2006.01.30. 23:01:20
Én Laporta, és Begiristain helyébe én nem csúcson lévő sztárok igazolásán törném a fejem, hanem lehetőleg hazai játékosok kinevelésén és igazolásán. Mert ha megnézzük, Ronaldo nem volt világsztár amikor idejött, Rivaldo detto, Saviolaról, és Ronaldinhorol, Etoorol nem is beszélve. Náumk lettek igazi sztárok. Az a Madrid taktikája, hogy 2 kézzel szórják a pénzt neveket vásárolva.
Nálam a közeljövőben így nézne a 11 (persze utópisztikusan)
Valdes (no comment, Zubizarreta óta nem volt ilyen kapusunk, és HAZAI)
Damia (Belletti, a katlaánnak idő kell hogy beérjen, de megéri, mert KATALÁN, igaz a leggyengébb láncszem a 11ben)
Puyol (no comment, szinte védjegy, szintén katalán)
Oleguer (lehet, hogy naív vagyok, de én bízom benne, hogy egyszer eljut a Barca szintjére, a2. leggyengébb lánszem)
Del Horno (bár nem olyan penge az Arsenalban, mint a Bilbaoban, előnye, hogy fiatal, spanyol, és viszonlag megbízható)
Fabregas (nem értettem, hogy mi a túróért adták el Fabregast, amikor hasonlóan ki lehetett volna küszöbölni az ifi szerződés nehézségeit. Feltörekvő, ügyes, katalán, a Barcában a helye)
Xavi (no comment=u.a. mint Puyol)
Iniesta (kicsit előretekintő vagyok, ami Fabregast és Iniestát illeti, hiszen még tapasztalat kell nekik bőven, de barcelonaiak)
Elől Ronaldinho (no comment), Messi detto, és végül Fernando Torres (lehet, hogy ettől az Etoo rajongók a hajukat tépik, de szerintem ilyen kiszolgálók mellett FT is tudna Etoo szintjén futaballozni, mert hasonló felépítésűek, mellesleg, amíg Etoo mallorcai volt, csak fanyalogva hallgattuk leigazolását, és tessék)
A padra visszahozni Luis Garciat (ekkora baklövést Laportatol!!!).
Hát nagyjából ennyi. Sztem 1 FC Barcelona attól FCB, hogy Barcelona kiválóságait vonultatja föl, és ezért nem FC Világválogatott. Igenis jöhetnek spanyolok is, mert ha Luis Enriquere gondolunk, akkor nem kell sokat magyarázni, hogy mennyire megérte. Bár taktikailag nem biztos, hogy minden poszt így jó, ahogy, de ez csak 1 kívánságlista.
Bocs, ha hosszú voltam