZDF német csatorna, ami van a háztartások többségében, tehát hülyeség lenne a Sport1-en is ugyan azt leadni. Szavazzunk! Visca el Barca!
Fuc*k off Madrid!
Imperial
Jugador del Barça

2013.03.15. 19:35:18

Én azért triplán örülnék, ha a Galatával találkoznánk az elődöntőben! :)
ozsimiki
Adminisztrátor

2013.03.15. 18:58:32

Barcelona UnityIsStrenght írta: Most komolyan nem értem, hogy van ez a sorsolás. Az elődöntőket külön húzzák ki, vagy egy ágon van a Real Madrid a Dortmund-dal?
Ha visszaolvastál volna, vagy megnéztél volna bármely online site-t ami a sorsolással foglalkozott,akkor tudhatnád,h IDÉNTŐL új rendszer van, most nem sorsoltak ágakat is. Ha vége a 4eddöntőknek, újból sorsolják az elődöntők párosítását. A döntőét már nem :wink:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Barcelona UnityIsStrenght
Jugador del Barça

2013.03.15. 18:53:21

Varatrix írta:
Barcelona UnityIsStrenght írta:Lucas, T. Silva, Ibra, D. Beckham tényleg jók (Beckham-et kihagytátok :D). Ibratól nem kell annyira félni, mert az első találkozón nem lesz ott.
A Real szinte már a döntőben érezheti magát (csak ne hogy ez legyen a veszte). Most is megvan az esély, hogy a döntőben összekerülünk.
Nem! A real elődöntőben érezheti magát. Onnantól viszont csak komoly ellenfelet kaphatnak.

Ettől függetlenül baromi nagy esélyesek idén. :roll:
Most komolyan nem értem, hogy van ez a sorsolás. Az elődöntőket külön húzzák ki, vagy egy ágon van a Real Madrid a Dortmund-dal?
Barcelona Unity is Strenght!
Varatrix
Director del Fútbol

2013.03.15. 16:58:00

Barcelona UnityIsStrenght írta:Lucas, T. Silva, Ibra, D. Beckham tényleg jók (Beckham-et kihagytátok :D). Ibratól nem kell annyira félni, mert az első találkozón nem lesz ott.
A Real szinte már a döntőben érezheti magát (csak ne hogy ez legyen a veszte). Most is megvan az esély, hogy a döntőben összekerülünk.
Nem! A real elődöntőben érezheti magát. Onnantól viszont csak komoly ellenfelet kaphatnak.

Ettől függetlenül baromi nagy esélyesek idén. :roll:
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2013.03.15. 16:30:46

nagyiibarca írta:Pont őket akartam ellenfélnek már csak azért is hogy letörjük Ibra orrát. :D
Szerintem kiejtsük őket. Lehet hogy erős keretük van de nincsenek összeszokva és európai rutinjuk sincs. Kiváncsian várom hogy Beckham játszik-e ellenünk.

Sok embernek nincs Digije, úgyhogy szavazzunk! Elég sokkal vezet a másik meccs de ha mindenki egyet szavaz meglehet az. :)
https://www.facebook.com/questions/10151497733992351/
Azért a PSG keretének ismeretében kicsit vicces, hogy rutintalannak nevezed őket. Semmivel sem rutintalanabbak, mint pl az idei Milan, ráadásul azt sem szabad elfelejteni, hogy egy borzasztóan rutinos BL-szaki ül a kispadjukon. Ancelottiról mindenki megfeledkezik, pedig szvsz az egyik legfelkészültebb edző a mezőnyben és biztos vagyok benne, hogy van receptje a Barca ellen. Nem lesz ez olyan sima, de remélhetőleg a srácok tanultak a legutóbbi pofonból.
nagyiibarca
Jugador d'estrella

2013.03.15. 16:08:30

Pont őket akartam ellenfélnek már csak azért is hogy letörjük Ibra orrát. :D
Szerintem kiejtsük őket. Lehet hogy erős keretük van de nincsenek összeszokva és európai rutinjuk sincs. Kiváncsian várom hogy Beckham játszik-e ellenünk.

Sok embernek nincs Digije, úgyhogy szavazzunk! Elég sokkal vezet a másik meccs de ha mindenki egyet szavaz meglehet az. :)
https://www.facebook.com/questions/10151497733992351/
Kép
"Apuval készítettünk egy ilyen szalmazsákot, egy ember méretűt oszt aszt köllöt, azon gyakorúltam."-Almási Kristóf
Barcelona UnityIsStrenght
Jugador del Barça

2013.03.15. 16:00:34

Még csak most olvasgatom amiket írtatok, de hogy addig is írjak valamit.

Lucas, T. Silva, Ibra, D. Beckham tényleg jók (Beckham-et kihagytátok :D). Ibratól nem kell annyira félni, mert az első találkozón nem lesz ott.
Barcelona Unity is Strenght!
Chino
Llegenda del Barça

2013.03.15. 15:35:46

Én is követtem néhány meccsüket, és egyáltalán nem tartom őket könnyű falatnak. Igaz, inkább jövőre lesznek igazán veszélyesek, de ahogy előttem írták egy Silva-Pastore-Lavezzi- Lucas- (Ibra) szintű játékosokkal teletűzdelt csapat ellen senki nem mehet biztosra. Ráadásul ez a Lucas gyerek engem különösen aggaszt. Csak nemrég érkezett a PSG-hez, de máris az egyik legfontosabb láncszem lett a csapatban.
Ennek ellenére egyértelmű esélyesek vagyunk, főleg, hogy idegenben!!! nem fog játszani Ibra, de azért maradjunk két lábbal a földön. Hatalmas fegyvertény volt a Milan elleni 4:0, de nem 100%, hogy az elkövetkező meccseken is hasonló játékot produkálnak majd a srácok, úgyhogy én még várok az esélylatolgatással. Az mindenesetre bíztató, hogy áprilisban lesz az első meccs, amikorra már ki szoktunk mászni a kátyúból + Tito is újra velünk lesz. Ami még aggodalomra adhat okot, az Carlo. Akármit mondanak kiváló edző és képes lehet olyan taktikát kitalálni amivel meglephetnek. Ennek ellenére, ha ott folytatjuk ahol a Milánó előtt abbahagytuk végülis jöhet bárki.
Ami nálam külön kuriózum, hogy pont a PSg elleni KEK-döntő volt az, ami után elkezdtem a Barca-nak szurkolni. :D :D Azért remélem egy 1:0-nál veretesebb előnnyel fogadjuk majd őket.
Forca Barca!!!!
Yaya(07-10)
Jugador d'estrella

2013.03.15. 14:46:09

ideális ellenfél, nem túl erős, nem túl gyenge. az ő focijuk fekszik a barcának. védekezésben, és támadásban sem világklasszis a csapat. a kontráikra, és pontrúgásaikra kell figyelni. Ancelottitól kell leginkább tartani. persze kötelező továbbjutni.
albicelesteX
A Vadász

2013.03.15. 14:20:29

A PSG legveszélyesebb embere az edző. Carlo rutinos ravasz róka.Egyébként kaphattunk volna rosszabbat is,nem lesz könnyű,de túl nehéz se,sztem a Camp Nou-ba bedaráljuk őket.
Kép
Mezner2
Entrenador del Barça

2013.03.15. 13:37:23

visca el barca írta:
a francia bajnokságban, totál 0 jatékkal kikaptak a liga két leghurkább csapatától. ilyen kerettel kb. 20 ponttal kellene vezetniük a tabellát.

persze nem árt óvatosnak lenni, de azért ne emeljük már az egekbe ezt a psg-t. én azért elég sokat láttam őket idén, és lehet h tele vannak sztárokkal, de kb olyan mint a madrid, kb egy emberen mulik minden. ha ibrának megy akkor nyernek, ha nem akkor nem. jelenleg nagyjából erről szól a psg.
Viszont az összes rangadójukat megnyerték gyakorlatilag,én is láttam őket játszani párszor.
Amikor egy ilyen szintű csapat kikap a leggyengébbektől az ink. mentális problémákra utal,de egy Barca szintű csapat ellen nyilván ultra motiváltak lesznek. Egyébként Lucas-sal mi van? előző bajnokin is le kellett cserélni,előtte is sérült volt,ennyire sérülékeny lenne a srác? Mert írtó tehetséges egyébként!
visca el barca
Presidente del Barça

2013.03.15. 13:30:58

Mezner2 írta:Nem szabad lenézni ezt a PSG-t.
Pastore-Lavezzi-Beckham-Ibra-Lucas, baromi erős és szervezett csapatnak tűnik,akiknek veszélyes kontráik vannak egy viszonylag zárt védekezésből (Ancelotti az edzőjük,akit én személy szerint egy zseninek tartok),így nem szabad a srácoknak már a meccs előtt az elődöntőn gondolkodni.
Ha hozzuk amit tudunk akkor meg sem fogunk izzadni,viszont nem fog beleférni egy olyan első meccs mint Milanóban az 1000%
a francia bajnokságban, totál 0 jatékkal kikaptak a liga két leghurkább csapatától. ilyen kerettel kb. 20 ponttal kellene vezetniük a tabellát.

persze nem árt óvatosnak lenni, de azért ne emeljük már az egekbe ezt a psg-t. én azért elég sokat láttam őket idén, és lehet h tele vannak sztárokkal, de kb olyan mint a madrid, kb egy emberen mulik minden. ha ibrának megy akkor nyernek, ha nem akkor nem. jelenleg nagyjából erről szól a psg.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
fcbarca78
Jugador del Barça

2013.03.15. 13:18:23

fcbarca78 írta:ez a kommentátor kemény...
ez volt már?

http://www.youtube.com/watch?v=vigYR2UPtMs

http://www.youtube.com/watch?v=QrNcFXpBQaM
hát teljesen kész van az arc, rákerestem youtube hihetetlen fószer, ha akartok röhögni ....
egyébként nem ő kommentálta az a híres inis chealsea gólt is??? megvolt régen a link csak leszedték a youtuberól

egyébként meg boa-boa-boa- teng-teng-teng
Mezner2
Entrenador del Barça

2013.03.15. 13:08:46

Nem szabad lenézni ezt a PSG-t.
Pastore-Lavezzi-Beckham-Ibra-Lucas, baromi erős és szervezett csapatnak tűnik,akiknek veszélyes kontráik vannak egy viszonylag zárt védekezésből (Ancelotti az edzőjük,akit én személy szerint egy zseninek tartok),így nem szabad a srácoknak már a meccs előtt az elődöntőn gondolkodni.
Ha hozzuk amit tudunk akkor meg sem fogunk izzadni,viszont nem fog beleférni egy olyan első meccs mint Milanóban az 1000%
Válasz küldése